LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben 4 gundur kullaniyorum cihazda isinma problemi var ayrica asiri ram yiyor soyle diyebiliriz ram ne kadar kastiysam kasiym bosta 1 gb goremedim ilk acilis haric ayrica one t draw isimli minicik oyunda 5 dk oynadiktan sonra makina yanar diye korkup kapattim android marketten bakin oyuna inanamiycaksiniz telefon sarj ekran islemci konusunda cok iyi oyun performansina guvenemedim baska oyun yuklemesim bu nedenle rami ne yaptiysam 500-600 mbden fazla bos goremedim ayni zamanda cok kil oldugum bir konuda yek pare kasa olmasina ragmen arkda ses kisma tusunun tam bitim yerinden tusa basiyorken farkettim arka kapakmis gibi bir his verdi bastirdim icine dogru gitti bir bosluk var arka kapakmis gibi elinizle hafif itince ice girip cikiyor yekpare kasa degilmis gibi kamera sahane video modunda cekerken hafif takilmalar oluyor malesef isinma problemi beni cok rahatsiz etti ve arka tus kisminin alti telefonu cok arastrip aldim ama istedigimi bulamadim gibi sanki

bu arkadaşımızın bahsettiği ısınma problemini yaşayan başka arkadaşlar varmı. varsa buyuk sorun demektır. ben note 3 alıp ısınıyor diye iade etmiş adamım. iphone 5s ile bunun arasında kaldım. eger ısınma sorunu varsa iphone a dogru kayacam gibi

ibretix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben 4 gundur kullaniyorum cihazda isinma problemi var ayrica asiri ram yiyor soyle diyebiliriz ram ne kadar kastiysam kasiym bosta 1 gb goremedim ilk acilis haric ayrica one t draw isimli minicik oyunda 5 dk oynadiktan sonra makina yanar diye korkup kapattim android marketten bakin oyuna inanamiycaksiniz telefon sarj ekran islemci konusunda cok iyi oyun performansina guvenemedim baska oyun yuklemesim bu nedenle rami ne yaptiysam 500-600 mbden fazla bos goremedim ayni zamanda cok kil oldugum bir konuda yek pare kasa olmasina ragmen arkda ses kisma tusunun tam bitim yerinden tusa basiyorken farkettim arka kapakmis gibi bir his verdi bastirdim icine dogru gitti bir bosluk var arka kapakmis gibi elinizle hafif itince ice girip cikiyor yekpare kasa degilmis gibi kamera sahane video modunda cekerken hafif takilmalar oluyor malesef isinma problemi beni cok rahatsiz etti ve arka tus kisminin alti telefonu cok arastrip aldim ama istedigimi bulamadim gibi sanki
nedense bende hiçbir sıkıntı yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben 32 gb lik almayı düşünüyorum. var mı böyle 32 gb satan ve mümkünse siyah renkli satan bir yer?
abi ben teknosadan 32gb beyaz aldım tam bir hafta önce yoksa bile söylediğin gün yarısı günü geliyor

Arkadaşlar kampanyadan kılıfını alan varmı? Formu doldurduk bekliyoruz nr zaman gönderecekler..?
21-25 ekim arası herkese gönderilecek :)

Arkadaşlar ben İp5'ten lg g2'ye geçmeyi düşünüyorum ama kafama takılan şeyler var
1.Arka tuşlar zamanla aşınıyo mu
2.Cihaz çok ram yiyomu
3.Şarj süresi nasıl az kullanımda 2 günü çıkaryomuş doğrumu
4.Kamerası nasıl odaklanma problemi varmış diyolar
32gb gelirse almayı düşünüyorum ama nu sorunlar kafamı karıştırıyor.
bundan 1 ay önce bende s4 alıcaktım burdaki arkadaşlar g2 tavsiye ettiler bende aldım.
1.Şuanlık bi problem yok
2.sistem harici 1gb kalıyor sana
3.Evet doğru
4.Bi sıkıntı yaşamadım gayet iyi

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
An iti bari olarak bende aranıza katıldım. katıldım ama cihazı daha çözemedim senelerce sony android kullandık sade arayüzle cahil kalmışız.

