Kaspersky niye güncellenmiyor?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya deliricem arkadaşlar internet security de ilk güncellemem başarı ile sonuçlandı tamam da bilgisayarı her açtığımda güncelleme yapıyor ama güncelleme %de 10 küsür falan da bitiyor tamam dedim veritabanı günceldi belki ondandır dedim ama veritabanı durumu şimdi güncel değil diyor başlatıyorum güncellemeyi%20 küsür falan oluyor(değişebiliyorda)sonra %100 olup bitiyor güncelleme anında 28 den 100e atlıyor ama veritabanı durumu hala güncel değil yazıyor bende mi bir sorun var çözümü nedir?

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
arkadaşım benim vista altında kaspersky güncelleme sorunu çok yaşadım.mesela %60 a geliyor ve tam 1 saat takılıyor daha ileri gitmiyor.sana dicem kaspersky korumayı durdur butonuna bas sonra tekrar güncelleme yap ve korumayı tekrar etkinleştir.sitemi tekrar başlatma istemiyor

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Bir kaspersky uzamanıyım ama sorununu tam olarak anlayamadım. Programı kaldirip tekrar kurman sorununu düzeltir belki..

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bu sorun Kaspersky de sıklıkla görülen bir sorundur.
Manual kendiniz de güncelleyebilirsiniz.
Hatırlatmakta fayda var; Bu nihai çözüm değildir.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
ya yukle nod32 cozulsun;) 4. surumu harıka

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
ben bunu güvenlik güncellemelerini devre dışı bıraktığı için yazdım....
Kaspersky kendisini koruma konusunda üstün özellikli çözümlerden biridir.
Çok sık güncelleme yapması ve kendisini katı şekilde koruması bazen bu hataları ortaya çıkarıyor.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Kasperky 'nin genel sorunu bendede yapmıştı zamanında şimdi Aviradayım mutluyum..:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya ben zaten internet securityi sonradan kullanmaya başladım ki antivirüsü bir aydır kullanıyordum o zaten 20 yi geçmeden kapanıyordu:DBunda da ilk güncelleme tamam gerisi bitti.

crazyboys90001 dediğini deneyecem inşaallah olur.
Kaspersky gerçekten en güvenlisi bana göre.Kendim güncellemeye çalışınca da öyle oluyor.Hemen 100 olup kapanıyor.

Zaten gayzer senin resminden belli nod32 kullandığın bu arada cevaplarınız için teşekkürler.E bu antivirüs en büyük çözüm gereken şeylerden biri.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
arkadaşım benim vista altında kaspersky güncelleme sorunu çok yaşadım.mesela %60 a geliyor ve tam 1 saat takılıyor daha ileri gitmiyor.sana dicem kaspersky korumayı durdur butonuna bas sonra tekrar güncelleme yap ve korumayı tekrar etkinleştir.sitemi tekrar başlatma istemiyor

Kardeş dediğini yaptım malesef daha çabuk güncelleme duruyor koruma kapatılınca:D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ben olsam güvenli kipte açardım orada güncelleme yaptıktan sonra makinayı yeniden başlatırdım. dene bakalım.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Troy abi dediğini yapıcam şu güvenli kipe pek güvenmiyorum ya:DBöyle şeyler her nedense bana kötü şeyler yaptırcak gibi ama herkes güveli kipte birşey olmaz diyorsa tmm deneyecem olmassa da şu Eugene baba ile görüşelim biraz:D

Ahmet Özsoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar 1 seneye yakındır karpersky kullanıyorum ... İlk başta sorun verdı ... fırmaya acıklamalı bır mail yazdım ... Gelen mailde eksik dosya kurma ihtimalınız olabilir yazıyordu ... pc ye format attıp karpersky'ı yenı den kurdum ve 6 ay dır ne virüsle ugrasıyorum nede pc ye format atmak zorunda kalıyorum ... karpersky süper de calısyor ....

Önce den Nod ve Norton internet full sürümlerinide kullandım ama karpersky kadar memnun kalmadım ... Şu Confiker denilen virüs yayılmaya baslandıgında bile ben korkmadan pc mi acıp sörfüme devam ettim :):) bence en iyisi karpersky ...

unutmadan : kadı kızında bile kusur olurmus :):):) artık karpersky de kusur olsun o kadarcık...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadslar verı tabanı güncel deyıl dıyo bılen varsa yardımcı olsun kafayı yetırcek bu kaspersky