LG G2 Kullanıcıları Kulübü

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi kardeş o zaman otg desteğide var bana her türlü yeter saol cevap için yanlız şu kılıf olayını kaçırdığım için biraz mutsuzum:(

Sikinti yok kardeş. Ereyon.com da orjinal kılıflar 100tl. Birebir uyumlu yan sanayi olanları da 50tl idi en son baktığımda.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Sikinti yok kardeş. Ereyon.com da orjinal kılıflar 100tl. Birebir uyumlu yan sanayi olanları da 50tl idi en son baktığımda.
bide 100tl hediye çeki veriyorlarmış galiba sitesinde yazıyor teknosanın onunlada alabilirim:)

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bide 100tl hediye çeki veriyorlarmış galiba sitesinde yazıyor teknosanın onunlada alabilirim:)

Olabilir. Ben zaten istanbulbilisim.com dan 1500tl ye aldım :) nasipte kampanyaya yetişmek de varmış. Bayramdan sonra benimki gelecek inşallah.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Olabilir. Ben zaten istanbulbilisim.com dan 1500tl ye aldım :) nasipte kampanyaya yetişmek de varmış. Bayramdan sonra benimki gelecek inşallah.
bende bu gün alıcaktım bayram uğraşları gelen giden derken gidip alamadım yarın alıcam İnşallah:)

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah çok sağol orjinaldir değilmi bu ? bu akşam turkcell'e sordum 159 tl dedi bu ürüne şipariş geçebilirim

Ereyon öyle uyduruk bir site değil. Orjinal diyorsa orjinaldir. Ayrıca 50tl lik olanların da birebir uyumlu olduğunu yazıyor. Yani orjinal kapak fonksiyonlarını aynen yerine getirebiliyormuş.

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ucuz olan modelinde sadece Beyazı varmış :( aslında cihaz siyah beyaz gidermiki?

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ucuz olan modelinde sadece Beyazı varmış :( aslında cihaz siyah beyaz gidermiki?

Zevk meselesi belki daha sexi bi görüntü çıkar ortaya :) Ama yine de maddi sıkıntı yoksa orjinal al geç derim. Biliyorum sadece markaya iki kat fazla para vermiş oluyorsun ama insanın içi öyle daha rahat oluyor.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bakın bu sayfada telefonun bütün özellikleri ve merak edilenler ayrıntılı bir şekilde anlatılmış.

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
OTG kablosunu kendimiz alıyoruz değil mi?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
artık Ova hatlı telefonları sevmemeye başladım lg g2 de biraz seziyorum bunu galaxy note 3 le samsung %80 bıraktı gerçi .

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar g2 nin radyo driverını yükleyebilen var mı aranızda? ben bir türlü bulamadım yazılımını.

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
g2 den çekilmiş bir kaç foto koyabilir misiniz?(ışıklı/ışıksız ortam)bazı inceleme sitelerinde 13mp nin hakkını verememiş bir görüntü var gibi:huh:

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g2 den çekilmiş bir kaç foto koyabilir misiniz?(ışıklı/ışıksız ortam)bazı inceleme sitelerinde 13mp nin hakkını verememiş bir görüntü var gibi:huh:

makro çekimlerde rakipsiz diyebilirim. şimdi buraya meşhur para testi fotosu yayınlıyorum :)

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
makro çekimlerde rakipsiz diyebilirim. şimdi buraya meşhur para testi fotosu yayınlıyorum :)

aslında ditekt olarak yayınlamıştım ama internete yuklenirken fotonun kalitesi düştüğü için zoom yaparak kırpıp o şekilde yayınlıyorum. böylece 100tl deki yıldızın içindeki yazıları daha net gorebilirsiniz
e4e7ujuv.jpg

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Odaklandığı yeri çok net çekebiliyor gece de fena değil ama video çekimi gerçekten harika.Bu arada almak isteyenler için önerim 16gblık olanını kullanıyorum kesinlikle 32gb alın asphalt 8,fifa 14,real racing 3,nfsmw vede çok kullandığım uygulamaları yükledim birde müzikte .flac desteği var normalin 2 katı yer kaplıyor sonuç olarak şuanda cihazda 1.4gb boş yer kaldı.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mymaqe3y.jpg
şimdi de zifiri karanlıkta çekilmiş bir foto

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir de manzara fotosu yukluyorum ama tekrar hatırlatayım fotolar bibebir aynı kalitede yüklenmiyor siteye
7a3aza3y.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Teşekkürler Kamilsen.

