- Konuyu başlatan
Ohoo bu ne yahu ?
Ben girmiyorum sınava felan arkadaş
daha dur bunlar sınav sisteminin yarısı kalan kısmını ilerki günlerde açıklıyacaklar o zmn napacan acaba?
Ohoo bu ne yahu ?
Ben girmiyorum sınava felan arkadaş
ohhh ne guzel tüm kolaylıklar meslek lısesılere sankı duz lıse anadolu lısesı fen lısesı yokmus gıbı boyle sacmalık olurmu yaaa??adamlar oks sbs donemınde yatıyor..lıse donemınde aynen dewam...üniye kolayca gıtt..baskaları otursun adamakıllı calıssın matematıktık turkceydı vs. ogrensın adamların gıttıgı bolumlere bıle gıdeemesın..sırf ımamamatıplılere yakalalık olsun dıe yapıyorlar ama obur dunyada soracm ben ...
ohhh ne guzel tüm kolaylıklar meslek lısesılere sankı duz lıse anadolu lısesı fen lısesı yokmus gıbı boyle sacmalık olurmu yaaa??adamlar oks sbs donemınde yatıyor..lıse donemınde aynen dewam...üniye kolayca gıtt..baskaları otursun adamakıllı calıssın matematıktık turkceydı vs. ogrensın adamların gıttıgı bolumlere bıle gıdeemesın..sırf ımamamatıplılere yakalalık olsun dıe yapıyorlar ama obur dunyada soracm ben ...
yaf ztn adamları sınavsız geçiş hakkı var onlar neylerine yetmiyor sınavdan 0 çekse bile üniye giriyo ama işte tutturmuşlar meslek ve imamhatiplilere haksızlık oluyo diye :hammer:
meslek lisesini bu sene bitirdim 4 yıllık yerleşemedim bölümüm bilgisyar gelecek sene bilgisayar mühendisliği yazıcam(mesleğimi gerçekten seviyorum) sistem tam olması gibi oldu bence
değişen sadece mesleğin kendi bölümü dışında seçtiğinde okul puanını üçte birine düşürmüyorlar o kadar
haklısın ama sistem böyle üniversite dediğin 2 yıllıksa orası üniversite sayılmaz bence...
evet vardı oda bu sene bitti galiba...
evet sayısaldan çok zor.ama sözelde tamamen ezber değil özellikle ikinci bölüm ezber birinci bölümdekiler daha çok anlamaya,yorumlamaya özellikle türkçedeki paragraf soruları ise anahtar kelimeler bulunarak çözülen sorular.sözel yapamayan da bir çok arkadaş var tmde sözelde okuyupta.inşallah herkes için hayırlısı olur.
Şimdi askere gideceğim. Askerden sonra bakacağız duruma.
yok artık puan kırılması diye bişey kalmadı herkez istediği bölümü seçebilecek sanırım.
arkadaşlar ben gecen sene 2 yıllık myo kayıt yaptırdım.bu sene tekrar sınava girdim aobp kırıldı 4 yıllık özel yetenek ile yerleşdim.fakat 2010 da tekrar sınava girsem aobp tekrardan düşermi.:helpsmilie: