Lg G2 kullananlar bakabilir mi?

lg g2 mi iphone 5 mi

• Kullanılan toplam oy
    61

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar z ultra veya note 3 alıcaktım bugün teknosada g2 görünce fiyattan dolayı fikrim değişti
1-)telefondaki sanal tuşlar çok yer kaplıyor mu ?
2-)sanal tuşları kaldırmak mümkün mü ? (root yapmak istemiyorum)
3-)lg g2ye ne kadar yazılım desteği verir ve güncel oyunları ne kadar süre oynayabilirim :blink:

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sanal tuşları kaldırırsan teli nasıl kullanacaksın hem şuan piasada sanal tuşları en iyi kullanan telefon LG G2 sanal tuşları özelleştirebilirsin yerlerini değiştirebilirsin bence kaçırma:thumbup:

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sanal tuşları kaldırırsan teli nasıl kullanacaksın hem şuan piasada sanal tuşları en iyi kullanan telefon LG G2 sanal tuşları özelleştirebilirsin yerlerini değiştirebilirsin bence kaçırma:thumbup:
32 gb alırsam ne kadar boş yer bana kalır

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
peki 2 ghz hızındaki atom z2580 işlemcili power vr sgx 544mp2 gpulu 2 gb ramli fonepad note 6 350-400 euro olacağı söyleniyor bu cihaz nasıl full hd çözünürlükte power vr sgx544mp2 yeterli gelir mi?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar z ultra veya note 3 alıcaktım bugün teknosada g2 görünce fiyattan dolayı fikrim değişti
1-)telefondaki sanal tuşlar çok yer kaplıyor mu ?
2-)sanal tuşları kaldırmak mümkün mü ? (root yapmak istemiyorum)
3-)lg g2ye ne kadar yazılım desteği verir ve güncel oyunları ne kadar süre oynayabilirim :blink:

Kardeşim birincisi Z Ultra ve Note 3 ü LG G2 yle karşılaştıramazsın onlar farklı sınıftalar ama şöyle anlatayım bütçen yetiyorsa Note 3 almalısın ama ben birkaç hatasını okumuştum almadan önce forumda yine bir araştır ama bütçen 1800 TL ile kısıtlıysa LG G2 32 GB ı kesinlikle tavsiye ederim eğer bütçen Note 3 e yetiyorsa durum sana kalmış Note 3 büyük gelirse Z1 almalısın onuda beğenmezsen LG G2 almalısın ama benim sıralamam 1-Note 3 2-Xperia Z1 3- LG G2.

dr_mtd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hemen hemen aynı özelliklere sahip telefonlara neden daha fazla para veriyim diyorsan g2 ama yok sağlamda olsun diyosan z1 al note 3 le g2 arasında sağlamlık olarak pek fark yok ikiside plastik sonuçta ama note 3 ekran ve özellik bakımından g2 den daha iyi bir cihaz g2 hakkında kullanıcısı olarak yorum istersen bence alınabilir bir telefon 2 haftadır kullanıyorum pek bi sıkıntısını görmedim ne donma nede kasma yaşamadım başka kullananlarda belki vardır bu sorunlar ama bende olmadı s4 kullanıcısıydım daha önce eşekten inip ata bindim diyebilirim yazılım konusunada gelirsek google lg işbirliği sürdüğü sürece güncellemede pek sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum ama ilerde bu işbirliği bozulursa lg nin güncelleme konusundaki sabıkasıda ortada karar senin yine yardımcı olabileceğim bi durum olursa cevaplamaya çalışırım bilgm dahilinde tabi cihazı almamışsan

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
azıcık araştırın gözünüzü seveyim ya, hep aynı muhabbetler, hep aynı durumlar sorulup duruyor.. tamam burası forum, sorup öğreneceksin, yardımlaşmamız illa ki olacak ama ben burada bile 3-4 kez aynı şeyi yazdım, forum içinde aratsan yine bi dolu yazı çıkar karşına.

