LG G2 Cloudy G3 [V2.2 Çıktı]

B

Barisseneker

SDN Okuru
klavyesi çok yavaş geldi bana ağır hareket ediyor tuşlara basınca sizde nasıldır bilmiyorum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Cloudy G3 V1.2 yeni sürümü konuya eklenmiştir.

B

Barisseneker

SDN Okuru
benim anlamadığım şey şu smart notice sadece hava durumunu söylüyor yoksa farklı bilgilendirme de varmı
bende sadece hava durumu bilgisi veriyor

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
benim anlamadığım şey şu smart notice sadece hava durumunu söylüyor yoksa farklı bilgilendirme de varmı
bende sadece hava durumu bilgisi veriyor

Benim bildiğim hava durumu ile ilgili konuşuyor sadece :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende bunun 1.1 var 1.2 yi yuklerken wıpe data yapmadan yuklesek olurmu olmazsa tıtanıumdam yedek alıpta yapmak zorunda kalacağız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 1.1 mevcut sadece update dosyası yokmu acaba yeniden 1 gb veri indirip wipe yapıp her şey gidecek mi :S

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
bende 1.1 mevcut sadece update dosyası yokmu acaba yeniden 1 gb veri indirip wipe yapıp her şey gidecek mi :S

Merhaba,

Bildiğim üzere ota üzerinden güncelleme veren tek custom rom CM.

Bu romda maalesef el ile indirip kurulum yapıyoruz, Ben daha sağlıklı bir kurulum olması için her zaman full wipe yapıp romu yüklerim ama şu an olan romun üstüne wipe yapmadan kurmayı denermisiniz? eğer sorun cıkartmassa kullanabilirsiniz, eğer sıkıntı yaratırsa twrp recoverye girip full wipe yapıp tekrar v1.2 yi yükleyin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

custom roma twrp yükleyebiliyormuyuz??

Merhaba,

Twrp stock roma yükleniyor ve yüklendikten sonra '' stock haricinde '' istediğiniz custom roma geçerseniz TWRP yerinde kalır silinmez.

Mantıken custom rom kullanıyorsanız mecburen telefonda twrp olur, olmaz diye bir şey yok :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Cloudly v1.2 mi Optimus v1.1 mi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Denemedim cloudyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Rom attiktan sonra telefon pc suitte görmedi bunu düzeltmek için napabilirim acaba?Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirmi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cloudyg3-1-2 romda radyo çalışıyormu 1.1 de çalışmıyordu

Ahvaliask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wikings

kardeşim seni facedede takip ediyorum buradada takip ediyorum bende söyle bir sorun oluştu..

herşeyi iyi güzel yaptım wipeleride yaptım baseband flashlamalarıda yaptım cloudy 1.2 yide kurdum ama hafızam neredeyse bitti sayılır yani 16 gb cihazım var ama 6 gb boş alan kaldı anlamadıgım bu 8 küsür gb alan nereye gitti ? :S

resimde yollayayım isterseniz..

AZZXMr.png
[/URL][/IMG]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
wikings

kardeşim seni facedede takip ediyorum buradada takip ediyorum bende söyle bir sorun oluştu..

herşeyi iyi güzel yaptım wipeleride yaptım baseband flashlamalarıda yaptım cloudy 1.2 yide kurdum ama hafızam neredeyse bitti sayılır yani 16 gb cihazım var ama 6 gb boş alan kaldı anlamadıgım bu 8 küsür gb alan nereye gitti ? :S

resimde yollayayım isterseniz..

AZZXMr.png
[/URL][/IMG]

Merhaba,

Telefonunuzu bilgisayara bağlayın dosyalarına girip TWRP klasörünü bilgisayarınıza atın, atma işlemi tamamlandıktan sonra telefonunuzdan dosya yöneticisine girip TWRP klasörünü bulup tamamen silin ve yeriniz açılmış olucaktır.

