[Kampanya] Herkese ücretsiz Kaspersky

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Hocam reklam olsa ne olur ki :) tasarımı sevmedik bir daha girmeyiz diyorlar o zaman sıkıntı yok demek :)

forum kurallarına göre reklam yasak. eğer kampanya olmadan böyle reklam üzerine bi şey olsaydı banlanırdınız. yaptığınız paylaşım faydalı olduğu için biraz ayrıcalık yapıyoruz diyelim:)

cıvan21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
cıvan21 diye haber okurda nokia-microsoft hakkında yorum yaptım

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
forum kurallarına göre reklam yasak. eğer kampanya olmadan böyle reklam üzerine bi şey olsaydı banlanırdınız. yaptığınız paylaşım faydalı olduğu için biraz ayrıcalık yapıyoruz diyelim:)

:)) teşekkür ediyorum o zaman

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
japonlar sağolsun benimde 280 küsür gün var :D

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ilerleyen zaman içerisinde farklı programlar dağıtılmaya devam edecek örnek, pure cuteftp vs gibi

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

http://www.haberokur.com/haber-Gaziantepspor-1-0-Galatasaray-145468/

Bu da arkadaşımın yorumu benim kullanıcı adımla yazdı.msnden gonderdi bana ip numaralarımız farklı sistemden bakabilirsiniz. Onun içinde bir key gönderirseniz sevinirim...

Gönderildi

matge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ilerleyen zaman içerisinde farklı programlar dağıtılmaya devam edecek örnek, pure cuteftp vs gibi

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Gönderildi

Key geldi teşekkürler...

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

Ben iki tane kaspersky key istemiştim biri benim digeri arkadaşım için ikisininde mesajını buraya yazdım ama bana gelen mesajlardaki keylerden biri idm biri kaspersky

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Key geldi teşekkürler...

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

Ben iki tane kaspersky key istemiştim biri benim digeri arkadaşım için ikisininde mesajını buraya yazdım ama bana gelen mesajlardaki keylerden biri idm biri kaspersky

hallederiz arkadşaım sıkıntı olmaz sigara molası verdim geldim

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

gönderildi..

arkadaşlar bu arada yorumlar yayınlanabilcek uslupta olmalı, bakın bir yorumu onaylamamışlar, banada key verin yazmış, sanki lahmacun siparişi veriyor arkadaş. Ya böyle bir konuda basit bir yorum yapmaya bile erinen arkadaşlar var ya ne diyim.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Merak ettiğim bir şey var... Herkese aynı keyi mi yolluyorsunuz? Bu kadar çok kişi aynı lisansı kullanırsa kısa sürede blacklist'e eklenir ve kimsenin de işine yaramaz. Umarım yolladığınız lisanslar (ya da aynı ise tek lisans) size aittir ve tek ise toplu kullanıma uygundur.

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merak ettiğim bir şey var... Herkese aynı keyi mi yolluyorsunuz? Bu kadar çok kişi aynı lisansı kullanırsa kısa sürede blacklist'e eklenir ve kimsenin de işine yaramaz. Umarım yolladığınız lisanslar (ya da aynı ise tek lisans) size aittir ve tek ise toplu kullanıma uygundur.

Hayır hocam aynı değil,
ilgili kurumlar anlaşmış
örneğin kaspersky 10 bin key vermiş
dağıtlıyor aynı falan değil ikk mesajda konunun detaylarını okuyabilirsiniz ayrıca kaspersky türkiye ofisi ve sorumlusu helyuma girip basın bölümünden yapılan kampanyayaı görebilirsiniz
Herhalde kaspersky keyleri verip sonra biz size tek key verdik onuda blokladık demez :)
yani karşılıklı anlaşma yapılıyor önceden o yüzden sıkıntı olmaz mesala idm programında bana forumlarda dağıtmam için kampanyayı düzenleyen haber sitesinden verilen key 500 adet
kaspersky keyi 250 adet verdiler yani hiç bir sıkıntı yoktur. Olamaz da.

Dipnot: Daha önceden üyelik yapıp başvurmuş okurlara da şimdiye kadar 10000 adet gönderilmiş yanikeyler tek tek dir her bir key bir pc içindir.

yakında pure, cuteftp, office 2010 vs de dağıtılacak büyük ihtimal en azından benim içlerinde duyduğum buydu :D

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
key alındı çok teşşekür ederim böyle bir kampanya düzenleyen insanlara
ellerinize sağlık emeginize sağlık

fearhero

Asistan
Reaksiyon puanı
5
key alındı çok teşşekür ederim böyle bir kampanya düzenleyen insanlara
ellerinize sağlık emeginize sağlık
Aslında benim de burda yaptığım bir şey yok ben sadece bana verileni ihtiyacı olanlara iletiyorum
teşekkürü hak edenler, kaspersky ile böyle bir kampanyaya öncülk eden Levent Bulut.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Keyimi aldım teşekkürler :) İstediğimiz zaman kullanabiliyoruz dimi.?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Key kaldımı arkadaşlar :) kaldıysa banada yollarmısın kis geriye saymaya başladı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...