32gblık alırsan 25 gb, 16lık alırsan 9.5 gb boş alanın kalıyor. telefonun bana göre bir sıkıntısı yok, herşeyiyle iyi, ufak tefek sorunlarından bahsedenler var, yok plastiği gıcırdıyormuş, yok kamerasında hata varmış, yok güncelleme gelir miymiş?

gıcırtı ve güncelleme konularına katılmıyorum, ufacık bişi çıkt mı veryansın et, koskoca ios saat değişikliğini takvimle senkronizasyon yapmayı unutmuş, iphone la yaşayanlar işe geç kalmışlar.. bundan bahseden sayısı az, ama lgde gıcırdama var, yıkalım forumu diye yazanlar var, ilk alan adama hayırlı olsundan önce gıcırdıo mu telefonun diye soran bir milletimiz var :D

gelelim sorularına:

sanal tuş konusunu sormuşsun, gidip inceledin mi telefonu? teknosada siyah tshirt lü g2 yazan kişiler geziyor, onlara danışıp oyun açtın mı? ya da sağına soluna bakıp, eline oturuyor mu, baş parmağın ekranın hepsine hükmedebiliyor mu diye inceledin mi? kamerasıyla 3-5 saçmasapan resim çekip baktın mı? bunları yapmamışsın gibi geliyor bana.. gideceğin zaman at telefonuna mp3leri git at telefona, ses seviyesine bak (az gelip gelmediğini ölçersin), video konusunda sıkıntın mı var? 1080p videoyu kes 3-5 dakikalık, teknosanın ortasında at bluetooth la g2 ye, dene gör, takılıyor mu, sanal tuşların durumu nedir diye incele.. bana göre hiç yer kaplamıyor, telefona alıştıktan sonra iphone 5i eline alınca oyuncak gibi geliyor (eğer g2 yi alırsan 1-2 hafta sonra ne demek istediğimi anlarsın) 5.2 koskoca ekran var.. kendini belli ediyor.

sanal tuşlara neden bu kadar takıldın anlamıyorum, sanal tuşları kaldırırsan nasıl kullanmayı düşünüyorsun telefonu? oyundan nasıl çıkacaksın, görev yöneticisine girip açıkta kalan işlemleri nasıl kapatacaksın? bu kadar büyütme sanal tuş olayını, göze batmıyor o kadar. herkes kameranın odaklayamama problemine takmışken sen sanal tuş konusunda kalmışsın, daha çok karşılaşıcaz galiba seninle :D

son soruna gelince, 4.4 ü alacağı söyleniyor. ben bu güncelleme deliliğini anlamıyorum, senin için değil genel anlamda söylüyorum, dead trigger 4.2.2 de de oynanıyor, benim 4.0 ice cream tabletimde de oynanıyor. neden yani bu güncelleme deliliği? bunu iphone bu sene abarttı, açık kapatıyoruz diye 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3 diye gidiyor.. androidi güncellemek öyle kolay değil, ios u kullanan sadece iphone, ama androidi kullanan sony var, general mobile var, samsung var lg var.. yazılımı buna uyarlama var, donanım desteğine göre düzenleme var var oğlu var. ayrı bir zaman ayırmak gerekiyor, üstüne üstük bir de telefon çıkarıyorlar 3-4 ayda bir.. adamlar yazılım mı güncelleyecek yoksa telefon mu çıkaracak? samsung ace modeline 4.4 ü verirse telefon eskidi diye satan olmaz ki.. adamlar onun hesabını da yapmışlar. lg güncelleme vermezse ne olur? ben sana söyleyeyim çıkarılan romları yüklersin ilerleyen zamanda.. tamam garantiden çıktığı söyleniyor ama, geriye döndürebilme durumları da var, teknik servise giden her telefon garanti testine sokulmuyor ki.. hemen hemen çoğu telefon sokulmuyor.. rootlu mu, değil mi, buna yazılım yüklenmiş mi, kerneliyle oynanmış mı diye zaman mı harcayacak birde? zaten sadece senin telefonun oraya gitmiyor, yüzlerce belki de binlerce telefon geliyor, hepsinin derdi sıkıntısı ayrı.. lg güncelleme vermezse rom yüklersin, istediğin sürüme geçersin, bununla uğraşan telefona daha fazla özgürlük vermek isteyen kişiler mevcut.. benim eski nokia 5800 a bile bi kamyon rom yükledim.. nokia desteği kesti, forumdan bu işlerle uğraşanlar ümidi kesmedi, symbian olmasına rağmen hala yeni bişeyler çıkaranlar var.. lafın kısası lg destek versin yada vermesin, sen bu donanımla (snapdragon 800 işlemci ve adreno 330 ekran kartıyla) çoğu oyunu oynarsın.. ama unutma oyunlar deli gibi şarj yiyor, benzinli arabanın 90ı geçince çift enjeksiyona geçmesi gibi birşey.. su gibi içiyor şarjı :D ama çok rahat 1 günü tamamlıyor telefon, "yahu oynayım da bitsin, şarja takayım" diye düşündüğünde şarjı bitmeyenlerden.. iphonelar artık yanında taşınabilir batarya taşır oldular, g2 de 3000 MA pil kapasitesi var, yetecektir.. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Helal kardeşime çok iyi anlatmış. :) ayrıca note 3 elimde var ve çok ciddi söylüyorum note 2 kat kat daha iyi. Note 2, 4.3 güncellemesini alınca note 3'ün yüzüne kimse bakmayacak. G2 ile kıyaslamayın bile.. 2si de elimde kimse gelip bana note 3 anlatmasın.
Note 3 kötü demiyorum ama beklenildiğinin çok altında kalmış. G2 ile kıyaslanmayacak kadar iyi olmalıydı. Konumuna göre kötü bile denebilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben G2 aldım fakat dikkatimi çekti altında iki hoparlör delikleri var birinden ses geliyor sağdakinden. diğeri soldakinden gelmiyor veya çok az çıkıyor bende mi bir sorun var acaba yoksa bir özelliğimi açılacak fikri olan varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:turned::turned::turned::turned:Alına bilecek en iyi smart telefon bende 32 gb var ve 2 ay kadar kullanıyorum tekkelime ile SUPER kullanılablir 24.8gb yer var ki bunu alın . 4.4 gelecek ki bence ucacak kanımca ara yuz ve ek ozellikler sayesinde .:clap::clap::clap::clap:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Klasik lg malzeme kalitesi yetersiz
Kamerada özellikleri bol bol doldurup sonradan sensör hataları yaşatan
Tek güncelleme verip suratına bakmayan
Samsung özentisi arayüz ve tasarımlı bir firma önceden Sony e özenirdi şimdi samsunga geçti ben pek önermiyorum Samsungun terlik plastiğinden daha dandik malzemesi var .
Plastik kasa olduğundan dolayı zaten ısıyı dağıtamıyor ve işlemci hızı düşüyor dolayısıyla kasıyor zaten hiç önermem fiyatına aldanma lg bu sonuçta bu kadar şey saydım kim bilir daha neler neler var ha birde
ekranda kontrasta abanmışlar dolayısıyla renkler çok doygun ama gerçeklikten de bir o kadar uzak...