Kurcalamaya devam cihazı alalı 7 saat oldu açtığımda 3G gps yani tüm ayarları açıkmış ve bu zamana kadar %10 şarz gitmesi beni sevindirdi cimri gibi sanki bataryada

Bazı arkadaşlar fm radyo var demiş ama ilk aradığım özellikti bulamadım ben

birde elimde sony ericsson mw600 var bluetoot üzerinden bulamadı en az 10 dakika aradım :(

teknoboy1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu radyo olayını tam açıklayabilecek var mı ? Anladığım kadarıyla normalde var ama türkiye romunda yok . Bide kullanan arkadaşlar tuşların arkada olması sorun çıkartıyo mu ? Son olarak sanal tuşları oyun oynarken gizlemenin bir yolu yok mu ? Almayı düşünüyorum , açıklayan arkadaşlara teşekkürler .

Berkant87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almak isteyen arkadaslar: Kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum. Ben bu teleofunu 2 aydır arastırdım. İphone 5 ten geçiş yaptım. 6 yıldır iphone kullanıcısıyım. Beni bu cihaz vazgeçirdiyse birşey vardır. Isınma problemi kesinlikle yok. Az da olsa ısınacak haliyle. Bataryası kamerası muhtesem. Arka tusları hiç kullanmıyorsun bile. herseyi ekrandan yapabiliyorsun. Birde quickwindow kılıf gelirse 10 üzerinden 10 olacak

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
optimus g şuan android olarak hangi sürümü kullanıyor ve lg bu konuda ne kadar destekledi... bundan yola çıkarak lg g2 ye vereceği destek hakkında fikir edinmiş olurmuyuz...

teknoboy1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
optimus g şuan android olarak hangi sürümü kullanıyor ve lg bu konuda ne kadar destekledi... bundan yola çıkarak lg g2 ye vereceği destek hakkında fikir edinmiş olurmuyuz...
lg yetkilileri güncelleme konusunda daha fazla destek vereceklerini söylemişler ne kadar doğrudur bilinmez :) zaten telefon şu anki sürümde stabil çalışıyosa güncellemeye çok gerek yok hiç olmadı romlarla halledilir

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
beyler bazı yerlerde 16 gblık model için 8gb bazı yerlerdede 10 gb kalıyor denmiş hangisi doğrudur acaba 16gb cihaz kullanan biri acil cevaplayabilir mi
birde şuan alsam hala kılıf veriyorlar mı bi konuda ilk 2222 kişiye veriliyor yazıyordu da

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
beyler bazı yerlerde 16 gblık model için 8gb bazı yerlerdede 10 gb kalıyor denmiş hangisi doğrudur acaba 16gb cihaz kullanan biri acil cevaplayabilir mi
birde şuan alsam hala kılıf veriyorlar mı bi konuda ilk 2222 kişiye veriliyor yazıyordu da
10 gb kalıyor.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
1)cihazı kullaniyor musunuz (emin misiniz)???
2) 2.soru hakkinda fikriniz var mi???
Kullanmıyorum ama 10 gb diye biliyorum. Zaten mantıklı düşünürsek 16 gb hafıza koyup 8 ini kullanıcıya bırakmak çok saçma olur.
Hayır ikinci soru hakkında fikrim yok.
->>> Cihazı alacaksınız 32 gb almanızı öneririm. 10 gb yetmez çünkü. Yani bu cihazı almaya niyetliyseniz oyun vs. oynayacağınızı varsayıyorum.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kullanmıyorum ama 10 gb diye biliyorum. Zaten mantıklı düşünürsek 16 gb hafıza koyup 8 ini kullanıcıya bırakmak çok saçma olur.
Hayır ikinci soru hakkında fikrim yok.
->>> Cihazı alacaksınız 32 gb almanızı öneririm. 10 gb yetmez çünkü. Yani bu cihazı almaya niyetliyseniz oyun vs. oynayacağınızı varsayıyorum.

