Kazandığım Üniversiteye Gitmeli miyim ?

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
iyi akşamlar arkadaşlar elazığda 2 yıllık işletme yönetimi ( ikinci öğretim ) bölümü geldi sizce gideyim mi bu bölüme ya da sınava gireyim mi tekrardan. çok kararsızım yardımcı olabilirmisiniz tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşlardan yardım fikir almak istiyorum. :(
Not: malatya'da yaşıyorum.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
malatyadan elazığ uzak değil ama 2 yıllık aynı bölüm aöf okuyup da çok rahat geçebilirsin.Ben olsam gitmezdim.AÖF krallar gibi geçerdim.ama tabi mesele diploma değilse başka.. muhasebe falan olsa git derdim ama bu tür bölümler bana göre gereksiz insan kaynakları yönetimi olsun işletme yönetimi olsun iki yıllıklarda gereksiz örgün olarak

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
malatyadan elazığ uzak değil ama 2 yıllık aynı bölüm aöf okuyup da çok rahat geçebilirsin.Ben olsam gitmezdim.AÖF krallar gibi geçerdim.ama tabi mesele diploma değilse başka.. muhasebe falan olsa git derdim ama bu tür bölümler bana göre gereksiz insan kaynakları yönetimi olsun işletme yönetimi olsun iki yıllıklarda gereksiz örgün olarak

diyorum ki bu yıl gideyim üniye 2014 de yine sınava gireyim 4 yıllık bi bölüm gelirse kaydımı dondurup 4 yıllık fakülteye yerleşiyim ha yok yine gelmezse 2 yıllığı tamamlayıp dikey geçişle 4 yıllığı tamamlarım ha yok şansım dönmedi dgs ile de geçemedim 2 yıllık diplomamı alır işime bakarım. :/