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
tum apple modellerını kullandım ve suan G2 kullanıyorum..S3 DENEYIP 1 HAFTA DAYANABILMISTIM ılk cıktıgında ama bu defa farklı..ıphone5 ten G2'ye gectım..her yonu ıle sızı tatmın edecektır..hele kı ıphone kullanmıs ve kronık sarj sorunundan bıkmış bırı olarak OHH dedım..telefon da ne takılma ne donma nebısey var..gonul rahatlıgı ıle alabılırsınız..
Apple'ın tek ustunlugü IOS degıl bence artık sadce APPLESTORE...zira google market gercekten rezıl

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Olumsuz yorumlara itibar etmesin kimse. Sadece aldığınız yere dikkat edin. Ucuza alcam diye her yerden telefon almayın. Telefon oldukça kaliteli ve şık bir telefon. Elinize en iyi oturan tek cihaz. Telefonda kesinlikle ısınma, hız düşüşü vs yoktur. O kadar oyun oynadım saatlerce kullandım, hızını bataryasının son damlasına kadar koruyor. Kesinlikle güncelleme olayına takılmayın. Güncelleme alan telefonların hepsinden daha iyi, daha stabil, daha özellikli ve kullanışlı. Kullanmayanların yorumlarına itibar etmeyiniz. Ben kasko dahil 2080TL verdim 1 aydır kullanıyorum. Adam akıllı, pişman olacağım bir sorun yaşamadım. Kesinlikle aldığınıza pişman olmazsınız. Sadece aldığınız yere ve garantilerine dikkat edin. Cihazı yerinde kontrol etmeden satın almayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam 2 aydır g2 kullanıyorum.
16 GB lık versiyonu. Migros tan aldım 1399 tl ye. Paralel ithalat.
Ama problem durumunda Migros bana getirecen dedi.
Ürün paralel ithalat olunca içinde radyo da çıktı.
ben çok memnunum. şarjı çok iyi. ortalama bi kullanımla 2 günü tamamlıyor.
Eskiden kullanmadığım her anda telefonum şarjda olurdu. evde , arabada, işte..
Eskiden şarjım %20 kalınca telefonu acil durumlar dışında kullanmıyordum.
Şimdi ole bi derdim kalmadı. %20 bile normal kullanımda bana 3-4 saat yetiyor.
Güncelleme konusunda android ürünlerde biraz gecikme söz konusu. Lg G2 de martta alacak mış 4.4 kit kat gücellemesini.
Daha erken gelebilirdi. Ama ben herhangibi bir yerinde sıkıntı yaşamadığım için yana yakıla güncelleme beklemiyorum.
Kendi şarjı ile 1.5 saate ful şarj oluyor. Usb yada arabada şarjda şarj çok uzun sürüyor.
Benim eski samsung şarjı ile şarj edince yavaş şarj ediyor.
Bana göre ara yüzü gayet iyi. ben memnunum. ama şu ekrana vurup açma olayı bence geliştirilmeli.
Hızı bence çok iyi hiç takılma kasılma yaşamıyorum. Bazen İbb trafik uygulaması bekletiyor bence o da ibb den kaynaklanıyor.
Ekran kalitesi çok iyi, çok net ve gerçekçi. Uzaktan kumanda uygulması eylenceli ve işe yarıyor.
Kamerası ışık olan yerde gayet iyi. ama karanlık ortamlarda daha iyi olabilirdi.

