• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kız arkadaşımla olan sorunum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kirito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kirito

Öğrenci
Sevdiğim bir kız var. Aramız biraz açıktı o da benden hoşlanıyor gibiydi falan şu yılbaşında 12.de 'seni seviyorum' mesajı olayı varya işte kız arkadaşa demiş ki keşke atsaydı öyle bir mesaj bekledim o kadar atmasını atsaydı çıkardım falan demiş ben bu akşam kızla mesajlaştım özür mesajları falan dedi ki: Deneriz ama sadece deneriz olmazsa arkadas kaliriz , ve hani boyle utanma gibi durumda olmasin hani sonuc olarak arkadasimsin da iste guzel davranirsan sevinirim ;DD . Ne yapmam gerek ve biraz da utangacım lanet olsunki :/

;DD diyerek sana küfür etmiş, farkında değilsin

:D :D

Kiz bayagi rahat tecrubeli olsa gerek ciddi dusunme derim ben

Ay ben utanırıııım :wub: :mrgreen:

Salla gitsin derim. Olmazsa arkadas kaliriz diyen birinden fazla bir sey beklememek lazim.

Yılbaşında 12de atacağın mesaja bakan kızdan hayır mı gelir arkadaşım. Tüm ilişkini kes gitsin. Sana kız mı yok? =)

Yılbaşı gecesi attığın tek bir mesaja bakan kızla ciddi düşünme. Bu dediklerimize inanmıyor olabilirsin ama gerçek ne yazık ki bu. Senin adına üzgünüm ama ne yaparsan yap ne kadar çabalarsan çabala değiştiremezsin bu durumu. Denedik, gördük olmuyor kardeşim