Jengar dedi ki:çok güzelmiş ilginç bende barış mançoya çok benzettim bide ben gözümü ilk açtığımda falanda duvarda aynı resmi gördüm sizede oldumu ya ?
Evet, Duvarda, Pc ekranında baktığın her yerde
Jengar dedi ki:çok güzelmiş ilginç bende barış mançoya çok benzettim bide ben gözümü ilk açtığımda falanda duvarda aynı resmi gördüm sizede oldumu ya ?
Abi peki bunun atatürk olanınının linki varmı veya başkasının yeterki link olsun!byfelidae dedi ki:Direk katılıyorum.tugbagaleri dedi ki:Arkadaşlar trıbe gırmenıze gerek yok bu göz yanılmasının ataturklu olanından kucuk ıbrahımlı Jennifer Lopez olmak uzere bınbır cesıdı var sadece vaybe bu goz yanılması nelere kadirmiş deyip sıcsklardak bunalmaya kuresel ısınmanın ılerde ne gıbı zaralar verecgını dusunerek devam edebılırsınız....
jZCaglar dedi ki:Abi peki bunun atatürk olanınının]
Buyrun size Atatürk
Britney yok ama şatoya giren hayalet var:jZCaglar dedi ki:aha britney spears ta varmı
Açıklamaya ekleme yaptım. Gözünü kapatmaPcMaSTeR dedi ki:Hayaletten tık yok, açıklamada eksiklik varmı? Gözü falan kapatıyormuyuz?
Ben aynısını zaten gönderdim. Yukarıda bak oradamurmillo dedi ki:
ehehehe demıstım okadar ılgınckı ne gordugunu unuttun sadece oan için goruyorsun basın agrıdımıjZCaglar dedi ki:Dediinden hiç bişe anlamadım :S
lizi dedi ki:ay ewet oldu ya.. ama adamı görünce korktum , hemen gözlerimi açtım