Stocktan eksisi yok bu arada.
Full G3 port çıksın anında geçicem bende,istersen bir dene stocktan her haliyle iyi,bu arada kamera arayüzü yok ama 4k ve slow motion çekiyor.O zaman panelle, temayla, modla falan uğraşmak yerine direkt bunu flaşlamak daha mantıklı.![]()
Full G3 port çıksın anında geçicem bende,istersen bir dene stocktan her haliyle iyi,bu arada kamera arayüzü yok ama 4k ve slow motion çekiyor.
Yalnız cm 11'on nesini sevmiyorsun anlamadım,ROM çok iyi geldi bana o kadar çok kişileştirme varkı başım döndü valla![]()
Ben knock on hariç hiçbir özelliği kullanıyorum zatenSlimkat'ta sensörler çalışsa, onda daha fazla kişiselleştirme var. Cm'de kişiselleştirme var ama boş içi. G2'nin bütün güzellikleri gidiyor.quick uygulamaları özellikle vazgeçilmezim.
Ben knock on hariç hiçbir özelliği kullanıyorum zaten![]()
G3 romunda quickler var söylemeyi unutmuşum.Quick'siz olmaz.
flashlamak, hard reset atmak, twrp recovery, wipe nedir hiç bilmiyorum. birisi bilgisayara şunu indir, telefonda şu tuşa bas, şurdan şunu indir şeklinde anlatırsa çok çok memnun olurum.
twrp recovery e wipe nasıl girilir. nasıl yedekleme yapılır?
flashlamak, hard reset atmak, twrp recovery, wipe nedir hiç bilmiyorum. birisi bilgisayara şunu indir, telefonda şu tuşa bas, şurdan şunu indir şeklinde anlatırsa çok çok memnun olurum.
twrp recovery e wipe nasıl girilir. nasıl yedekleme yapılır?
Bulaşsın ama önce terimleri öğrensin. Bir de G2 ile başlamasın. Daha ucuz bir cihazda denesin.
haklısınız. zaten sadece duyduklarımla bu işi yapmaya kalkacak değilim. Ama bir videodan öğrenip belki bir şekilde hallederim diye düşünmüştüm. ben önce şu terimleri öğreneyim de sonra eski telefonum galaxy young ta bir deneyeyim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
az önce rom nedir root nedir. recovery mod a nasıl alınır öğrendim ama sonuçta babam fabrikatör değil. g2 nin arayüzü bana yeter.bir de galiba full wipe yapınca her şey siliniyormuş. yani bir hata yapınca işim bitebilir. zaten şu an vikings ın sayesinde g3 teması kullanıyorum. internetten arka plan resimlerini indirebilirim zaten. kit kat ile de knock code bulunuyor. klavye ve bildirim çubuğu simgeleri için1500 liralık riske girmemek en iyisi.
haklısınız. zaten sadece duyduklarımla bu işi yapmaya kalkacak değilim. Ama bir videodan öğrenip belki bir şekilde hallederim diye düşünmüştüm. ben önce şu terimleri öğreneyim de sonra eski telefonum galaxy young ta bir deneyeyim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
az önce rom nedir root nedir. recovery mod a nasıl alınır öğrendim ama sonuçta babam fabrikatör değil. g2 nin arayüzü bana yeter.bir de galiba full wipe yapınca her şey siliniyormuş. yani bir hata yapınca işim bitebilir. zaten şu an vikings ın sayesinde g3 teması kullanıyorum. internetten arka plan resimlerini indirebilirim zaten. kit kat ile de knock code bulunuyor. klavye ve bildirim çubuğu simgeleri için1500 liralık riske girmemek en iyisi.
G3 stabilite açısından stocktan daha kötü. Telefona flashladığımdan beri wifi bağlı kaldığında bile ısınma meydana geliyodu. Sürekli bi sıcaklık vardı telefonda. Geri stock'a döndüm. En iyisi bence. Bu arada stock'a döndüm ama download modda rooted yazıyo root checker da root yok diyo. Nasıl olucak![]()
Kurtarıcımız y.h.g.y işlemini yap. Her şeyi kökünden çözüyor. Nasıl bir sistemse.![]()
Bilgiler falan kalıyor mu yoksa herşey sıfırlanıyor mu ?
Bloother sen yükledinmi yani bi yükleyen varmı bu romu nasıl iyimi sizce hata varmı yani bazı sistemler devre dısı kalıyormukalıyor
Bloother sen yükledinmi yani bi yükleyen varmı bu romu nasıl iyimi sizce hata varmı yani bazı sistemler devre dısı kalıyormu
LG G3'ün Klavyesini yükleyebilirmiyim? APK sı varmı arkadaşlar?
ikinci bir sorumda, telefona CWM Recovery yüklemek için telefonumu rootlamam gerekiyormu?
Yani G3'ün klavyesi G2 de çalışmıyor..?Bu tarz soruları lütfen g2 kullanıcı kulübüne sorun burası alakasız.
G3 ün klavyesini sanırım twrp recovery üzerinden flashlamıştım. APK şeklinde sanırım vardı xdada görmüştüm fakat bende çalışmamıştı. G2 ye cwm recovery yüklenmiyor sadece TWRP yükleniyor, TWRP yükledikten sonra cwm flashlayabilirsiniz fakat gerek kalmaz twrpden sonra. Root olmadan hiç bişi yapamazsınız.
Yani G3'ün klavyesi G2 de çalışmıyor..?
LG G3'ün Klavyesini yükleyebilirmiyim? APK sı varmı arkadaşlar?
ikinci bir sorumda, telefona CWM Recovery yüklemek için telefonumu rootlamam gerekiyormu?