Kanser oldum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aa dostum yeni gördüm Allah acil şifalar versin çok neşeli bir arkadaşımız ...

Linux bölümünde görünüyor bazen ...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
linuxcuya benziyodu . windowscuya donmus. durum kotuye gitmeye basladi herhalde . hayattan tamamen umudunu kesmese windowsa donmezdi :P
allah yardimcisi olsun. allah dogru yolu gostermek icin bir el feneri kadar da olsa yolunu aydinlatmasini dileriz :) ki obur trafta ve yolda yanlis bi yere basmasin :P
ben de pek umutlu sayilmam hayattan ancak korkum olmek degil bu dunyada belkide sadece benim yapmam gerek isleri yapmadan gitmek . obur tarafta cok kotu firca yeriz. :P islerim bitsin gonul rahatligiyla gidebilecegimden eminim. tabi insan yoksa biseyi mi unuttuk diye de takiliyo cou zaman uzun yolculuklarda. :D

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Değilmiş la :D yanlış anons yapmış :D

---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:58 ----------

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşı tanımıyorum ama yanlış teşhis olması iyi olmuş :) . Yine de geçmiş olsun verdiğin onca paraya :D

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
para kulun köpeğin olsun boş ver gitmişken check up ta olmuşsundur ona say:tt2:

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Vallahi billahi yıkılmıştım nazı üzüldüm anlatamam :( Yanlış teşhis konduğuna o kadar çok sevindim ki, rahat rahat uyuyacağım şimdi :)

Yanlız aids atlattık demişsin aids atlatılmaz ki, aids sen zaten kanserin pek bi önemi yok gibi, her türlü son kötü ?

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
peki doktor hangi kanaldanmış?şaka mı bu?baktı ve cilt kanserisin dedi,ben sana diyeyim o gün acilden kaçan bir hastaya denk gelmişsin git kardeş başka doktora

kesasd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yanlış teşhis olayına gerçekten sevindim. türkiye'de sık rastlanan bir olay = yanlış teşhis.