LG G2 için G3 Romu çıktı.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
O zaman panelle, temayla, modla falan uğraşmak yerine direkt bunu flaşlamak daha mantıklı. :)
Full G3 port çıksın anında geçicem bende,istersen bir dene stocktan her haliyle iyi,bu arada kamera arayüzü yok ama 4k ve slow motion çekiyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Full G3 port çıksın anında geçicem bende,istersen bir dene stocktan her haliyle iyi,bu arada kamera arayüzü yok ama 4k ve slow motion çekiyor.

Şimdilik geçemem. Antalya dışındayım. 3G kullanıyorum. :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yalnız cm 11'on nesini sevmiyorsun anlamadım,ROM çok iyi geldi bana o kadar çok kişileştirme varkı başım döndü valla:D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yalnız cm 11'on nesini sevmiyorsun anlamadım,ROM çok iyi geldi bana o kadar çok kişileştirme varkı başım döndü valla:D

Slimkat'ta sensörler çalışsa, onda daha fazla kişiselleştirme var. Cm'de kişiselleştirme var ama boş içi. G2'nin bütün güzellikleri gidiyor. :) quick uygulamaları özellikle vazgeçilmezim.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Slimkat'ta sensörler çalışsa, onda daha fazla kişiselleştirme var. Cm'de kişiselleştirme var ama boş içi. G2'nin bütün güzellikleri gidiyor. :) quick uygulamaları özellikle vazgeçilmezim.
Ben knock on hariç hiçbir özelliği kullanıyorum zaten:D

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flashlamak, hard reset atmak, twrp recovery, wipe nedir hiç bilmiyorum. birisi bilgisayara şunu indir, telefonda şu tuşa bas, şurdan şunu indir şeklinde anlatırsa çok çok memnun olurum.
twrp recovery e wipe nasıl girilir. nasıl yedekleme yapılır?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
flashlamak, hard reset atmak, twrp recovery, wipe nedir hiç bilmiyorum. birisi bilgisayara şunu indir, telefonda şu tuşa bas, şurdan şunu indir şeklinde anlatırsa çok çok memnun olurum.

Hiç elleme o zaman.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Dostum bu hazır çorba değilki, 4 bardak su koy, tuz koy onu bunu koy karıştır vs diyelim. Bu işlerden anlamıyorsan bulaşmayacaksınız en mantıklısı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bulaşsın ama önce terimleri öğrensin. Bir de G2 ile başlamasın. Daha ucuz bir cihazda denesin.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bulaşsın ama önce terimleri öğrensin. Bir de G2 ile başlamasın. Daha ucuz bir cihazda denesin.

Sayfadada çoğu kişiye bu yüzden laf ettim. Hiç bir terimi bilmiyor, yedek almıyorlar sonra telefonu bozup bize yardım edeceksiniz o zaman anlatmayacaktınız diye mesaj atıyorlar. Bencede farklı bir telefonda denesin bozsun kurcalasın sonra g2ye geçsin.

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklısınız. zaten sadece duyduklarımla bu işi yapmaya kalkacak değilim. Ama bir videodan öğrenip belki bir şekilde hallederim diye düşünmüştüm. ben önce şu terimleri öğreneyim de sonra eski telefonum galaxy young ta bir deneyeyim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

az önce rom nedir root nedir. recovery mod a nasıl alınır öğrendim ama sonuçta babam fabrikatör değil. g2 nin arayüzü bana yeter.bir de galiba full wipe yapınca her şey siliniyormuş. yani bir hata yapınca işim bitebilir. zaten şu an vikings ın sayesinde g3 teması kullanıyorum. internetten arka plan resimlerini indirebilirim zaten. kit kat ile de knock code bulunuyor. klavye ve bildirim çubuğu simgeleri için1500 liralık riske girmemek en iyisi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
haklısınız. zaten sadece duyduklarımla bu işi yapmaya kalkacak değilim. Ama bir videodan öğrenip belki bir şekilde hallederim diye düşünmüştüm. ben önce şu terimleri öğreneyim de sonra eski telefonum galaxy young ta bir deneyeyim.

az önce rom nedir root nedir. recovery mod a nasıl alınır öğrendim ama sonuçta babam fabrikatör değil. g2 nin arayüzü bana yeter.bir de galiba full wipe yapınca her şey siliniyormuş. yani bir hata yapınca işim bitebilir. zaten şu an vikings ın sayesinde g3 teması kullanıyorum. internetten arka plan resimlerini indirebilirim zaten. kit kat ile de knock code bulunuyor. klavye ve bildirim çubuğu simgeleri için1500 liralık riske girmemek en iyisi.

