A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
4.4.2 kurdum ısınma arttı gibi ve şarj daha az gidiyor güncellemeden sonra knock code geldi iyi güzel ama knock on işlemiyo bu sefer ekranı kapatio ama açmıo ve sıcaklıktan heralde bi kerede durduk yere res attı![]()
bende niye kasıyor yavgerçi pil yüzdesi de iyice azalmıştı bitti şarjda simdi mübarek
![]()
Ekrani acarsa knock code nin ne anlami kalacak![]()
pil performansı çok düştü ya 20d lerde nasıl durum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ikisi bir çalismiyomu .d
Knock Code için Güncelleme Bekliyosanız Hiç Beklemeyin Kanser Etti beni 3 Günde![]()
Sabırsızlıkla bekliyorum tek istediğim şey Knock Code![]()
Valla rahat rahat masanin uzerine koyuyorum telefonuacamiyorlar ekrani
![]()
Knock Code için diyorlar ki arkadaki tuşa bastıklarında ekran hemen açılıyormuş? o zaman ne anladım ben ekrana yaptığım şifre kombinasyonundan?
vayy dostum hayuırlı ugurlu olsun gelen 1200 ile lg g2 alınmış olsa gerek))
Şarjda bekletme. %100 dedikten 1 saat sonra çıkar. Kafana taktıkça sorunları daha çok büyütürsün aklında.
Evet hatta 1172 ye aldım![]()
Evet ekran aciliyor ama ekran kilidi acilmiyorknock on calismiyor zaten.
Yani şimdi biri arkadaki tuşa bastığı zaman ekran açılıyor ama kilitli oluyor kilidi açmak için ne yapılması gerekiliyor![]()
Hocam s3 ü naptnÇıkarmayınca bir zararı olur mu
Hocam s3 ü naptnbende aldm 32lk g2 2 hafta fln oluyo alalı gayet gzl 4.2.2 de pil acayp di ama 4.4 te baya dsms
![]()
oldu olcak bedavaya alaydın
gerçekten uyguna almışsın.
benim merak ettiğim konu burası yeri olurmu olmazmı bilmem ama G3 ile arasındaki fiyat farkını G3 hak edecek mi ?
şayet 2 gb ram belleği ile gelirse 32lik g2 bende tekrardan düşünüyorum![]()
Ben g3 ün 2000 tlden gireceğini düşündüğüm için hemen 32 lik g2 yi uygunken aldım
Bende paralel aldm 1400 e 1172 ye nasl aldn kazıklandığımı hissediom![]()
Valla iyi yakalamışsın hayrlı olsnN11 den aldım 1199 du kuponum da vardı 1172 ye geldi![]()
Valla iyi yakalamışsın hayrlı olsn![]()
Beyler snapdragon battery guru kullanan var mi nasıl ise yariyor mu
Aksine daha kötü ediyor. Antutu sonucun da gerçekten ilginç![]()