Kardeş forum !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Toshiba laptop'a format atarken yaşadığım bir sorunla ilgili araştırma yaparken karşıma ikizimiz çıkıverdi :D

adszng.jpg

Kim kimden arakladı çabuk söyleyin :D :D

Not: Hazır konu açılmışken Toshiba Laptop'a format atıyorum kendi CD si ile amma velakin hdd'yi biçimlendiremiyorum daha doğrusu 2 ye bölemeden kuruluma geçiyor. Var mıdır bir yolu? ya da nerde yanlış yapıyor olabilirim?

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Temadan bahsediyorsun sanırım. İki siteninde teması vbulletin 4'ün default teması. SDN'nin kullandığında renklerle oynamış sadece.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
İkiside vbulletinin standart temalarının değiştirilmiş hali ve bu tema ücretsiz olarak dağıtılıyor. İki siteninde kendine özel tema tasarlayamaması gerçekten üzücü.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
vullettin'in yeni sürümü yeni çıktı ve diğer temalar bu sürüme uymuyor. Yani yeni tema hazırlanıyor. Tasarlayamama gibi bir durum söz konusu değil arkadaşlar.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
vullettin'in yeni sürümü yeni çıktı ve diğer temalar bu sürüme uymuyor. Yani yeni tema hazırlanıyor. Tasarlayamama gibi bir durum söz konusu değil arkadaşlar.

Ben tasarlanamadığını ya da araklandığını kasetmedim zaten :) siteye girince kendimi SDN'ye girmiş gibi hissettimi şok oldum sonra. Paylaşmak istedim :D

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Bu tema birçok forumda kullanılmakta, umarım biran önce sdn'ye özel bir tema tasarlanır.

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İşletim sistemini yükledikten sonra hiçbirşey kopyalamadan ve yüklemeden sabit disk bölme programları ile istediğin şekilde böl. Sonra sistemi ayarla

Not: Aynı bela bende de var

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
İşletim sistemini yükledikten sonra hiçbirşey kopyalamadan ve yüklemeden sabit disk bölme programları ile istediğin şekilde böl. Sonra sistemi ayarla

Not: Aynı bela bende de var

Biraz daha açar mısın?

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
evet bende bunu gördüm ama reklam olmasın diye paylaşmadım:)

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Biraz daha açar mısın?
* Önce sabit disk parçalama yazılımı buluyorsun. Windows altında çalışması gerekiyor. Partition manager vb.
* Bulduğun programın nasıl kullanılacağını internette araştır.
* Bilgilerinin yedeğini aldıktan sonra işletim sitemi dvd'sini takarak sistemi kuruyorsun
* Büyük ihtimal dvd'deki imajı sabit diske yükleyecek sabit diski tek parça haline getirecek
* Windows ilk çalışmada sabit disk parçalama yazılımını yükleyip sabit diski istediğin gibi parçala
* Bu işlem sırasında sistem 1 veya 2 defa resetlenecek. Ve ilk resetten sonra windows açılmadan önce program çalışıp işlem yapabilir
* Sürücülerin ve programların kurulması ve yedeklerin geri yüklenmesi en son işlem

Not: Benim kullandığım yöntem bu. Daha kısa veya kolay yöntem arkadaşlar önerebilirler

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Partition magic ya da Easeus gibi disk ile işlem yapabilen programlarla 2 ye bölebilirsin sanırım.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Ben tasarlanamadığını ya da araklandığını kasetmedim zaten :) siteye girince kendimi SDN'ye girmiş gibi hissettimi şok oldum sonra. Paylaşmak istedim :D

Sana demedim zaten rain..

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
herzaman yaptığım yöntem: format atarken atmadan önce xp cd sini takıyorum ordan hdd yi parçalayıp bölüyorum sonra xp cd sini çıkarıp isteğim os'u yüklüyorum. neden mi xp? valla orasını bilmiyorum bna kolay geliyo öyle...

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
herzaman yaptığım yöntem: format atarken atmadan önce xp cd sini takıyorum ordan hdd yi parçalayıp bölüyorum sonra xp cd sini çıkarıp isteğim os'u yüklüyorum. neden mi xp? valla orasını bilmiyorum bna kolay geliyo öyle...

Bu yöntem daha basit ve hızlı. sistemi kur sonra da boot cd den acronisi çalıştır. Toplam 3-4 dakikada hdd yi bölüyor