MustafaCoskun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla ciddi ciddi düşünüyorum almayı daha doğrusu ilk görünce ve videosunu izledim inceleme hasta oldum note 2 amayı düşünüyordum fiyatına denk geldim birde bu telefonu almayı düşündüm fakat 32gb olanını düşündüm sadece teknosada oda siyah olan yok ve teknosa malum biraz daha kazık 1800 lira benim max ayırdığm bütçe 1500 1600 seviyelerinde hadi 32gb 1600-1650 verilebilirde 16gb 1600 vermem.. Yani fakat fikir ayrılıklarına düşüren insanlar çok oluyor o yüzden sürekli kullanıcı yorumlarını takip ediyorum bana kamerasının ve sesinin az olduğu söylendi bi akraba almış bugün bize gelecek eğer gelirse bi alıp bakacam nasıl bir telefon diye..

Yani benim gözümde + ' ları hani dediğim gibi htc one ve note 2 düşünüyordum..

Snapdragon 800
2.20+ işlemci
Adreno 330 grafik birimi
eşsiz ekran
farklı bir tasarım

-'si
güncelleme konusunda tedirginlik
hafıza boyutu bence direk 32 - 64 olarak çıkmalıydı
micro sd olsun demiyorum telefonlarda kasma yaptığı bir çok kişi tarafından belirtiliyor
radyo

kararsız kaldığım konular

kamera performansı
ses düzeyi
hiç tuşsuz tasarım

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
mymaqe3y.jpg
şimdi de zifiri karanlıkta çekilmiş bir foto

fotograf için direkt gmail drive ı kullanabilirsin, buraya link verebilirsin.. sdn forum ne kadar mblık resim kabul ediyor bilmiyorum. bu arada da oda fenerbahçeli olmayaydı iyiydi :laugh::laugh::laugh:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Valla ciddi ciddi düşünüyorum almayı daha doğrusu ilk görünce ve videosunu izledim inceleme hasta oldum note 2 amayı düşünüyordum fiyatına denk geldim birde bu telefonu almayı düşündüm fakat 32gb olanını düşündüm sadece teknosada oda siyah olan yok ve teknosa malum biraz daha kazık 1800 lira benim max ayırdığm bütçe 1500 1600 seviyelerinde hadi 32gb 1600-1650 verilebilirde 16gb 1600 vermem.. Yani fakat fikir ayrılıklarına düşüren insanlar çok oluyor o yüzden sürekli kullanıcı yorumlarını takip ediyorum bana kamerasının ve sesinin az olduğu söylendi bi akraba almış bugün bize gelecek eğer gelirse bi alıp bakacam nasıl bir telefon diye..

Yani benim gözümde + ' ları hani dediğim gibi htc one ve note 2 düşünüyordum..

Snapdragon 800
2.20+ işlemci
Adreno 330 grafik birimi
eşsiz ekran
farklı bir tasarım

-'si
güncelleme konusunda tedirginlik
hafıza boyutu bence direk 32 - 64 olarak çıkmalıydı
micro sd olsun demiyorum telefonlarda kasma yaptığı bir çok kişi tarafından belirtiliyor
radyo

kararsız kaldığım konular

kamera performansı
ses düzeyi
hiç tuşsuz tasarım

Akraban sana gelmezse, sen ona git. Bayram nasılsa hayırlı bayramlar de dal içeri :P

Bende LG G2 32GB lık versiyon bakıyorum. 1800 lira civarı olacak. sana kalan sistem 25 GB civarı olacak. 1080p video çekip biraz müzik ekleyip biraz da oyun yüklersen zaten 16lık dolacaktır..

Bir konuya daha yazdım. Tek sorun şu: LG G2 32GB 1800tl, sony Z1 2100tl civarı.. iki telefonun da + ve - yönleri var.. acaba hangisi alınmalı? Bu sorunun cevabını bulan bana da söylesin :)

MustafaCoskun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fotograf için direkt gmail drive ı kullanabilirsin, buraya link verebilirsin.. sdn forum ne kadar mblık resim kabul ediyor bilmiyorum. bu arada da oda fenerbahçeli olmayaydı iyiydi :laugh::laugh::laugh:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Akraban sana gelmezse, sen ona git. Bayram nasılsa hayırlı bayramlar de dal içeri :P

Bende LG G2 32GB lık versiyon bakıyorum. 1800 lira civarı olacak. sana kalan sistem 25 GB civarı olacak. 1080p video çekip biraz müzik ekleyip biraz da oyun yüklersen zaten 16lık dolacaktır..

