B
Barisseneker
SDN Okuru
klavyesi çok yavaş geldi bana ağır hareket ediyor tuşlara basınca sizde nasıldır bilmiyorum
benim anlamadığım şey şu smart notice sadece hava durumunu söylüyor yoksa farklı bilgilendirme de varmı
bende sadece hava durumu bilgisi veriyor
bende 1.1 mevcut sadece update dosyası yokmu acaba yeniden 1 gb veri indirip wipe yapıp her şey gidecek mi :S
custom roma twrp yükleyebiliyormuyuz??
wikings
kardeşim seni facedede takip ediyorum buradada takip ediyorum bende söyle bir sorun oluştu..
herşeyi iyi güzel yaptım wipeleride yaptım baseband flashlamalarıda yaptım cloudy 1.2 yide kurdum ama hafızam neredeyse bitti sayılır yani 16 gb cihazım var ama 6 gb boş alan kaldı anlamadıgım bu 8 küsür gb alan nereye gitti ? :S
resimde yollayayım isterseniz..
[/URL][/IMG]![]()
Aynı sorun bende de vardı, LG Optimus l5 zaten az bir depolama alanı vardı ve 1gb TWRP kaplıyordu bu çok iyi oldu çok saolunMerhaba,
Telefonunuzu bilgisayara bağlayın dosyalarına girip TWRP klasörünü bilgisayarınıza atın, atma işlemi tamamlandıktan sonra telefonunuzdan dosya yöneticisine girip TWRP klasörünü bulup tamamen silin ve yeriniz açılmış olucaktır.
TWRP Klasörü nedir? eğer rom atmadan önce Backup 'a girip yedek almışsanız telefonunuzda ki en ufak ayrıntısına kadar yedek aldığı için 8 gb gibi bir boyutu olabiliyor, videolar resimler müzikler oyunlar'a bağlı![]()
Tamamdır hata alırsam dediğinizi yapacağım :thumbup::clap:Bilgisayara TWRP klasörünü atarken hata alabilirsiniz, usb hata ayıklamayı kapatın eğer kapalıyken hata alıyorsanız açın. Arada telefon böyle sapıtabiliyor bizzat yaşadım.
Romlari yapan arkadas soylesenizse bizim g2 minide de kullanılabilir hale getirseler romu olmaz mi ?Lutfen iletin g2 mini icin uyumlu hale getirsinler lutfen
![]()
Herşeyi yaptım romu yükledim KK baseband yaptım D802 modelini yükledim ancak bir türlü açılmıyor telefon. yeniden başlat yapıyorum, LG logosu geliyor sonra ekran kapanıp açılıp birkaç saniye sonra tekrar TWRP ekranına giriyor. Kısır döngüye girdim. Sebebini bilen var mı ?
Acaba optimus 1.2 mi yoksa cloudy 1.2 mi daha iyi ?
Bi sorum daha var ben suan cloudy 1.2 romundayim twrp ile backup yaptim acilisinda security error hatasi verdi
Nasil yedeklicez?