TWRP Klasörü nedir? eğer rom atmadan önce Backup 'a girip yedek almışsanız telefonunuzda ki en ufak ayrıntısına kadar yedek aldığı için 8 gb gibi bir boyutu olabiliyor, videolar resimler müzikler oyunlar'a bağlı :)

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Telefonunuzu bilgisayara bağlayın dosyalarına girip TWRP klasörünü bilgisayarınıza atın, atma işlemi tamamlandıktan sonra telefonunuzdan dosya yöneticisine girip TWRP klasörünü bulup tamamen silin ve yeriniz açılmış olucaktır.

TWRP Klasörü nedir? eğer rom atmadan önce Backup 'a girip yedek almışsanız telefonunuzda ki en ufak ayrıntısına kadar yedek aldığı için 8 gb gibi bir boyutu olabiliyor, videolar resimler müzikler oyunlar'a bağlı :)
Aynı sorun bende de vardı, LG Optimus l5 zaten az bir depolama alanı vardı ve 1gb TWRP kaplıyordu bu çok iyi oldu çok saolun

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bilgisayara TWRP klasörünü atarken hata alabilirsiniz, usb hata ayıklamayı kapatın eğer kapalıyken hata alıyorsanız açın. Arada telefon böyle sapıtabiliyor bizzat yaşadım.

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayara TWRP klasörünü atarken hata alabilirsiniz, usb hata ayıklamayı kapatın eğer kapalıyken hata alıyorsanız açın. Arada telefon böyle sapıtabiliyor bizzat yaşadım.
Tamamdır hata alırsam dediğinizi yapacağım :thumbup::clap:

alifuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Romlari yapan arkadas soylesenizse bizim g2 minide de kullanılabilir hale getirseler romu olmaz mi ? :( Lutfen iletin g2 mini icin uyumlu hale getirsinler lutfen :(

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Romlari yapan arkadas soylesenizse bizim g2 minide de kullanılabilir hale getirseler romu olmaz mi ? :( Lutfen iletin g2 mini icin uyumlu hale getirsinler lutfen :(

Öyle tatlı dille söylediniz ki tasarımcısı ben olsam işi gücü bırakır işe koyulurdum valla :)

G2 mini için rom hiç bulamadım pek satılan bir telefon olmadığı için hemen hemen hiç rom yok yada varsa ben rastlamadım ne yazık ki.

alifuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de hic rastlamadim roma.Ya hani belki bi soylesek bi el atar belki diye sey etmistim :D

dark3n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herşeyi yaptım romu yükledim KK baseband yaptım D802 modelini yükledim ancak bir türlü açılmıyor telefon. yeniden başlat yapıyorum, LG logosu geliyor sonra ekran kapanıp açılıp birkaç saniye sonra tekrar TWRP ekranına giriyor. Kısır döngüye girdim. Sebebini bilen var mı ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Herşeyi yaptım romu yükledim KK baseband yaptım D802 modelini yükledim ancak bir türlü açılmıyor telefon. yeniden başlat yapıyorum, LG logosu geliyor sonra ekran kapanıp açılıp birkaç saniye sonra tekrar TWRP ekranına giriyor. Kısır döngüye girdim. Sebebini bilen var mı ?

Merhaba,

TWRP 'ye girip full wipe yapıp tekrar romu kurarmısınız? sonra kk baseband'ı yüklemeyi deneyin.

Naberla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba optimus 1.2 mi yoksa cloudy 1.2 mi daha iyi ?

Naberla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam onu yukleyecegim
Ama hangi farklari var optimusun hangi yanlari iyi ?

Naberla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi sorum daha var ben suan cloudy 1.2 romundayim twrp ile backup yaptim acilisinda security error hatasi verdi
Nasil yedeklicez?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bi sorum daha var ben suan cloudy 1.2 romundayim twrp ile backup yaptim acilisinda security error hatasi verdi
Nasil yedeklicez?

Merhaba,

TWRP Recovery'e girip restoreye girin ordan dosyayı seçip yükleyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya allah aşkina kafayi yemek üzereyim saatlerdir uğraştim yapamadim. En baştan linklerle tane tane anlaticak bi muhammed ümmeti yokmu telefonu parçaliycam neredeyse.