LG G2 Kullanıcıları Kulübü

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kullanan arkadaşlar kulaklık ses kalitesi nasıl acaba basları iyi veriyo mu ?

Bayağı iyi ama bi Sony, Htc değil. Hatta Samsung bile daha kaliteli yapmış, şaşırdım. Hepsini aynı anda yan yana koyup kendi kulaklıkları ile aynı şarkıyı hepsine atıp denedim. Tabi Xperia Z1 değil, Z ile denedim. Sonuç olarak ben şöyle sıraladım.

Htc one> Sony Z> Note 3> G2

Garip gelebilir ama S4 e göre Note 3 te muazzam bir ses kalitesi artışı var.

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bayağı iyi ama bi Sony, Htc değil. Hatta Samsung bile daha kaliteli yapmış, şaşırdım. Hepsini aynı anda yan yana koyup kendi kulaklıkları ile aynı şarkıyı hepsine atıp denedim. Tabi Xperia Z1 değil, Z ile denedim. Sonuç olarak ben şöyle sıraladım.

G2 nin yanında verilen LG kulaklığını ben de hiç beğenmedim ama başka kulaklık kullanırsanız ses kalitesinin farklı olacağını görürsünüz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
G2 nin yanında verilen LG kulaklığını ben de hiç beğenmedim ama başka kulaklık kullanırsanız ses kalitesinin farklı olacağını görürsünüz.

Ben deneyimimi paylaştım, herhangi bir taraf tutma çabam da olmadı. Dediğiniz doğru olabilir. Belki kaliteli bir kulaklık ile gerçek anlaşılabilir.

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
16 gb lık verisiyonu n11.com da var. 1439 lira. Bana denk gelen uygun fiyat bu. Teknosada zaten 1599. Sanırım bugün yarın alıcam.

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla ciddi ciddi düşünüyorum almayı daha doğrusu ilk görünce ve videosunu izledim inceleme hasta oldum note 2 amayı düşünüyordum fiyatına denk geldim birde bu telefonu almayı düşündüm fakat 32gb olanını düşündüm sadece teknosada oda siyah olan yok ve teknosa malum biraz daha kazık 1800 lira benim max ayırdığm bütçe 1500 1600 seviyelerinde hadi 32gb 1600-1650 verilebilirde 16gb 1600 vermem.. Yani fakat fikir ayrılıklarına düşüren insanlar çok oluyor o yüzden sürekli kullanıcı yorumlarını takip ediyorum bana kamerasının ve sesinin az olduğu söylendi bi akraba almış bugün bize gelecek eğer gelirse bi alıp bakacam nasıl bir telefon diye..

Yani benim gözümde + ' ları hani dediğim gibi htc one ve note 2 düşünüyordum..

Snapdragon 800
2.20+ işlemci
Adreno 330 grafik birimi
eşsiz ekran
farklı bir tasarım

-'si
güncelleme konusunda tedirginlik
hafıza boyutu bence direk 32 - 64 olarak çıkmalıydı
micro sd olsun demiyorum telefonlarda kasma yaptığı bir çok kişi tarafından belirtiliyor
radyo

kararsız kaldığım konular

kamera performansı
ses düzeyi
hiç tuşsuz tasarım

-'lere görüntülü konuşmayı ekleyebilirsin
radyo da bir eksisi yok yanılmıyorsam radyosu var (http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php)

kararsız kaldığın konularda
kamera performansında bende de bi tereddüt var (http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=5543&idPhone2=5665&idPhone3=5125)
hiç tuşsuz değil arkadan tuşlu

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
-'lere görüntülü konuşmayı ekleyebilirsin
radyo da bir eksisi yok yanılmıyorsam radyosu var (http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php)

kararsız kaldığın konularda
kamera performansında bende de bi tereddüt var (http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=5543&idPhone2=5665&idPhone3=5125)
hiç tuşsuz değil arkadan tuşlu

Valla arkadaşlar bende de var bu icattan ve kamerası uzak çekimlerde diğer standart 13mp ler gibi. Yalnız makro çekimde gerçekten iyi. Iphone 5 ve note 2 ile kiyasladim, bariz bir şekilde daha net çekiyor. Ois özelliği sayesinde titreşim olayına da çözüm bulmuşlar. Radyo olayına gelince, donanım olarak var ama turkiye deki trt zart zurt vergilerinden dolayı yazılımını kaldırmışlar. Tuşları da hiç kafanıza takmayin çünkü samimi söylüyorum telefon kullanmak hiç böyle keyifli olmamıştı 😊 Ayrıca ekrana çift tıklayarak telefonu açmak bence karizmatik bir olay. Yani donanım olarak kesinlikle bir kayginiz olmasın. Muadili olan telefonlarda daha iyi özellikler yok zaten. Ama ille de endişe edilecekse yazılım guncellemeleri nasıl olur henüz muamma. Ama lg bu telefonla zaten değişim rüzgarlarını estirdi. Peşini bırakacağını hiç zannetmiyorum.

