Lisanslı Kaspersky Rezilliği

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Kaspersky bugün 1 yıllık 2012 internet security lisansı yolladı, teşekkürler kaspersky :flowers:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lisanslı 2013 yükledim. Ana bilgisayarda çalışan bir programın diğer pc lerde açılmasını engelliyor. Fakat karspesky ayarlardan güvenlik duvarını devre dışı bırakınca bu sorun çözülüyor, fakat bu seferde sürekli kırmızı çarpı ile uyarı veriyor. Daha uygun bir ayarı var mı, yardımcı olursanız sevinirim.

frknn-2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
norton ve 6 aylık trial reset bana yetiyor :))))

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Abi konu 2012 de açılmış. Yıl olmuş 2015 aynı sorun halen devam ediyor. Lanet olsun bunlara ya windows 10 dan format attım windows 7 döndüm. Kaspersky kodunu girdim etkinleştirme sayısı aşılmıştır diyor. 3 sene norton kullandım böyle bir saçmalık görmedim. Ayrıca (Helyum bilişimin vakasını yaşayanlardanım. 2011 yılında lisansımın bitmesine 150 gün varken bloke olmuştu.) kaspersky desteğe yazdık adamlar cevap bile vermiyor. Hakikaten de bir daha alırsam namerdim bu adamların ürünlerini, destek olayı sıfır, ürünün güvenliği iyi olabilir ama böyle saçma sorunlar yüzünden, ilgilenmeyen destek yüzünden, tavsiye etmiyorum bu adamların ürünlerini.