Mobil de Endurance diye bir oyun var ona benzer bir oyun yapabilirsiniz benceEkli dosyayı görüntüle 126592
4. bölümü ekledim ve oyunumun yavaş yavaş bölümlerini bitirmek üzereyim.
Araştıracağım.Mobil de Endurance diye bir oyun var ona benzer bir oyun yapabilirsiniz bence
Sağ olasınız hocam.Umarım istediğin şekilde yaparsın.
Bol şanslar
Cheat engine gibi hile şeyleri için dimi? Doğru mu anlamışımEkli dosyayı görüntüle 127742
Açıkçası çok değişiklik yapmadım ama yine de bahsetmeye değer şeyler var. Oyuna normal çalıştırılmıyorsa yani verilerine dışarıdan erişilmesine karşın ufak önlemler aldım.
Onun içinde bir önlem almak istiyorum, bakalım neler olacak?Cheat engine gibi hile şeyleri için dimi? Doğru mu anlamışım
Gelecwk güncellemelerde yeni bölümler de gelsin.Oyunun son bölümünü yaptım ve oyun bitti.
Ekli dosyayı görüntüle 127834
Eksiklikler;
- Müzik yok.
- Cilasız.
Müzik te among us taki gibi gerilim müziği tarzı bişey çekebilirim gitar veya org ile.Gelecwk güncellemelerde yeni bölümler de gelsin.
Adam Japonyaya acilmak istedigini belitrmis belki ilerde planlari Japonyada yasamak calismak.Gerçek olamaz ya. Türkçe durduğu halde Japonca neyin nesi oluyor?
Edit --![]()
![]()
![]()
Yapabilirsen oyuna eklerim.Gelecwk güncellemelerde yeni bölümler de gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müzik te among us taki gibi gerilim müziği tarzı bişey çekebilirim gitar veya org ile.
Yep. ^^Adam Japonyaya acilmak istedigini belitrmis belki ilerde planlari Japonyada yasamak calismak.![]()
Evet, yeni konu olarak açmam. İlk mesaja eklettiririm.Oyun tamamlandığında forum da mı paylaşacaksın?