Genel görünüş olarakra çok şık.
bence fiyat performans açısından piyasadaki en iyi telefon.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kesinlikle orjinal şarj aleti dışında farklı bir alet kullanmayın. Araba çakmağında vs. Şarj etmeyin. Sadece ev elektriğinde ve orjinal şarj aleti kullanarak şarj edin.

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung özentisi arayüz ve tasarımlı bir firma önceden Sony e özenirdi şimdi samsunga geçti ben pek önermiyorum Samsungun terlik plastiğinden daha dandik malzemesi var .
Plastik kasa olduğundan dolayı zaten ısıyı dağıtamıyor ve işlemci hızı düşüyor dolayısıyla kasıyor zaten hiç önermem fiyatına aldanma lg bu sonuçta bu kadar şey saydım kim bilir daha neler neler var ha birde
ekranda kontrasta abanmışlar dolayısıyla renkler çok doygun ama gerçeklikten de bir o kadar uzak...

Bol keseden atıp atıp durma !

Telefonu al kullan, Git LG üretim yerine denetle neler kullanılıyor neler yapılıyor.

Al telefonu test et videosunu çek.

Samsung özentisi değil her telefona yeni yeni özellikler konuluyor, LG istediği gibi tasarım yapabilir istediği özelliği ekleyebilir ve bu

özellikler ilerde çıkacak tüm telefonlarada konulacak boş boş konuşma milletin aklını karıştırma saçmalıklarınla.

Telefonun plastik kasa olabilir ısıyı dağıtamıyor olayını afedersin kıçından uydurmuşsun yok öyle birşey : Asphalt 8, Real Racing 3, İron

Man 3, Dead Trigger 2 gibi oyunlarda her telefonla olduğu gibi normal ısınması kadar ısınıyor. Elini acıtmıyor elini yakmıyor dikkat

çekmiyor aşırı ısınmıyor cokta az ısınmıyor her telefonda olduğu gibi gayet normal ısınıyor.

Kasıyor takılıyor dedin ya hani uydurdun onu açıklıyım sana.

Şu anda piyasadaki en iyi işlemci Snapdragon 800 ve bu telefon 4 çekerdekli 2 GB DDR 3 800Mhz ramı var 2.3 Ghz işlemci hızı ve en

önemlisi Adreno 330 ekran kartı var ve bu telefonu şu anda piyasada kastıracak bir oyun yok. Bu senin telefon kasıyor dediğin şeyi

araştırdım o kasma değil Oyunun kodlanmasıyla alakalı hatalardan dolayı böyle oluyormuş ve piyasadaki tüm telefonlara oluyor.

Kalkmış yok ekranı şöyle yok doygunluğu böyle, açık açık söylesene bende istiyorum bu telefondan kıskanıyorum o yüzden böyle

diyorum diye ? şu anda piyasadaki en iyi ekrana ve görüntüye sahip 1ci veya 2 ci telefon olması lazım, Okadar renkli, ışıklı ve canlı bir

ekranı varki son parlaklıkta bile gözlerini alıyor. Kısaca kardeşim telefonu eline almadan bol keseden sallama yapma burda millete.

Kaldır (K)endini çık telefonu satın al kullan 1 ay git test et sonra gel konus burda. Bol keseden anca atmalar telefonu kötülemeler

ekranına laf atmalar, yok samsung çakması ya bi git dostum, sana bunca açıklamayı yapmamam lazımdı. Yazdığın yorum ile yeterince

rezil olduğunu düşünüyorum zaten.

