Lenovo Z500 Oyun Performansı

yozgatlimhe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi Günler Arkadaşlar...
Yaklaşık 1 ay önce almış olduğum Lenovo z500 laptopu 1 ay boyunca inceledim ve sizinle paylaşmak istedim.1 ay önce hepsiburada.com dan 1.495 tl ye almıştım şuan daha ucuz ama talep artınca yine fiyatları yükseltiyorlar. http://www.hepsiburada.com/liste/le...01_2147483646_3000500_98%7d&fh_refview=lister
Laptop i5 3230M işlemci ile geliyor.Ekran kartı Nvidia GT645M. 6 Gb DDR3 Ram ve 1 Tb HDD hardisk e sahip.Ekran çözünürlüğü çok yüksek değil dert etmezseniz bence yeterli 1366x768 Hd.
Şimdi oyun performansı önce yüklediğim oyunları yazayım assassin's creed 3 ve revelations iki oyunuda özellikler spn ayarda birşekilde yaklaşık 20-25 fps ile oynuyorum. Battlefield 3 özelliklerin %85 i en üst düzey şekilde 25 fps civarı oynanıyor.Crysis 3 gölge su ayarları dışında diğerleri en üstte iken 20 fps arada 15 falan düşüyor ama nadir sorun olmuyor.Farcry 3 özelliklerin yarısı very high şekilde 20-25 fps civarı.Modern Warfare 3 tamamı en üst seviyede 30 fps civarı.Need for speed most wanted gölge hariç diger özellikler high da 25 fps civarı.Spec ops:The Line en üstte 20 fps civarı.Oyun performansları da bu şekilde.
Şimdi gelelim ısınmaya, eğer pc yi sadece internette gezme,facebook bakma gşeklinde kullanıyorsanız hiç ısınmıyor günde en az 8 saat açık laptop tam olarak test ettim.Ama laptop yükte iken biraz ısınma oluyor.
Şarjı yüksüz 3-4 saat yükte 1-1.5 saat gidiyor.
Hoparlör altta olmasını göz ardı edersek hoparlör ses kalitesi yeterli.
Touchpad algılaması güzel pek sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Usb girişi sayısı az olmuş dezavantajı bu diyebiliriz.
Sizin aklınıza gelen soru varsa sorabilirsiniz. İyi Günler...