• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kullandıgınız Pc Markası Nedir ?

Kullandıgınız Pc Markası Nedir ?

• arçelik beko

Oy: 3 11.5%
  • toshiba

Oy: 4 15.4%
  • vestel

Oy: 0 0.0%
  • dell

Oy: 5 19.2%
  • casper

Oy: 14 53.8%

• Kullanılan toplam oy
    26
Toplama

Ve Malesef Seçenek Yok :) Çok Ünlü Bir Markadır Ankete Nasıl Almassın :)

Neden arçelik beko varda lenovo vb. yok. apple niye yok.
:angry:

Çocuk anketi açtığına pişman olup atcak kendini SDN'den aşağa şimdi :D toplama.

Şimdi kullandığım ve dizüstüm aidata
Yan odada duran toplama
Sinir bozucu cevaplar...

bende dizüstü exper karizma 560 907 rt kullanıyorum başka exper kullanan yok galiba koca forumda

ayrıca ankete en çok beyaz eşya markası yazmışsın keşke biraz seçenek ekleseydin kardeşim.

Bunların içinden mi?5 şıklı anketmi olur?

Dizüstü: Casper Nirvana

Masaüstünü: Dün sattım...

Yanlış yapmışsınız anketi.
Toplama mı daha çok alınıyor yoksa hazır pc mi sorusuna cevap aramak lazım , Hangi hazır pc daha çok alınıyor çok garip olmuş.

Bilgisayardan anlayan birisi hazır sistemlere para verilmemesi gerektigini bilir.

Yanlış yapmışsınız anketi.
Toplama mı daha çok alınıyor yoksa hazır pc mi sorusuna cevap aramak lazım , Hangi hazır pc daha çok alınıyor çok garip olmuş.

Bilgisayardan anlayan birisi hazır sistemlere para verilmemesi gerektigini bilir.

Anketin içeriğinden arkadaşımızın bilgi düzeyi belli ancak kendince birşeyler yapmaya çalışmış, bilen arkadaşlarımız üşenmeyip, uygun anketleri açarlarsa, hem bilmeyen arkadaşlarımız da öğrenir, hem de daha amacına uygun anketlerde oy kullanmış oluruz. :)

Aldığım 2 pcyi de toplama olarak aldım. Laptop haricinde asla hayatımda markalı PC almam.

Anketin içeriğinden arkadaşımızın bilgi düzeyi belli ancak kendince birşeyler yapmaya çalışmış, bilen arkadaşlarımız üşenmeyip, uygun anketleri açarlarsa, hem bilmeyen arkadaşlarımız da öğrenir, hem de daha amacına uygun anketlerde oy kullanmış oluruz. :)
sana şunu diyim kardeşim eminimki pc hakkından benim bildigimin 100 de 1 ini bilmiyorsundur bilgi düzeyim senden daha fazladır pc konusunda biz sadece forumda fazla mesaj yazmayız sadece okur geçeriz:S:D

Toplama

DualCore AMD Athlon II X2 250, 3000 MHz (15 x 200)
Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2
Hıs ATI Radeon HD 4850 512 Mb 256 bit
Msı Anakart K9N6VGM-V (MS-7309)
Lg 22x Black
Lg 19'' Lcd wide
400 w frisby power

arçelik beko buzdolabı fırın falan üretmiyor muydu:tongue:
nerde sony hp samsung lg asus acer lenovo vs vs vs. daha bir dünya var.

sana şunu diyim kardeşim eminimki pc hakkından benim bildigimin 100 de 1 ini bilmiyorsundur bilgi düzeyim senden daha fazladır pc konusunda biz sadece forumda fazla mesaj yazmayız sadece okur geçeriz:S:D

Emin misin? Orta okulun başından liseyi bitirene kadar teknik serviste çalıştım. Bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim... Daha sayılacak çok şey varda bilen bilir, siteyi yeterince takip ediyor isen, adımı ve kim olduğumu zaten bilirdin...

masaüstü toplama :D
dizüstü lenovo v200 :D