[Kampanya] Herkese ücretsiz Kaspersky

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enessezgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Key geldi teşekkürler bir de bunun korsan olma ihtimali pek yok 20 haneli aktivasyon kodu veriliyor teşekkürler SDN

enessezgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En başta ****** değildir yazmışsınız ya ben onun üstüne yazdım korsan olma ihtimali yok diye neyse aman 3 aylık kaspersky var artık oh be hemi de orjinal

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
En başta ****** değildir yazmışsınız ya ben onun üstüne yazdım korsan olma ihtimali yok diye neyse aman 3 aylık kaspersky var artık oh be hemi de orjinal

anladım hocam konuda açıklama olmasına rağmen ilgili haber sitesinnde konuyla ilgili açıklama olmasına rağmen en çok sorulan sorulardandı o yüzden
yoksa
http://www.helyum.com.tr/basin-ic.php?id=542

Burda da haberi mevcuttur

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 00:51 ----------

arkadaşlar yorum yapıp konuya yazınız burdan ben çıkmam gerek sabah 9 dan beri pc başındayım sabah geldiğimde konuya yazmış arkadalşlara keylerini göndermeye devam ederim.

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yorumlarım:
Onaylanmasını bekliyor muyuz acaba, daha fazla yorum yaptım yayınlanır hepsi büyük ihtimal. Nick aynı EnverYigit. Teşekkürler..

Lisans gönderildi,

bu arada arkadaşlar lütfen aynı konuda iki lisans için başvurmayın, idm de isteniyorsa idm konusuna yazın

---------- Post added at 10:20 ---------- Previous post was at 10:20 ----------

gönderildi

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hocam bu keylerı aktıve ettıkten sonra mı 90 gün gecerlı yoksa kampanya yada key gönderıledıkten sonra mı gecerlı oluyor?örneğin 4 tane farklı key alıp 1 yıl yararlanabılme şansımız varmı?

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hocam bu keylerı aktıve ettıkten sonra mı 90 gün gecerlı yoksa kampanya yada key gönderıledıkten sonra mı gecerlı oluyor?örneğin 4 tane farklı key alıp 1 yıl yararlanabılme şansımız varmı?

4 tane farklı key alamıyorsunuz
en azından bir üyeye bir key istemi ile;

yada ilgili yerdeki siteye üye olup alabiliyorsunuz, şu olabilir arkadaşlarınız yorum yapar alır size verir ama o zaman işinize yararmaz çünkü 1 ay içinde aktive etmeniz lazım aktive edildikden sonra 95 günden düşmeye başlar.

İdm ise alır almaz kullanmak zorundasınız çünkü her geçen gün onun süresinden geçer idm keyleri 30 .06.2011 tarihine kadar geçerlidir yani 140 150 gün var şimdi alanlar kursa o tarihe kadar sorunsuz tüm özeliklerinden full faydalanarak kullanabilirler

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
4 tane farklı key alamıyorsunuz
en azından bir üyeye bir key istemi ile;

yada ilgili yerdeki siteye üye olup alabiliyorsunuz, şu olabilir arkadaşlarınız yorum yapar alır size verir ama o zaman işinize yararmaz çünkü 1 ay içinde aktive etmeniz lazım aktive edildikden sonra 95 günden düşmeye başlar.

İdm ise alır almaz kullanmak zorundasınız çünkü her geçen gün onun süresinden geçer idm keyleri 30 .06.2011 tarihine kadar geçerlidir yani 140 150 gün var şimdi alanlar kursa o tarihe kadar sorunsuz tüm özeliklerinden full faydalanarak kullanabilirler
farklı kullanıcı adıyla ıp değiştırerek heralde alabılırız.eğer herkese aynı key gönderılmıyorsa 1 ay ıçınde farklı keylerı aktıvıte etsek 90 günlük süreyı uzatamazmıyız?

---------- Post added at 13:17 ---------- Previous post was at 13:03 ----------

hocam buradak ıhabere yorum yaptım.mumkunse kaspersky key beklıyorum
http://www.haberokur.com/haber-Ankaragucu-1-0-Besiktas-145498/

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
farklı kullanıcı adıyla ıp değiştırerek heralde alabılırız.eğer herkese aynı key gönderılmıyorsa 1 ay ıçınde farklı keylerı aktıvıte etsek 90 günlük süreyı uzatamazmıyız?

---------- Post added at 13:17 ---------- Previous post was at 13:03 ----------

hocam buradak ıhabere yorum yaptım.mumkunse kaspersky key beklıyorum
http://www.haberokur.com/haber-Ankaragucu-1-0-Besiktas-145498/

Hocam anlatamadım size
siz bu forumda bu üye adınız ile 4 tane kasper keyi alamazsınız diyorum
ip değişitipr 4 farklı yorum yapamazsınız demiyorum
benim burda her üyeye şartları yerine getirmiş üyelere verebilceğim key birdir
ama mesala arkadaşınız bunu kullanmıyor yada lisanslı başka bir programı var girip yorup yapıp keyi alır size verir ama oda işinize yaramaz yine diyorum
çünkü keyler 1 ay içinde aktive etmenzi lazım 3 ay sonra ettiğinizde aktive olur ama süresi dolmuş der.

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
http://www.haberokur.com/haber-Tiyatrocuya-poliste-iskence-iddiasi-145496/

Bu habere yorum göndermiş bulunmaktayım.Henüz onaylanmadı.İdm için tekrardan teşekkür ederim.Kaspersky de bekliyorum kolay gelsin.

gönderildi

---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:24 ----------

site tavsiyeleri bölümünde http://forum.shiftdelete.net/tavsiye-ettiginiz-siteler/195890-haber-sitesi-tavsiyesi.html

tavsiyede bulundum arkadaşlar :)

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kardeş bu key sadece kis 2011 ıçın mı gecerlı yanı kaspersky pure ıçın kullanabılırmıyız?

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kardeş bu key sadece kis 2011 ıçın mı gecerlı yanı kaspersky pure ıçın kullanabılırmıyız?

sadece kiste yada kav da kullanabilirsiniz ki kav kisin alt modelidir girince sizden kis e yüksetltmenizi ister. Pure kis yada kav değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...