Evet soru geliyor 20 d guncellemesi nedir en son 20 b cikmadi mi bende knock code var kullaniyorum su anda
3845#*802# bunu tuşla oradan hw device testten lcd teste tıkla ölü piksel var mı bak,bir de ışık sızması olabiliyor ben de var mesela(mesela lacivert ekranda benimkinde belli oluyor bazı yerler daha açık)bu telefonun tek kronik sorunu boğuk ses deniyor ben daha rastlmadım(3 tanreg2 geçti elimden. )
20d de sadece birkaç yenilik mevcut. Yani 20b nin gelişmiş versiyonu
Bazı ülkelerin 20B'si bizim bildiğimiz 20D ile aynı. Onlar önce 20A vermişler üstüne 20B verdiler. 20B ile başlayanlar 20D veriyor. Ama ikisi de aynı.
Beyler widget kismi ilk acilirken takiliyor sizde de boyle mi
Aslında bende kasmıyormuş yaa, 4.2.2'de kasıyordu biraz ama şimdi kasma olmadı.
Arkadaşlar dikey ışık sızması var ama sadece gri de belli oluyor sorun olurmu
Zararı yoksa bişey olmaz zaten sağolBenim de aynı sağ taraf,bir şey olmaz kullan işte, bunun için telefonun içini açtırdışına değmez.
[MENTION=388749]ata1996[/MENTION] Atakan su kodlari tekrar yazsana. Nasil kontrol edicem merak ettim bide anlativer![]()
Arkadaşlar dikey ışık sızması var ama sadece gri de belli oluyor sorun olurmu
Beyler sorun düzelmedi yaf telefonda kulaklık takılı olmadığı halde takılı görünüyor bu yüzden hoparlörden ses çıkmıyor ama hoparlörde sorun yok.Sorun yazılımsal telefonu sıfırladım gene aynı devam ediyor sorun varmı bildiğiniz bir çözümü?
bende niye kasıyor yavAslında bende kasmıyormuş yaa, 4.2.2'de kasıyordu biraz ama şimdi kasma olmadı.
bende niye kasıyor yavgerçi pil yüzdesi de iyice azalmıştı bitti şarjda simdi mübarek
![]()
Şarjı bittiğinden kasmıştır![]()
Bakalım sabaha kada sarjda kapalı telefon kafamda oluşan birkaç sorun var sadece ses (kulaklık) konuşma kalitesi kötü ve arka kasanın sesi onun dışında herşey güzel
Bu arada benim sigaraya indirim gelmis hemde 2 lirahahaha catlayinda patlayinda
![]()
Camel softNe içiyosun abi 2 lira neymiş![]()
Camel soft![]()
Aynı şekil tesadüfe bak hele bendede öyleBende sol tarafta iki tane yukaridan asagiya sadece gri tonda gorunun bir sizma var. Buda nazar boncugumuz olsun artik![]()