Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lisanslı 2013 yükledim. Ana bilgisayarda çalışan bir programın diğer pc lerde açılmasını engelliyor. Fakat karspesky ayarlardan güvenlik duvarını devre dışı bırakınca bu sorun çözülüyor, fakat bu seferde sürekli kırmızı çarpı ile uyarı veriyor. Daha uygun bir ayarı var mı, yardımcı olursanız sevinirim.
Abi konu 2012 de açılmış. Yıl olmuş 2015 aynı sorun halen devam ediyor. Lanet olsun bunlara ya windows 10 dan format attım windows 7 döndüm. Kaspersky kodunu girdim etkinleştirme sayısı aşılmıştır diyor. 3 sene norton kullandım böyle bir saçmalık görmedim. Ayrıca (Helyum bilişimin vakasını yaşayanlardanım. 2011 yılında lisansımın bitmesine 150 gün varken bloke olmuştu.) kaspersky desteğe yazdık adamlar cevap bile vermiyor. Hakikaten de bir daha alırsam namerdim bu adamların ürünlerini, destek olayı sıfır, ürünün güvenliği iyi olabilir ama böyle saçma sorunlar yüzünden, ilgilenmeyen destek yüzünden, tavsiye etmiyorum bu adamların ürünlerini.