Klavye tuşları farklı işlemler yapıyor

FortinnantinBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle belirtmek isterim ki bunu ekran klavyesinden yazıyorum
bazı tuşlarım farklı işlevlere yarıyor örn (i-alt gr) (boşluk-windows tuşu) ve bazı tuşlarım 3 farklı harf yazıyor örn
(a-saw)(s-wsa)(w-wsa)(c-cxz)(z-cxz) gibi bir sürü yerden araştırdım lakin nafile.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Öncelikle belirtmek isterim ki bunu ekran klavyesinden yazıyorum
bazı tuşlarım farklı işlevlere yarıyor örn (i-alt gr) (boşluk-windows tuşu) ve bazı tuşlarım 3 farklı harf yazıyor örn
(a-saw)(s-wsa)(w-wsa)(c-cxz)(z-cxz) gibi bir sürü yerden araştırdım lakin nafile.

Klavye dilini Q olarak değiştirin. farklı bir harici klavye takarak test edin. Kendi klavyenizin tuşlarını çıkartın sıvı teması olmuş olabilir.

FortinnantinBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klavye dilini Q olarak değiştirin. farklı bir harici klavye takarak test edin. Kendi klavyenizin tuşlarını çıkartın sıvı teması olmuş olabilir.
Klavye değiştirmeyi deneyeceğim

---- Mesajlar birleştirildi ----

Sorun farklı bir klavyede çözüldü sanırsam dünkü su temasından kaynaklı bugün tüm tuşları çıkarıp içini sildim lakin bir aynıydı

Haydaa bu sefer silincede sil,inen harfin yerine virgül koyuyor ama kutucuk içine alıncada siliyor yeni bir konu aç,mam gerikicek sanırım

Son düzenleme:

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Klavye değiştirmeyi deneyeceğim

Sorun farklı bir klavyede çözüldü sanırsam dünkü su temasından kaynaklı bugün tüm tuşları çıkarıp içini sildim lakin bir aynıydı

Haydaa bu sefer silincede sil,inen harfin yerine virgül koyuyor ama kutucuk içine alıncada siliyor yeni bir konu aç,mam gerikicek sanırım
Yeni konuya gerek yok.Klavyeyi tuşları çıkık şekilde klima-soba-doğal gaz artık hangsiyse en sıcak odaya götür ters çevrili şekilde masa benzeri sert zemine koy.Tuşları iyice sil.Bu dediklerim su ile temas ise olur çay, ayran, meyve suyu v.s ise olmaz.Garanti olsun diye 1 gün beklet sabah tuşları tak.