Dip Not: Ha sana şunuda söyleyim O kafana şunu iyi sok sen ve senin gibi çoğu arkadaş hep bunu söyler '' Malzeme kalitesi kötü ''

arkadaşım iyi olsa ne yazar ? Her telefonun bir ömrü var. Yok efendim HTC nin malzemeleri cok kaliteliymiş yok bilmemne HTCnin

ekranı Gorilla glass 10 bile olsa adam akıllı yere düşürdüğün zaman ekranı param parça olur bunların hepsi hikaye, Telefonu düzgün

kullanan biri düşürmemeye özen gösteren dikkatli bir kullanıcıdır. Hal böyle iken mutlaka telefona kılıf alınmasıda gerekir, şu an

piyasada her telefon inceltilmeye başlandı her telefonu sağlam düşürürsen param parça edersin git Slim armor al ne biliyim sağlam

birşeyler al telefona özen göster dikkatli kullan 3 yılda 4 yılda başına birşey gelmez.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben olsam z1 alırım. benim için kamera ve kalite önemli. ayrıca lg güncelleme konusunda sabıkalı..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bol keseden atıp atıp durma !

Telefonu al kullan, Git LG üretim yerine denetle neler kullanılıyor neler yapılıyor.

Al telefonu test et videosunu çek.

Samsung özentisi değil her telefona yeni yeni özellikler konuluyor, LG istediği gibi tasarım yapabilir istediği özelliği ekleyebilir ve bu

özellikler ilerde çıkacak tüm telefonlarada konulacak boş boş konuşma milletin aklını karıştırma saçmalıklarınla.

Telefonun plastik kasa olabilir ısıyı dağıtamıyor olayını afedersin kıçından uydurmuşsun yok öyle birşey : Asphalt 8, Real Racing 3, İron

Man 3, Dead Trigger 2 gibi oyunlarda her telefonla olduğu gibi normal ısınması kadar ısınıyor. Elini acıtmıyor elini yakmıyor dikkat

çekmiyor aşırı ısınmıyor cokta az ısınmıyor her telefonda olduğu gibi gayet normal ısınıyor.

Kasıyor takılıyor dedin ya hani uydurdun onu açıklıyım sana.

Şu anda piyasadaki en iyi işlemci Snapdragon 800 ve bu telefon 4 çekerdekli 2 GB DDR 3 800Mhz ramı var 2.3 Ghz işlemci hızı ve en

önemlisi Adreno 330 ekran kartı var ve bu telefonu şu anda piyasada kastıracak bir oyun yok. Bu senin telefon kasıyor dediğin şeyi

araştırdım o kasma değil Oyunun kodlanmasıyla alakalı hatalardan dolayı böyle oluyormuş ve piyasadaki tüm telefonlara oluyor.

Kalkmış yok ekranı şöyle yok doygunluğu böyle, açık açık söylesene bende istiyorum bu telefondan kıskanıyorum o yüzden böyle

diyorum diye ? şu anda piyasadaki en iyi ekrana ve görüntüye sahip 1ci veya 2 ci telefon olması lazım, Okadar renkli, ışıklı ve canlı bir

ekranı varki son parlaklıkta bile gözlerini alıyor. Kısaca kardeşim telefonu eline almadan bol keseden sallama yapma burda millete.

Kaldır (K)endini çık telefonu satın al kullan 1 ay git test et sonra gel konus burda. Bol keseden anca atmalar telefonu kötülemeler

ekranına laf atmalar, yok samsung çakması ya bi git dostum, sana bunca açıklamayı yapmamam lazımdı. Yazdığın yorum ile yeterince

rezil olduğunu düşünüyorum zaten.

Dip Not: Ha sana şunuda söyleyim O kafana şunu iyi sok sen ve senin gibi çoğu arkadaş hep bunu söyler '' Malzeme kalitesi kötü ''

arkadaşım iyi olsa ne yazar ? Her telefonun bir ömrü var. Yok efendim HTC nin malzemeleri cok kaliteliymiş yok bilmemne HTCnin

ekranı Gorilla glass 10 bile olsa adam akıllı yere düşürdüğün zaman ekranı param parça olur bunların hepsi hikaye, Telefonu düzgün

kullanan biri düşürmemeye özen gösteren dikkatli bir kullanıcıdır. Hal böyle iken mutlaka telefona kılıf alınmasıda gerekir, şu an

piyasada her telefon inceltilmeye başlandı her telefonu sağlam düşürürsen param parça edersin git Slim armor al ne biliyim sağlam