Aslinda bana tam yetiyor birde ne yazikki butceyi artik son haddine gedirdim yoksa 32 alirimda ama bu hafiza olayinda 8gb yazilim var falan da var o yuzden kullanan arkadaslardanda cevap bekliyorum cevabin icin tesekkurler

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben İp5'ten lg g2'ye geçmeyi düşünüyorum ama kafama takılan şeyler var
1.Arka tuşlar zamanla aşınıyo mu
2.Cihaz çok ram yiyomu
3.Şarj süresi nasıl az kullanımda 2 günü çıkaryomuş doğrumu
4.Kamerası nasıl odaklanma problemi varmış diyolar
32gb gelirse almayı düşünüyorum ama nu sorunlar kafamı karıştırıyor.

1)arka tuşları pek kullanmıyorsun açıkçası ki aşınıcak bi zaman geçmedi zaten
2)ram sıkıntısı yok telefonun 700 mb boş kalıyor genelde ki yetiyor
3)şarj konusu evet doğru ekran parlaklığı full olmadığı sürece çok iyi ama erkan açınca biraz hızlı yiyor
4)kamerası anlamadım bi foto çekiyor sanarsın makine ile çekilmiş bazende kötü çekiyor sanırım odak sorunu o tam bilemiyorum ama gece çekimi çok çok çok iyi

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Aslinda bana tam yetiyor birde ne yazikki butceyi artik son haddine gedirdim yoksa 32 alirimda ama bu hafiza olayinda 8gb yazilim var falan da var o yuzden kullanan arkadaslardanda cevap bekliyorum cevabin icin tesekkurler
Rica ederim.

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihazı kullanan arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum ;
Bu cihazın altındaki tuşlar video izlerken kayboluyor ama oyun oynarken kaybolmuyor diye biliyorum. Acaba benmi yanlış biliyorum yoksa bu tuşları oyun oynarken kaldırabiliyormuyuz ?

Berkant87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bugün farkettim. telefonun ekranında üst sensörün altına dogru. ufak siyak bir leke var. siliyorum geçiyor dokununca tekrar cıkıyor. bu nedir ya. kullananlar dikkatli baksın bana cvp versin. canımı sıktı

ibretix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim 8gb ını sistem alıyor 16lık alırsan sana 8 GB kalır.32 al rahat et.Kılıf kampanyası bitti başvuru yapan kişilere 21-25 ekim arası gönderecekler.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bende Aldım Telefon Tek Kelimeyle Mükemmel .. Radyo Konusunda Bir Bilgisi Olan Varmı Radyo için Donanım Mevcut mu bunla ilgili bir Bilgiye Ulaşamadım .

Almakta Kararsız Kalan Arkadaşlar Sizi Pişman Etmiyecek Bir Cihaz . ! Tavsiye Ederim . Ayrıca Arka Kapak Tuş Dizilimi Son Derece Kullanışlı Gerçi Pek İhtiyaç Duymuyorsunuz ama Tuş Dizilimi Alışınca Gerçekten Zevkli ve Kolay

Ha unutmadan Kamerada Bir Odaklama Problemi Var Evet Ama Yazılımsal Bir Sorun
Bir Güncelleme İle Düzeltilebilir . !

mexia_torres

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm Lg G2 alan arkadaşlara hayırlı olsun telefonları :) Arkadaşlar bende şebekeden internet hızı iyi olan bir telefon arıyorum. G2'nin şebeke internetinden video oynatma hızı nasıl. Bir de sitelerden genelde her türlü video formatını rahat açıyor mu. Bunlar benim için önemli. Bende LG G2 düşünüyorum da

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güzel kardeşim bende de g2 var. öncelikle şarj suresi bende 2,5-3 saat falan sürüyor. ekran görüntüsü almak ise hiç bu kadar kolay ve fonksiyonel olmamıştı. yapman gereken sadece ana ekran tuşuna basıp yukarı doğru sürüklemek. orada üç menü çıkıyor. google, sesli arama ve quickmemo. quickmemoyu seçersen ekran görüntüsünü alabilir ve hatta üzerinde çizim falan yapabilirsin. Kullanım kolayliğina gelirsek, keşke bütün telefonlar böyle olsa. Arkadaki tuslar kesinlikle yan taraftan daha kullanışlı. Zaten o tuşlar sadece telefonla konuşurken ses açma_kapama için işine yarar. Diğer türlü zaten hiç gerek kalmayacak şekilde dokunmatik opsiyonlar var. Hele ekrana iki kere açıklayınca açılması büyük rahatlık. Kötü yanlarına gelince; programları açarken iphone 5ten daha yavaş. Gerçi bunun sebebi oyunları full hd olarak açıyor olması. Iphone full hd değil. Ama netice itibarı ile iphone hızlı. Ama note 2 ile kiyasladim ve ondan daha hızlı olduğunu gördüm. Kısacası en hızlı android diyebilirim. Android alacaksanız başka bir telefona hiç bakmayın derim. Fiyat performans ve ergonomi olarak tek kelimeyle rakipsiz. Eleştiride bulunmak gerekirse; şu dokunmatik tuşları gizlenebilir yapsalar çok daha iyi olurmuş. Gerçi video larda ve resimlerde gizleniyor ama oyunlarda falan gizleyemiyor. Gerçi root yapılarak onu halldedebiliyorsunuz. Zaten ilk güncelleme de bunu duzelteceklerdir.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende Aldım Telefon Tek Kelimeyle Mükemmel .. Radyo Konusunda Bir Bilgisi Olan Varmı Radyo için Donanım Mevcut mu bunla ilgili bir Bilgiye Ulaşamadım .

Almakta Kararsız Kalan Arkadaşlar Sizi Pişman Etmiyecek Bir Cihaz . ! Tavsiye Ederim . Ayrıca Arka Kapak Tuş Dizilimi Son Derece Kullanışlı Gerçi Pek İhtiyaç Duymuyorsunuz ama Tuş Dizilimi Alışınca Gerçekten Zevkli ve Kolay

Ha unutmadan Kamerada Bir Odaklama Problemi Var Evet Ama Yazılımsal Bir Sorun
Bir Güncelleme İle Düzeltilebilir . !

radyo var ama vergiden kısmak için yazılımdan çıkarmışlar. ingiliz rom yüklersen aktif oluyormuş.

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazılımdan çıkarmak demek radyo yok demek olmuyor sanırım içinde bir radyo çip var belki gelecek yazılımda bunu aktif edebilirler tabi belki

Berkant87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bana bilgi verin ACİLLLLLL.ekranın üstünde. sensörlerin alt tarafında. bir siyah leke var. silince geçiyor fakat parmakla dokununca tekrar cıkıyor. bunu yeni farkettim. düşürmedim dikkatli kullanıyorum. ne olabilir..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar bana bilgi verin ACİLLLLLL.ekranın üstünde. sensörlerin alt tarafında. bir siyah leke var. silince geçiyor fakat parmakla dokununca tekrar cıkıyor. bunu yeni farkettim. düşürmedim dikkatli kullanıyorum. ne olabilir..
Anlattığın kadarıyla ölü piksel olabilir gibi geliyor aklıma ama emin değilim

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Benimkinde öyle bir sorun yok. Eğer çok rahatsız ediyorsa. Ve internetten alıp aradan bir hafta gelmediyse geri iade edebilirsin.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeşim 8gb ını sistem alıyor 16lık alırsan sana 8 GB kalır.32 al rahat et.Kılıf kampanyası bitti başvuru yapan kişilere 21-25 ekim arası gönderecekler.

Kardeş cihaz sende var mı 8gb kalma olayından emin misin?

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok güzel kardeşim. Hiç program falan yüklemeden önce baktım ben 10gb küsur gösteriyordu.

Ayrıca ben de hafıza yetmez mi acaba diye düşünüyordum. Sonradan flash bellek desteği(otg) olduğunu öğrenince hemen aldım. Flash belleği ara tabloyla direkt olarak baglayabiliyorsun. Istersen harici hdd bağla: )

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Yok güzel kardeşim. Hiç program falan yüklemeden önce baktım ben 10gb küsur gösteriyordu.
iyi kardeş o zaman otg desteğide var bana her türlü yeter saol cevap için yanlız şu kılıf olayını kaçırdığım için biraz mutsuzum:(