- Konuyu başlatan
HÜDHÜD
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 6,550
Değerlendirmeni buraya yazabilirsen diğer üyeler için de yararlı olurHocam sitenin linkini atma şansın varmı incelemek istiyorumda =)

Değerlendirmeni buraya yazabilirsen diğer üyeler için de yararlı olurHocam sitenin linkini atma şansın varmı incelemek istiyorumda =)
bana atabilir misin? özeldenForumumuzu ziyaret etmek isteyenler forum adresini öğrenmek için özelden mesaj yazabilirlerZaten çoğu üye biliyor ama yeni üyelerimiz için ayrıca tekrarlıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 163620
Forumumuzdan bir kesit. Reklam yasak olduğundan bazı yerleri sildik, Forum adını ve adresini özelden mesaj atarak öğrenebilirsiniz.
sitenin tasarımı çok güzel fakat yavaş açılıyor benden mi kaynaklı bilmiyorumAdresini burada yazabilir miyim ? Değerlendirme açısından yorumlar önemli... (SDN Forum'a Rakip) ?
Bendede var. Demek sitedenmiş ?sitenin tasarımı çok güzel fakat yavaş açılıyor benden mi kaynaklı bilmiyorum
Yoo bende baya hızlı açılıyor tıkladığın an ana sayfa açılıyorBendede var. Demek sitedenmiş ?
Bende arayüz yavaş.Yoo bende baya hızlı açılıyor tıkladığın an ana sayfa açılıyor
Dostum resmi büyültmene rağmen hala okunmuyor, kaldı ki ben özellikle resim atmış değilim, o resimi testi yapan site kendi otomatik yüklüyor ve okunmayacak kadar küçük bir resim zaten.Ekli dosyayı görüntüle 163760Çok belli oluyor isimyolladığın fotoğraflarda
Haklı olabilirsiniz.Bende arayüz yavaş.
Sadece bugün değil hiç bir zaman sen hakkımızda olumlu bir yazı yazmadın ki...Hiç beğenmedim. Yazılım tarafınızı iyice geliştirin yada hazır LİSANSLI template gömün. Böyle olmamış. Çocuk parkı gibi.
Yazılım derken burayla aynı şeyi kullanıyoruz. Sen neye laf ettin onu anlamadım. Sana göre bütün forumlar kötü olmalı çünkü hepsi xenforo neredeyse.Hiç beğenmedim. Yazılım tarafınızı iyice geliştirin yada hazır LİSANSLI template gömün. Böyle olmamış. Çocuk parkı gibi.
Bunun kanıtını donanımhaber ve pc hocası forumu ile görüyoruzYazılım derken burayla aynı şeyi kullanıyoruz. Sen neye laf ettin onu anlamadım. Sana göre bütün forumlar kötü olmalı çünkü hepsi xenforo neredeyse.
Bende biraz yavaş fakat bilgisayardan kaynaklı olma ihtimali yüksek.Yoo bende baya hızlı açılıyor tıkladığın an ana sayfa açılıyor
Teşekkürler, xenforo altyapısını kullanıyoruz. Tabi bazı alanlarını biz düzenledik, hala da geliştirmeye çalışıyoruz. İnşaAllah kısa zaman sonra da mobil uygulamamızı geliştireceğiz.Öncelikle hayırlı olsun, kendin mi kodladın yoksa hazır script mi? Yani html css js php gibi dillerle mi yazdın? Ben de eskiden bu işlere meraklı olduğum zamanlarda, free hosting domain ile hazır script forumlar kurup kaynak dosyalarına inip geliştiricilik yapıyordum.(Amatörce tabi) Ondan merak ettim.
Evet göz attım. Fena değil, yeni açılmış olmasına rağmen kullanıcı sayısı da fena değil. Aktiflik az ama normaldir. İyi bir reklam ile çoğalabilir.Teşekkürler, xenforo altyapısını kullanıyoruz. Tabi bazı alanlarını biz düzenledik, hala da geliştirmeye çalışıyoruz. İnşaAllah kısa zaman sonra da mobil uygulamamızı geliştireceğiz.
Forum sitemize göz atabildiniz mi? Değerlendirmenizi merak ederim![]()
Sitemizin adres ismini "technology.gen.tr" yapalım mı?Evet göz attım. Fena değil, yeni açılmış olmasına rağmen kullanıcı sayısı da fena değil. Aktiflik az ama normaldir. İyi bir reklam ile çoğalabilir.
Yalnız şu kısmını anlamadım: sitenin adına bakınca ve içeriğine bakınca bir uyumsuzluk görüyorum. Site, adının hakkını tam olarak vermiyor, daha yaratıcı bir isim olabilirdi, ben siteye ilk girdiğimde, göz atmadan aklıma ilk gelen şey, bu site İslâmî ağırlıklı bir site dedim. Bu yönden biraz eleştirim var o kadar.
Niye olmasın kulağa hoş geliyorSitemizin adres ismini "technology.gen.tr" yapalım mı?
Sanırım bu adres ismi çok da güzel olur, yakışır değil mi?
NOT: Bu alan adı ismi şuan web adresi ismi olarak kullanılmamaktadır yani reklam olamaz. Sadece bir beyin fırtınası yapalım.
bana link yollar mısın üye olayım bir bakayımKonuyu tekrardan dikkatlerinize sunmak ve ilginizi rica etmek üzere konuyu güncelliyorum.![]()
Fena olmaz.Sitemizin adres ismini "technology.gen.tr" yapalım mı?
Sanırım bu adres ismi çok da güzel olur, yakışır değil mi?
NOT: Bu alan adı ismi şuan web adresi ismi olarak kullanılmamaktadır yani reklam olamaz. Sadece bir beyin fırtınası yapalım.
Bağlantı adresi özelden yollanmıştırbana link yollar mısın üye olayım bir bakayım
Gayet iyi olmus. Bir eksik göremedim pek de.Bağlantı adresi özelden yollanmıştır
Beğenmediysen dahi bu konuda beğenmediğin yanları bize yazabilirsen eğer kendimizi geliştirmemiz açısından yararlı olur. Teşekkürler.
[Hamaset içermedikten sonra her özel ve güzel düşünceyi saygıyla karşılarız]