Yardım Kendimi ben bile tanıyamıyorum

Reaksiyon puanı
120
Dostlar, sanırım her şeyi açıklama vakti geldi ki beni daha iyi anlarsınız umarım.

Öncelikle, bu hikayede anlattığım hiçbir şeyi kötü niyetle yapmadığımı belirtmek isterim.

3 ay önce bir Discord sunucusu açmıştım, kurgu hikaye vs vs... Kurgu kapandı, çeşitli sebepler aktiflik problemi vs... yüzünden sunucu kapandı. Tabi sunucu admini bendim. Daha sonra bazı arkadaşlarıma karşı sanırım yanlış davranışlarım oldu. Amaç iyi icraat kötü derler ya hani, öyle bir şeyler oldu yanlış anlaşıldım sözlerimle onları kırdım. Kafamda birkaç soru var, ve psikolojim bozuk.

1) Niyetimin iyi olmasına rağmen, kalp kırmam beni kötü bir insan yapar mı?

2) Adminlik bana zarar veriyor diye düşünüyorum. Güç yozlaştırır sözünü söylemişti bir takipçim. Çocuğun sözünü şimdi anlıyorum. Gerçekten güç yüzünden, kendimi bile tanıyamaz oldum. Kişilik bozukluğu mu yaşıyorum?

3) Arayı düzeltmek için onlara karşı daha iyi bir arkadaş olmak için fake hesap açmıştım, farklı biri gibi davranmak bende kişilik bozukluğu mu yarattı?

4) Zaman her şeyin ilacı mıdır? Özürden sonra zaman çözer mi bu tarz kalp kırıklıklarını?

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,917
Açık sözlü olmak, kendin gibi olmak, olduğundan farklı davranmamak, seni sen olduğun için seven dostlarla beraber yaşamak her zaman daha iyidir.

Özür dilemek ise büyük bir erdemdir.

Reaksiyon puanı
120
Açık sözlü olmak, kendin gibi olmak, olduğundan farklı davranmamak, seni sen olduğun için seven dostlarla beraber yaşamak her zaman daha iyidir.

Özür dilemek ise büyük bir erdemdir.
Sağolasınız hocam. Diyorum ya, kafam çok karışmıştı ve ne yapacağımı bilemedim, ani kararlar alan biriyim. Umarım tekrar eski friendship kurulur.

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
İyide böyle bir şey yapmana gerek yoktu dürüstçe karşılaına çıkıp özür dileyebilirdin beni sadece şu konu rahatsız etti kendini başka biri gibi tanıtmak çok saçma geldi sen herzaman kendin gibi ol

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,307
Sırf yanlış anlaşıldım diye internetten tanıdığım sanal arkadaşıma (kız) o gün boyunca her yerden ulaşmaya çalıştım, steam'dan yazdım, forumdan yazdım, en sonunda instagramdan yazdım hatta başta özür niteliğinde bir hesap açmıştım oradan da istek atmıştım tamam sonra bir şans daha falan verdi sonra yine aynı şekilde oldu hatırlıyorum o gün tam kadir gecesiydi, ben yine iyi insan olarak arkasına düştüm özür diledim fakat sonuç ne oldu üzülen emek veren ben oldum en sonunda sal Fevzi dedim olmuyor zorlama, arkadaş kalmayı hala isterdim tam kafa dengiydi fakat insanların üzerine fazla düşmemek gerekiyor.

Sende gerekli özrünü diledikten sonra olmuyorsa bırak sal gitsin, sonuçta sanal arkadaş bunlar, eğer ki gerçekte böyle bir durum yaşarsan ve eğer de kaybetmek istemiyorsan git hediye al, özür dile vs. vs. ama ben yaşadım sanalda ki kimsenin üstüne düşülmemesi gerek...

Bundan sonra da artık sanal arkadaş yapmıyorum, adımız kız avcısına çıktı bir anda...

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
120
Sırf yanlış anlaşıldım diye internetten tanıdığım sanal arkadaşıma (kız) o gün boyunca her yerden ulaşmaya çalıştım, steam'dan yazdım, forumdan yazdım, en sonunda instagramdan yazdım hatta başta özür niteliğinde bir hesap açmıştım oradan da istek atmıştım tamam sonra bir şans daha falan verdi sonra yine aynı şekilde oldu hatırlıyorum o gün tam kadir gecesiydi, ben yine iyi insan olarak arkasına düştüm özür diledim fakat sonuç ne oldu üzülen emek veren ben oldum en sonunda sal Fevzi dedim olmuyor zorlama, arkadaş kalmayı hala isterdim tam kafa dengiydi fakat insanların üzerine fazla düşmemek gerekiyor.

Sende gerekli özrünü diledikten sonra olmuyorsa bırak sal gitsin, sonuçta sanal arkadaş bunlar, eğer ki gerçekte böyle bir durum yaşarsan ve eğer de kaybetmek istemiyorsan git hediye al, özür dile vs. vs. ama ben yaşadım sanalda ki kimsenin üstüne düşülmemesi gerek...

Bundan sonra da artık sanal arkadaş yapmıyorum, adımız kız avcısına çıktı bir anda...
Hay ağzına sağlık Fevzi abi, içime su serptin. Sağ ol var ol.

Reaksiyon puanı
120
Önemli değil, ben taktım kafaya bari sen takma, değmez yani.
Oradan da samimi olduğum biri diyordu. Sanal bu neden bu kadar yoruyor seni diyordu. Haklıymış, bundan sonra daha dikkatli olacağım tavsiyeleriniz için de sağolun dostlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyide böyle bir şey yapmana gerek yoktu dürüstçe karşılaına çıkıp özür dileyebilirdin beni sadece şu konu rahatsız etti kendini başka biri gibi tanıtmak çok saçma geldi sen herzaman kendin gibi ol
Hocam evet ama çok plan yaptık, ona iyi davranacağız gibisinden ama... Olmadı işte ?

Son düzenleme:

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,307
Oradan da samimi olduğum biri diyordu. Sanal bu neden bu kadar yoruyor seni diyordu. Haklıymış, bundan sonra daha dikkatli olacağım tavsiyeleriniz için de sağolun dostlar.
Bana göre doğru biriyle olduktan sonra sanal arkadaşlık normalden daha iyi olabiliyor, çünkü tüm içindekileri ona söylebiliyorsun ama üzüldüğünde de tam üzülüyorsun.

Reaksiyon puanı
120
Bana göre doğru biriyle olduktan sonra sanal arkadaşlık normalden daha iyi olabiliyor, çünkü tüm içindekileri ona söylebiliyorsun ama üzüldüğünde de tam üzülüyorsun.
Haklısınız hocam. Bir de yüz yüze olmama durumu var ya. O biraz daha tetikliyor dobra olmayı.