S
SDN Okuru
SDN Okuru
Arkadaslar ben 4 gundur kullaniyorum cihazda isinma problemi var ayrica asiri ram yiyor soyle diyebiliriz ram ne kadar kastiysam kasiym bosta 1 gb goremedim ilk acilis haric ayrica one t draw isimli minicik oyunda 5 dk oynadiktan sonra makina yanar diye korkup kapattim android marketten bakin oyuna inanamiycaksiniz telefon sarj ekran islemci konusunda cok iyi oyun performansina guvenemedim baska oyun yuklemesim bu nedenle rami ne yaptiysam 500-600 mbden fazla bos goremedim ayni zamanda cok kil oldugum bir konuda yek pare kasa olmasina ragmen arkda ses kisma tusunun tam bitim yerinden tusa basiyorken farkettim arka kapakmis gibi bir his verdi bastirdim icine dogru gitti bir bosluk var arka kapakmis gibi elinizle hafif itince ice girip cikiyor yekpare kasa degilmis gibi kamera sahane video modunda cekerken hafif takilmalar oluyor malesef isinma problemi beni cok rahatsiz etti ve arka tus kisminin alti telefonu cok arastrip aldim ama istedigimi bulamadim gibi sanki
bu arkadaşımızın bahsettiği ısınma problemini yaşayan başka arkadaşlar varmı. varsa buyuk sorun demektır. ben note 3 alıp ısınıyor diye iade etmiş adamım. iphone 5s ile bunun arasında kaldım. eger ısınma sorunu varsa iphone a dogru kayacam gibi