teknoboy1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

htc zaten iyiydi ama samsunga şaşırdım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Quadbeat 2 kulaklığın iyi olduğu söyleniyordu aslında

MustafaCoskun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla dün akraba geldi telefonu elime aldım biraz inceledim yani direk ekran olarak çok güzel geldi evde yakın zamanda bi note 2 alındı hemen hemen süreklide elimde onun ekranından sonra bu ekran tüplü tvden lede geçmiş gibi oldu bildirim falan olan çubuğu inceledim epey ayarlar var telefon konuşma sesi telefon sesi falan arka tuşlara gerek kalmadan ayarlanıyor denildiği gibi akraba 16gb olanı almış kafamda deli sorular var valla 16gb olanı alsam usb falan bağlanıyor ya film vs o ihtiyaçları ordan karşılayabilirim diye düşünüyorum ama bi yandanda aldığım telefonu bir kaç yıl kullanacağımı düşününce 32gb mı alsam diyorum kamera performansını sordum kamerası gayet güzel ben çok memnunum güzel telefon dedi zaten kullanıcı yorumlarına bakıldığında alıpta kötü diyen görmedim sadece 32gb almak daha mantıklı diyenler var ciddi ciddi g2 almayı düşünüyorum bide daha öncede söylediğim gibi en ucuz 1450 1500 arası bu telefon 1500/12=125 1800/12=150 ayda 25 lirada daha fazla verebilirmiyim onu düşünüyorum bakıldığı zaman çok değil ama toplamda 300 350 lira fazla vermiş olacağız acaba 32gb başka mağazalara gelecekmi onuda düşünüyorum ama bir an öncede artık iyi bir telefonla tanışmak istiyorum bakalım..

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc zaten iyiydi ama samsunga şaşırdım :)

Quadbeat 2 kulaklığın iyi olduğu söyleniyordu aslında

Zaten tam olarak objektif bir değerlendirme söz konusu olamaz bu ses konusunda. Kulak içi kulaklık olmasından dolayı bana kötü gelmiş olabilir. Onları takamıyorum pek midemi bulandırıyorlar kulağın derinlerine gittikçe :mrgreen:

Valla dün akraba geldi telefonu elime aldım biraz inceledim yani direk ekran olarak çok güzel geldi evde yakın zamanda bi note 2 alındı hemen hemen süreklide elimde onun ekranından sonra bu ekran tüplü tvden lede geçmiş gibi oldu bildirim falan olan çubuğu inceledim epey ayarlar var telefon konuşma sesi telefon sesi falan arka tuşlara gerek kalmadan ayarlanıyor denildiği gibi akraba 16gb olanı almış kafamda deli sorular var valla 16gb olanı alsam usb falan bağlanıyor ya film vs o ihtiyaçları ordan karşılayabilirim diye düşünüyorum ama bi yandanda aldığım telefonu bir kaç yıl kullanacağımı düşününce 32gb mı alsam diyorum kamera performansını sordum kamerası gayet güzel ben çok memnunum güzel telefon dedi zaten kullanıcı yorumlarına bakıldığında alıpta kötü diyen görmedim sadece 32gb almak daha mantıklı diyenler var ciddi ciddi g2 almayı düşünüyorum bide daha öncede söylediğim gibi en ucuz 1450 1500 arası bu telefon 1500/12=125 1800/12=150 ayda 25 lirada daha fazla verebilirmiyim onu düşünüyorum bakıldığı zaman çok değil ama toplamda 300 350 lira fazla vermiş olacağız acaba 32gb başka mağazalara gelecekmi onuda düşünüyorum ama bir an öncede artık iyi bir telefonla tanışmak istiyorum bakalım..

Telefona uygulama dolduracaksan kesinlikle 32 gb almanı öneririm. 16 gblıkta 10 gb yer veriyor. 32likte de 24-25 gibi bir şey bırakıyor sanırım. Bende 16 var oyunlar, uygulamalar derken 1 gb boş yerim kaldı. Üstüne yüklemek istediğim çok şey var. Kısacası 32 gb al yani :thumbup:

MustafaCoskun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Telefona uygulama dolduracaksan kesinlikle 32 gb almanı öneririm. 16 gblıkta 10 gb yer veriyor. 32likte de 24-25 gibi bir şey bırakıyor sanırım. Bende 16 var oyunlar, uygulamalar derken 1 gb boş yerim kaldı. Üstüne yüklemek istediğim çok şey var. Kısacası 32 gb al yani :thumbup:

Valla ilgin için sağol hocam yani uygulama derken tabii ilk telefon başta bi hevesle saldırılabilir ama temel alma sebebim ihtiyaç artık bu yani 1gb internet paketli bi tarfie kullanıyorum boşa gidiyor 100 200 mb kullanmıyorum ayda :) whatsapp line wechat vs bunların hepsini kullanırım aktif oyun dersen ccrush temple subway bunları biliyorum öyle fifa 14 vs falan pek bağım olmaz ama tabii bi kurup bakadabilirim bencede sen haklısın 32gb en mantıklı bide dediğim gibi 2-3 yıl en az kullanacağım bi tl olacak eğer ayda 2 telefon alacak maaşla çalışmaya başlamazsam :D