birşeyler al telefona özen göster dikkatli kullan 3 yılda 4 yılda başına birşey gelmez.
Plastiğin ısı yayılım prensibini inceleyip konuş boş yere her lafının arkasına bol keseden atma diyorsun ya fanboyluğunu başka yerde yap ne kontrasttan anlıyorsun ne ekran teknolojilerinden almışsın bir çakma samsung bilmem oyunun kaynak kodu söyle o bu niye o oyunlar o zaman note 3 te z1 de kasmıyor da g2 de kasıyor ?
G2 de kassın diye özel kaynak kod geliştirmişler haklısın .
Takoz kadar kılıfı alınca telefonun ne inceliği kalıyor ne tasarımı.
Terlik plastiğinden telefon aldın diye seninki gibi hepside çatır çatır kırılcak diye birşey yok .
Daha ekran doygunluğundan anlamıyor adam gelmiş bana canlı parlak diyor aradaki nüans farkına bak .
Ayrıca şunuda söyliyim o cihaz 4 sene falan gitmez.
Daha Knock on u düzgün çalışamıyor klavyesini düzgün yapamamış şirketin cihazında seninle ekran , kamerasındaki frame leri tartışmak da ayrı komedi ya neyse her zamanki lg fiyaskoları .
Bir 4.4 alıp daha sonra 4 sene kullanırsın heralde bundan sonra ( kasmalarına dayanabilirsen :)) )

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben olsam z1 alırım. benim için kamera ve kalite önemli. ayrıca lg güncelleme konusunda sabıkalı..
Almışlar bir terlik plastiğinden yapılma tasarım arayüz samsung çakması cihaz boş boş konuşuyorlar.
Adamlara bilimsel konuşuyor plastik ısı dağıtımını eşit yapamaz diyorum bu yüzden ısıyı dışarıya veremediğinden işlemci ısındıkça kendi hızını düşürür ve buna paralel olarak kasma olur yok efendim eline almadan konuşma cart curt elime alıp denediğimden bile habersiz arkadaşlar...
Kamerası desen zaten vasat üstü 60fps de dünyanın frame kayıplarını veriyor.
Ekran desen kontrastı o kadar abartmışlarki renkler gerçek tonlarından çıkmış sanıyorlarki bunlarda kontrast artınca renk doygunluğu artınca hem gerçekçi hem de güçlü renk veriyor ekran ... :)
Heralde kendilerinde hazımsızlık sorunu mevcut anlamakta güçlük çekiyorlar .
Almışlar bir plastiği ucuz diye sonra eleştirilmeye gelemiyorlar almasaydın o zaman arkadaşım bu kadar sorunlu cihazı bu kadar basit...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet terlik plastiğinden telefon aldım hem de 2 tane aldım, arada ayağıma giyip gezintiye çıkıyorum. 5.2" geniş ekranıyla ayağımı nasıl sarıyor bilemezsin. Isınması da cabası, kışlık kullanım için birebir. Silikon kılıf takınca da traktör lastiği gibi her türlü yol şartlarında kusursuz yol tutuşu sağlıyor. =)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Lg g2 hala karar veremediyseniz :)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Why this kolaveri kolaveri kolaveri di? :mrgreen:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Beyler fikrinizi belirtirken bir birinize sataşmayın boşuna kendinizi ve ortamı germeyin ki biz müdahale edince gerilmeyin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bunlar fikir belirtmiyorlar resmen kusuyorlar hocam. =)

cebren

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkes kendi telini överek tabiki.ben bu tel. Konusunda objektif bir yaklaşım pek görmedim.yeni telefonların hepsi güzel.paran varsa hanginin tipini beğeniyorsan onu al.hepside iyi tel.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
beğenen gider alır.. beğenmeyen gider başka birşey alır, ben g2 aldım diye lgyi savunacak değilim.. g2 şuan piyasadaki en iyi fiyat/performans telefonudur..

ben bu güncelleme de güncelleme olayını anlamıyorum 4.4 gelse ne olur 4.8 gelmese ne olur, telefon stabil çalışsın yeter.. güncelleme diye hop oturup hop kalkacaksanız iphone yada nexus5 alacaksınız.. iphone alacaksanız 5s almalısınız artık ioslar 64 bit mimarisine yöneldiler, ona uygun sistem çıkaracaklar, 4-5 güncellemeden sonra kasım kasım kasılır telefonunuz benden size söylemesi..

