selam bir pc alıcam oyun oynayacağım ağır oyunlar ve yazılım la uğraşıyorum o aklımda masaüstü var çünkü evde iki adet laptop var dell core 2duo 4gb ram intle hd grafik bunla adam akılı okulda falan yani evden uzaktan yazılım yapılırmı?
İntel HD Graphics? Aklından bile geçirme o sistem ile. Bütçen nedir?selam bir pc alıcam oyun oynayacağım ağır oyunlar ve yazılım la uğraşıyorum o aklımda masaüstü var çünkü evde iki adet laptop var dell core 2duo 4gb ram intle hd grafik bunla adam akılı okulda falan yani evden uzaktan yazılım yapılırmı?
Bütçeniz nedir? O sistemin yeterli olacağını sanmıyorum.selam bir pc alıcam oyun oynayacağım ağır oyunlar ve yazılım la uğraşıyorum o aklımda masaüstü var çünkü evde iki adet laptop var dell core 2duo 4gb ram intle hd grafik bunla adam akılı okulda falan yani evden uzaktan yazılım yapılırmı?
Neden kaldırmazmı pythonİntel HD Graphics? Aklından bile geçirme o sistem ile. Bütçen nedir?
Belki Linux dağıtımı kurarak olabilir ama ağır oyunlar oynadığınız belirtmişsiniz.Neden kaldırmazmı python
Çok zayıf çünkü.Neden kaldırmazmı python
Hyr masaüstü nde oyunları oynıyacağım o dell laptop ile pythonBelki Linux dağıtımı kurarak olabilir ama ağır oyunlar oynadığınız belirtmişsiniz.
Bir pc alıcam masaüstü evdeki laptop ile uzakta yazılım yapıcam okulda falanYalnız evdeki leptop yetersiz ben sadece derse girebilirsin demek istedim.
masaüstü al aga unun rami daha cok oluyo
Sadece Ram önemli değil ve arkadaş taşıyacağını söylemiş.Masaüstü daha iyi bir seçim olabilir.
ciddimisin attığın bilgisayar 5 para etmez onu kazık atmak için koymuşlar o fiyata orayao zaman iyi bise filan alsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence bu güzel
8k mönitör klavye dahil 8 kyı biraz aşabilir belkibütcen nedir masaüstü öneririm oyun için