Elbette öğrenebilirsin zamanla. Ben ilk root işlemi için 1 hafta araştırma yapmıştım. Aynı şekilde iphone'da ilk jailbreak için yine 1 hafta araştırmıştım. Benimki riskliydi, baseband yükseltmeden yapmam gerekiyordu vs.

Google'da her türlü soruya cevap bulabilirsin. Bizim burada tekrar anlatmamız gereksiz. Sadece okuyup öğrenip aklına takılan noktaları sorarsın cevaplarız.
Burada çökmüş G2'yi bile düzelttirdik ama mesele bizim çözüm bulabilmemiz değil, mesele senin o çözümü anlayıp uygulayabilmen. O yüzden sen 1 hafta daha araştır.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Sayfmda zaten, Root ve TWRP recovery yükleme videosu var. Custom rom ve Stock rom yükleme videosuda var. Onları izleyerek ve açıklamadaki yazılarımı okuyarak bilgi edinebilirsiniz, basit işlemler aslında.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G3 stabilite açısından stocktan daha kötü. Telefona flashladığımdan beri wifi bağlı kaldığında bile ısınma meydana geliyodu. Sürekli bi sıcaklık vardı telefonda. Geri stock'a döndüm. En iyisi bence. Bu arada stock'a döndüm ama download modda rooted yazıyo root checker da root yok diyo. Nasıl olucak :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G3 stabilite açısından stocktan daha kötü. Telefona flashladığımdan beri wifi bağlı kaldığında bile ısınma meydana geliyodu. Sürekli bi sıcaklık vardı telefonda. Geri stock'a döndüm. En iyisi bence. Bu arada stock'a döndüm ama download modda rooted yazıyo root checker da root yok diyo. Nasıl olucak :D

Kurtarıcımız y.h.g.y işlemini yap. Her şeyi kökünden çözüyor. Nasıl bir sistemse. :D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G3'ün Klavyesini yükleyebilirmiyim? APK sı varmı arkadaşlar?

ikinci bir sorumda, telefona CWM Recovery yüklemek için telefonumu rootlamam gerekiyormu?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
LG G3'ün Klavyesini yükleyebilirmiyim? APK sı varmı arkadaşlar?

ikinci bir sorumda, telefona CWM Recovery yüklemek için telefonumu rootlamam gerekiyormu?

Bu tarz soruları lütfen g2 kullanıcı kulübüne sorun burası alakasız.

G3 ün klavyesini sanırım twrp recovery üzerinden flashlamıştım. APK şeklinde sanırım vardı xdada görmüştüm fakat bende çalışmamıştı. G2 ye cwm recovery yüklenmiyor sadece TWRP yükleniyor, TWRP yükledikten sonra cwm flashlayabilirsiniz fakat gerek kalmaz twrpden sonra. Root olmadan hiç bişi yapamazsınız.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tarz soruları lütfen g2 kullanıcı kulübüne sorun burası alakasız.

G3 ün klavyesini sanırım twrp recovery üzerinden flashlamıştım. APK şeklinde sanırım vardı xdada görmüştüm fakat bende çalışmamıştı. G2 ye cwm recovery yüklenmiyor sadece TWRP yükleniyor, TWRP yükledikten sonra cwm flashlayabilirsiniz fakat gerek kalmaz twrpden sonra. Root olmadan hiç bişi yapamazsınız.
Yani G3'ün klavyesi G2 de çalışmıyor..?

Anderian

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar G3 room'u yükleyen biri ss paylaşabilir mi? neler değişti felan merak ettim