2 aydır telefonu kullanıyorum hiç mi sorunu yok? var tabii ki.. her telefonun kronik sorunları var.. 1800 lira vererek teknosadan 32liğini aldım. spigenden kılıf aldım, xtremeguarddan jelatin aldıM (o da yolda geliyor). htc one alırsın kamerasında pembe sıkıntılar olur, s4 alırsın bataryası 4 saatte dolar.. lg de de sıkıntılar var.. örnek verecek olursak kamerası geç odaklama yapıyor.. bazı arkadaşlara göre makro çekim modunda odaklama yapamıyor.. ( makro çekeceksen gir ayarlara elle odak ayarlama var, elinle temiz temiz 10 numara makro yakalarsın) bizim insanımız herşeyi eleştirmeyi sever.. yok telefon ısınıyor, yok telefon plastik, yok efendim ekranı şöyle bilmem ne..

ben iphone sevmiyorum, ama forumlarına gidip de iphone böyle kötüdür şöyle dandiktir demiyorum.. ben özgürlüğü seviyorum telefonumda dosya yöneticisi olacak, bluetoothla atabileceğim diğer telefonlara verilerimi.. uğraşamam iosla falan..

telefonu almak isteyenler buradaki yazılara baksınlar, hepsini okusunlar ama kendi fikirleri de olsun.. birisi kötü dedi diye hemen telefon 5 para etmezmiş durumuna düşmeyin.. asker mantığıyla iş yapmayın, askeriyede de bi laf atılır ortaya, döner dolaşır o lafı atan da inanır..

telefonun incelemesini oturup izlesinler.. gerekse mesut çevik in gerekse de başka sitelerdeki video incelemelere baksınlar.. adamlar oturup 55 dakika g2 den bahsedebiliyorsa telefon gerçekten birşeylere sahip..

4.4 kitkatın geleceği söyleniyor, ama benim için gelse de gelmese de farketmez, telefon şuan bana göre stabil, ölü piksel yok, ses boğukluğu sorunu yok. kamerayı da manuel kullanıyorum zaten, anı yakalayayım diye kasıntılarım yok, çıkarırım teli, ekrana dokunur odaklarım nereyi istiyorsam, sonra basarım çeker..

bir telefon için birbirinize girmeyin, ne g2 fanboyu olun ne de ios için.. beğenmeyen almaz bu kadar basit..

ama şunu unutmayın, fiyat performans olarak en iyi telefon g2.. bunu kabul etseniz de etmeseniz de böyle.. snap 800, 2 gb ram, 3000mah pil, 13 mp kamera.. daha ne istersiniz?

iphone 5ten g2 ye geçenler g2yi tasarlayana dua bile ettiler.. iphone5 e göre şarjı gerçekten gözle görülür derecede farkettiriyor.. bunu ben demiyorum iphone dan geçenler söylüyor..

dediğim gibi beğenen gitsin alsın.. beğenmeyen de almasın.. kimsenin boğazına sarılıp illa g2 alacaksın demiyoruz.. alanlara da saygılı olmak durumundasınız.

haydi iyi forumlar...

