ZuahahaaaAllah tahsiratını affetsin...Şey pardon geçmiş olsun Finix..
harbi üzücü bi durum ama cilt kanserinden ölen var mı ki? hem de bu genç yaşta...
Olmamayı isterdimGeçmiş olsun da kanser değilsindir muhtemelen.
Bir anlasamGeçmiş olsun. Ama kanser tanısı öyle 1 günde nasıl konulabiliyor. Cilt kanseri hafife alınacak bir konu değildir ve incelemeler yeri geldiğinde günlerce sürer.
Spy emin misin?Bişey olmaz sana![]()
Şaka olmasını bende isterdimİnşallah kötü bir şakadır abi eğer sen gidersen linuxcüler üzülürAllah boş şifalar versin hep böyle gül
İnşallahvay be usta sen de hayatı neşeyle karşılayanlardansın sanırm haberi veriş şeklin fln..Allah acil şifalar versin teşhis doğruysa, değilse Allah neşeni bozmasın sağlık ve huzur versin
![]()
İnşallah kötü bir şakadır abi eğer sen gidersen linuxcüler üzülürAllah boş şifalar versin hep böyle gül
Evet şu an öbür dünyada hangi işletim sistemini kullandın diye sorulmuyacakNe ilgisi var arkadaşım. Yemişim linux'ü Windows'u. Sağlık herşeyin önünde gelir.
Evet şu an öbür dünyada hangi işletim sistemini kullandın diye sorulmuyacakKaç günah işlemiştim bakıyım
![]()
Bütün neşemi kaçırdın şimdidenBoşver şimdi öbür dünyayı. Çıkar aklından böyle şeyleri. Günah istatistiklerine bakacağımız bir site yok. Sen hiçbirşey olmamış gibi özüne dönüp hayatını yaşarsın. İstersen başlayalım. Linux gene % 1 i geçememiş Mart ayında da. Ne diyorsun bu konuda![]()
Bütün neşemi kaçırdın şimdiden![]()
Tamam.Linux güzeldir bir screenshot gönder en azındanValla senin için bugünlük linux kullanayım diyorum ama bu da beni tamamen hayattan soğutur. Onun için boşverelim
Neyse kardeşim büyük geçmiş olsun ve bizi gelişmelerden muhakkak haberdar et.
Kim ben mi tolgasal mı?Ne adamsınız ya![]()
Bana diyorsun boşver linux ü windows u kendin açmışın abicim yorumumdan kime ne ben yorumumu konuyu açan abime söyledim o ister tersler isterse olumlu karşılar ben orda kötü birşeymi dedim?Valla senin için bugünlük linux kullanayım diyorum ama bu da beni tamamen hayattan soğutur. Onun için boşverelim
Neyse kardeşim büyük geçmiş olsun ve bizi gelişmelerden muhakkak haberdar et.
Bana diyorsun boşver linux ü windows u kendin açmışın abicim yorumumdan kime ne ben yorumumu konuyu açan abime söyledim o ister tersler isterse olumlu karşılar ben orda kötü birşeymi dedim?
Sinirimi bozmaHadi win7 sayesinde kazandığın paralar kurtarsın seni şimdi bakalım
Neyse iyi oldu bu, uzun zamandır helva yiyemiyorduk![]()
Nasıl sevindim bilemezsinSenin canın sağolsun kardeşim.
![]()
Benim hayatım linux xDBana diyorsun boşver linux ü windows u kendin açmışın abicim yorumumdan kime ne ben yorumumu konuyu açan abime söyledim o ister tersler isterse olumlu karşılar ben orda kötü birşeymi dedim?
Sinirimi bozma
Nasıl sevindim bilemezsin![]()