Kart önerisi?

gambler28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar 20 yaşındayım haliyle karta ihtiyacım var papara var ama yetmiyor. Kampanyaları var onları genelde kullanmaya çalışıyorum. Her neyse belli bir miktar paramı hesaba atmak istiyorum alışveriş yapacağım zaman kartdan vs. yapmak istiyorum,papara kampanyasını kullanacağım zamanda havale yöntemi ile ne kadar kullanacaksam atmak kullanmak istiyorum. İki kart arasında kaldım Encard mı? Ziraat bankası bankkart mı?

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Eft havale ücreti var mi acaba? Göremedim de.
Ziraat Bankası'da havale ve EFT ücretli sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deneme yaptım;
Ziraat Bankası Mobil bankacılıkta 80₺ havale için havale ücreti yansımıyor (havaleyi aynı banka aynı şubedeki farklı birisinin hesabı için denedim). Ama 80₺ EFT için 0,21₺ EFT ücreti yansıyor.

Son düzenleme:

gambler28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle teşekkürler. O zaman ben paparaya para vs. Aktardığım zaman ücret ödeyeceğim.

Ziraat Bankası'da havale ve EFT ücretli sanırım.

Deneme yaptım;
Ziraat Bankası Mobil bankacılıkta 80₺ havale için havale ücreti yansımıyor (havaleyi aynı banka aynı şubedeki farklı birisinin hesabı için denedim). Ama 80₺ EFT için 0,21₺ EFT ücreti yansıyor.
Birde siz hangi bankayı önerirsiniz?

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Öncelikle teşekkürler. O zaman ben paparaya para vs. Aktardığım zaman ücret ödeyeceğim.

Birde siz hangi bankayı önerirsiniz?
Enpara (QNB Finansbank) ve Senin Bankan (Kuveyt Türk) havale ve EFT'den para almıyor.

Enpara'yı bilmiyorum ama Senin Bankan'da tüm banka ATM'lerinden aylık 2000₺'ye kadar ücretsiz para yatırılıp çekilebiliyor. Enpara'da da belki buna benzer bir şeyler vardır. Araştırmak lazım.

Ziraat Bankası'nın da şöyle bir avantajı var: her yerde banka ve ATM'si var. Ayrıca 3 kamu bankası (Vakıfbank, Halkbank ve Ziraatbank) ATM'lerinden para çekip yatırmak ücretsiz.

ozkanvurgun43

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Arkadaşlar 20 yaşındayım haliyle karta ihtiyacım var papara var ama yetmiyor. Kampanyaları var onları genelde kullanmaya çalışıyorum. Her neyse belli bir miktar paramı hesaba atmak istiyorum alışveriş yapacağım zaman kartdan vs. yapmak istiyorum,papara kampanyasını kullanacağım zamanda havale yöntemi ile ne kadar kullanacaksam atmak kullanmak istiyorum. İki kart arasında kaldım Encard mı? Ziraat bankası bankkart mı?
Bence encard