Bir konuya daha yazdım. Tek sorun şu: LG G2 32GB 1800tl, sony Z1 2100tl civarı.. iki telefonun da + ve - yönleri var.. acaba hangisi alınmalı? Bu sorunun cevabını bulan bana da söylesin :)

Ya özelliklerini ezberledim nerdeyse g2'nin ama kullanan varsa onlardan öğrenmek lazım yada gidip araştıracan eline alıp bakacan bi nasıl vs diye.. Hehe gördümde bayramda ver bi inceliyim şunu demedim zaten şu an mecbur bekliyorum siyah 32gb yok çünkü peki sence siyah mı beyaz mı güzeldir ben siyahına hasta oldum telefonun :) Valla ben sonyi pek beğenmiyorum ne bilim haz etmiyorum hep aynı tasarım şekli vs z'yede bi ara kafayı takmıştım rölantiye attım sonra yani ben onu alamam benim maksimum limitim 1500 falan hadi diyorum farklı yerlerde çıkarsa 32gb 1600 1650 10 lira daha fazla öderim diyorum ayda taksite 12 ay taksitle alacam :) şimdi az önce burda okudum hani usb falan bağlanıyormuş otg ile 16gb yeterli kalır diyorlar kafamdan düşünüyorum hani ilk defa akıllı telefon alacam öyle o oyun bu oyun meraklısı olmam daha çok film dizi falan düşünüyorum ama bi süre bekleyeyim o arada nakit biriksin biraz :) birde kullananlar ses konusunda yorum yaparsa seviinirim

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Ya özelliklerini ezberledim nerdeyse g2'nin ama kullanan varsa onlardan öğrenmek lazım yada gidip araştıracan eline alıp bakacan bi nasıl vs diye.. Hehe gördümde bayramda ver bi inceliyim şunu demedim zaten şu an mecbur bekliyorum siyah 32gb yok çünkü peki sence siyah mı beyaz mı güzeldir ben siyahına hasta oldum telefonun :) Valla ben sonyi pek beğenmiyorum ne bilim haz etmiyorum hep aynı tasarım şekli vs z'yede bi ara kafayı takmıştım rölantiye attım sonra yani ben onu alamam benim maksimum limitim 1500 falan hadi diyorum farklı yerlerde çıkarsa 32gb 1600 1650 10 lira daha fazla öderim diyorum ayda taksite 12 ay taksitle alacam :) şimdi az önce burda okudum hani usb falan bağlanıyormuş otg ile 16gb yeterli kalır diyorlar kafamdan düşünüyorum hani ilk defa akıllı telefon alacam öyle o oyun bu oyun meraklısı olmam daha çok film dizi falan düşünüyorum ama bi süre bekleyeyim o arada nakit biriksin biraz :) birde kullananlar ses konusunda yorum yaparsa seviinirim

ben çok araştırdım, malum siteden videolar izledim, gerek türkçe gerekse ingilizce. 16 gblık sürüm bence yetmeyecektir.. (bende android tablet var bazı zamanlar videoları sildiğim bile oldu) sonuç olarak piyasadaki iyi bir telefon alıyorsun, asphalttı, fifa14 tü, vurmalı öldürmeli oyundu derken doldurursun hafızayı.. Benim tablette bile şu an 58 tane uygulama var (korsan uygulamalar hariç :D ) tabii, sen telefonu nasıl kullanacaksın o önemli.. twitterıydı, wine ıydı ıvırıydı zıvırıydı hep elimin altında bulunsun dersen yetmez. tamamen kullanan kişinin teli nasıl kullanacağıyla ilgili..

Ben şu ana kadar hep siyah telefon kullandım, artık insanlar beyaza yönelmeye başladılar. Teşhir ürününü teknosalarda bulabilirsin, git kurcala, oyna, resim çek, ses kalitesini incele, bluetoothla müzik at ses kalitesine bak. kimse sana kalkıp da nabıon diyemez.. Sonuçta incelensin diye koyulmuş telefon..

duyduğum kadarıyla sadece teknosa 32gblik sürümünü satıyor, geriye kalan tüm sitelerde hep 16lık versiyonu var.. (işletim sistemi kurulduğunda 9 GB civarı yer kalıyor, bunu da unutma) teknosa; ekimin son haftası stoklara girmesi bekleniyor demiş, ne derece doğrudur bilemem ama 1800 den satılan telefon 1600 e birden düşmez.. 1800 ile 2100 arasında çok bi fark yok, acaba sony mi alsak 20 mp kamera falan cazip geliyor, bir de lg düşündürüyor insanı, yazılım ve destek konusunda çoğu kişinin ağzı yandı.. bile bile lades olmayalım sonra :D

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Lg g2de hiçbir telefonda olmayan .flac dosyalarını açma gibi bir özelliği var.Peki nedir .flac uzantısı hemen açıklayayım .flac bir mp3ten 3 kat kaliteli ses verir ayrıca seste bozulma olmaz böylece çok kaliteli müzik dinleyebilirsiniz.Ancak işin kötü tarafı yaygın olmadığı için .flac uzantılı müzik bulamadım bulup yükleyen kaynak adresini atabilir mi acaba ?He bide .flac formatına dönüştürürüm demeyin sakın sadece boyutunu arttırmaktan başka bişey yapmış olmazsınız.Önemli olan dosyayı .flac olacak şekilde indirmek.Ben bir yer buldum ama yabancı şarkılar var türkçe olanını bulan olursa bana pm atsın.

teknoboy1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanan arkadaşlar kulaklık ses kalitesi nasıl acaba basları iyi veriyo mu ?