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Öncelikle eskiden bir LG marka telefon kullanıp (ki bu belkide seneler öncedir) bu modeline LG G2 ye bu şekilde yorumunuz hiç samimi değil. Nedeni şudur bir kere telefonu alıp kullandınız mı? Kamerası şu anda nokia lumia 1020 den sonra gelen en kaliteli kamera olarak görülüyor. Gerçekten de kontrasta bir abartma yok o olay samsungda var aşırı bir renklendirme yapılmış. Resimi daha dolgun gösteriyor gibi fakat doğallıktan uzakta. Bence LG G2 yi biraz kullanıp öyle yorum yapmanızı öneriyorum milletin aklını karıştırma ! Beklentiler tabi ki kişiden kişiye değişebilir. Senin beklentindeki bir telefon Sony ıxperia Z1. Ama fiyatı 2 bin liranın üzerinde LG G2 ile arasındaki Fiyat farkı 400 500 tl arası ki bu fark belki size az gelebilir ama bir başkası için çok gelir. Herkes öncelik olarak bütçesine bakmalı. Bana soracak olursanız 3 aydır kullanıyorum LG G2 yi hiç bir kere kastığına şahit olmadım çok akıcı bir performansı var. Kamerada da başarılı. Bi s4 e göre emin olun daha iyi performansı var bizzat test ettim ve iphone 5 den birebir kendim test ettim. performans olarak bir s4 ü elinize alıp birde LG G2 yi alıp anlayamazsınız. İkisinde de bir akıcılık var.Ama antutu benchmark ta testtinde LG G2 nin daha üsttün olduğuna şahit oldum. Sensörler hemen hemen çoğu telefonlarda stabil çalışmamakta. Bir s4 deki temassız kontrolü sorunsuz çalışıyor sanmayın. Takılmalar oluyor bazen algılama yapamıyor ve bu özelliği normal günlük hayatında sizi cezbedecek bir özellik olduğunu düşünmüyorum. Nadiren kullanırsınız ki bu benim görüşüm. Yanlış anlamayın belki bir başkası için gerçektende bu özelliği sürekli kullanıyordur. Genel olarak para bakımından da diğer akıllı telefonlara göre bu LG G2 kesinlikle tavsiyemdir ki ben sürekli telefon değişiyorum samsung s3 den iphone 5 e geçmiştim LG G2 yi gördüğümde araştırmalar yaptım iphone 5 ios 7 ye geçtiği ilk zamanlarda beni ayar etmişti kasılmalar falan oluyordu bunu tercih ettim ki iyi ki de bunu almışım diyorum. Haa bu arada kulladığım akıllı telefonların içinde şarjının beni en çok cezbettiğini söyleyebilirim dolu dolu 1 günü rahat çıkartıyor bana full parlak ekran wifi mobil veri açık eşitleme gps vs.. vs.. saygılar iyi forumlar ..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Öncelikle eskiden bir LG marka telefon kullanıp (ki bu belkide seneler öncedir) bu modeline LG G2 ye bu şekilde yorumunuz hiç samimi değil. Nedeni şudur bir kere telefonu alıp kullandınız mı? Kamerası şu anda nokia lumia 1020 den sonra gelen en kaliteli kamera olarak görülüyor. Gerçekten de kontrasta bir abartma yok o olay samsungda var aşırı bir renklendirme yapılmış. Resimi daha dolgun gösteriyor gibi fakat doğallıktan uzakta. Bence LG G2 yi biraz kullanıp öyle yorum yapmanızı öneriyorum milletin aklını karıştırma ! Beklentiler tabi ki kişiden kişiye değişebilir. Senin beklentindeki bir telefon Sony ıxperia Z1. Ama fiyatı 2 bin liranın üzerinde LG G2 ile arasındaki Fiyat farkı 400 500 tl arası ki bu fark belki size az gelebilir ama bir başkası için çok gelir. Herkes öncelik olarak bütçesine bakmalı. Bana soracak olursanız 3 aydır kullanıyorum LG G2 yi hiç bir kere kastığına şahit olmadım çok akıcı bir performansı var. Kamerada da başarılı. Bi s4 e göre emin olun daha iyi performansı var bizzat test ettim ve iphone 5 den birebir kendim test ettim. performans olarak bir s4 ü elinize alıp birde LG G2 yi alıp anlayamazsınız. İkisinde de bir akıcılık var.Ama antutu benchmark ta testtinde LG G2 nin daha üsttün olduğuna şahit oldum. Sensörler hemen hemen çoğu telefonlarda stabil çalışmamakta. Bir s4 deki temassız kontrolü sorunsuz çalışıyor sanmayın. Takılmalar oluyor bazen algılama yapamıyor ve bu özelliği normal günlük hayatında sizi cezbedecek bir özellik olduğunu düşünmüyorum. Nadiren kullanırsınız ki bu benim görüşüm. Yanlış anlamayın belki bir başkası için gerçektende bu özelliği sürekli kullanıyordur. Genel olarak para bakımından da diğer akıllı telefonlara göre bu LG G2 kesinlikle tavsiyemdir ki ben sürekli telefon değişiyorum samsung s3 den iphone 5 e geçmiştim LG G2 yi gördüğümde araştırmalar yaptım iphone 5 ios 7 ye geçtiği ilk zamanlarda beni ayar etmişti kasılmalar falan oluyordu bunu tercih ettim ki iyi ki de bunu almışım diyorum. Haa bu arada kulladığım akıllı telefonların içinde şarjının beni en çok cezbettiğini söyleyebilirim dolu dolu 1 günü rahat çıkartıyor bana full parlak ekran wifi mobil veri açık eşitleme gps vs.. vs.. saygılar iyi forumlar ..
yav he he. 1020 den sonra 2. kameraymış kimi kandırıyorsun sen ? Z1 varken s4 zoom varken 2. lik nere g2 nere :))
s4 ü tabiki geçer işlemcisi üstün ama bir note3 ü geçebiliyormu performansta tabiki hayır :))
Bu arada bloother in de hazımsızlıkları devam ediyor anlaşılan :))
Konuştuğum her g2 kullanıcısının yazısını beğeniyor eh napalım gereksiz bir hayran edinmişiz ama olsun

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu saaten sonra G2 alınmaz.

Telefon fırın küreği gibi oluyor yüksek grafikli oyunlarda.

PowerVR SGX544 MP2 8 Çekirdekli Bir GPU'dur.