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Duvar kağıtlarını buraya atabilmenin bir yolunu bilen varmı eğer varsa bilen çok makbule geçicek :laugh:

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
LG G2 kaç milyon sata bilmiştir şimdilik bilgisi olan varmı?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Telefonu Mart ayına öteledim. Onun yerine gittim televizyon aldım. Mart ya da Nisan'da aranızda olmak ümidiyle...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar,lg g2 32gb telefon Türkiye ye geldi mi, nereden bulabilirim arkadaşlar?Fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Kısmetse bu hafta almayı düşünüyorum varsa öncelik 32gb,yoksada 16gb hayırlısı bakalım.

khoray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG 2 Kullanıcı olarak Dns ayarlarını nasıl değiştirebilirim.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu Telefonu Bu Fiyata Alabilmek Diğer Soyguncu Firmalara Rağmen Bir Hediyedir .

Kesinlikle Altını üstünü Çizerek Almayan Kalmasın Süper Bir Telefon Herşeyi ile ...

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bugün birkaç teknoloji markete gittim, bimeks gold teknosa ve turkcell e sordum hiç kimse 32gb versiyonun ne zaman geleceğini bilmiyor. G2 yi biraz daha kurcalama fırsatı buldum. g2 almayı planlıyordum; optik stabilizasyonu falan o kadar önemsememiştim ama telefona bir kere daha hayran oldum. özellikle video çekimlerinde bariz şekilde kendini hissettiriyor. Teknosada yan tarafta z1 vardı. Bildiğiniz üzere z1 in kuvvetli yönü kamera. aynı alanı hem z1 ile hem de g2 ile fotoğrafladım(bildiğiniz ışıklı iç mekan teknosa). iki fotoğrafı kendi telefonuma atıp lap top ta inceledim. hayretler içinde kaldım. z1 renk canlılığı ve detay yaklaştırmada hayal kırıklığına uğratırken g2 kesinlikle tatmin ediciydi. 20.7 mp nerede dedirtti resmen. biliyorum tek parametre bu olamaz ama günlük hayatta çekilen fotoların büyük çoğunluğu ışıklı iç mekanlardır (güneş ışığı gibi yeterli ışıklarda 5mp kameralar bile yeterli oluyor zaten). g2 sahipleri daha iyi bilgiler verecektir elbet. görüntülü konuşma da pek sık yapılmadığı göz önüne alınırsa lg nin yazılım desteği dışında pek bir kuşkulanacak kısım kalmıyor.

Edit: şimdiden telefonun büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşması ürüne geliştiriciler tarafından bir çok rom çıkma olasılığını da arttırıyor

Berkant87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar beylikdüzü migros teknosa magazasından lg g2 32 gb aldım 1800 tl ye.. Siz ne arastırıyorsunuz. Var işte. Almak isteyenler gidip alabilir. Ben aldım. 15 gündür kullanıyorum. Acık olayım büyük geldi. Almak isteyen varsa 1700 e verebilirim.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
LG G2 32 GB muhtemelen yakında 32 GB'lık One'ımın yerini alacak makinedir. Açık ara piyasanın işlevsellik-donanım ve F/P lideridir. alan arkadaşlara hayırlı olsun.

khoray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG 2 Kullanıcı olarak Dns ayarlarını nasıl değiştirebilirim.

Ekran koruyucu nereden bulabilirim arkadaşlar ? Kullanan varmı nereden aldınız

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekran kağıt fotoğraflarını paylaşın bizde indirelim

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Makbule geçer mi buralardan bilmem ama hepsini yüklemişler :D http://d-h.st/WHd
Not:Telif hakkı yoktur İnşallah :)
Bana o resimler lasım değil ben zaten lg g2 kullanıyorum benim amacım o resimlerin bulunduğu galeriye benim istediğim başka resimler atmak.Çünkü güzel bir resim buluyorum ana sayfa resmi olarak ayarlıyacam kırpma yapmanı istiyor kötü duruyor ama bu galeriye atsam direk güzelce ayarlıyor.Pcden aktım dosyasını bulamadım.Sanırım olmayacak duaya amin demeye çalışıyorum.:laugh:

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar beylikdüzü migros teknosa magazasından lg g2 32 gb aldım 1800 tl ye.. Siz ne arastırıyorsunuz. Var işte. Almak isteyenler gidip alabilir. Ben aldım. 15 gündür kullanıyorum. Acık olayım büyük geldi. Almak isteyen varsa 1700 e verebilirim.

ben ilgilenirim ama beyaz renk vede taksit gibi bir secenegin varsa olabilir