- Reaksiyon puanı
- 4,030
İyi akşamlar SDN ailem. Size içimi dökmek istiyorum. Nedense yaşıtlarım gibi hiçbir arkadaşımla (!) dışarı çıkıp vakit geçirmek istemiyorum. Sürekli SDN, Technopat ve Overclockers UK'da takılıyorum. Yaşıtlarımın giydiği kıyafetlerden giyinmiyorum, yaşıtlarım gibi Allah'ın her gününü sosyal medyada geçirmiyorum, onların dinlediği müzikleri dinlemiyorum. Nedeni onların yaşam tarzını çok saçma bulmam. Zaten arkadaşım yok, çevremden asosyal gibi tepkiler alıyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Onlar sürekli saçma sapan internet kafelere giderken ben ya sanayide makine tamiri yapıyorum ya da otobanda 5. vitesle 180 km hızla araba sürüyorum. İlkokuldan beridir böyle, herkesin yaşam tarzını saçma buluyorum. İnsanlar artık çok güvenilmez buluyorum. Bir de sevgili yapma falan çıkarttılar. Bu yaşta nişanlıymış gibi birbirlerine aşkım falan diyorlar. Benim 25 yaşına kadar sevgili yapma amacım yok ve tamamen kendimi geliştirip yurtdışında yazılım okuyup ABD'de elektrik/elektronik şirketi kurma hedefim var. Matematiğim ve İngilizcem korkunç derecede iyi, yavaş yavaş yazılım öğrenmeye de başladım.
Artık bu dönemde canım dediğim bile arkamdan vurdu. Ama çevrem halden anlamıyor. Evde bilgisayarımda vakit geçirmeyi seviyorum. Sürekli baskı yiyorum ve gerçekten bıktım. Diyorum kimseyle arkadaşlık kurmak istemiyorum diye. SDN ve Technopat'taki Türk agalarım ve Overclockers UK'daki İngiliz agalarım bana yetiyor. Çevremden nasıl baskı yememeyi sağlayabilirim?
Artık bu dönemde canım dediğim bile arkamdan vurdu. Ama çevrem halden anlamıyor. Evde bilgisayarımda vakit geçirmeyi seviyorum. Sürekli baskı yiyorum ve gerçekten bıktım. Diyorum kimseyle arkadaşlık kurmak istemiyorum diye. SDN ve Technopat'taki Türk agalarım ve Overclockers UK'daki İngiliz agalarım bana yetiyor. Çevremden nasıl baskı yememeyi sağlayabilirim?
Son düzenleme: