SkateBoard???
Asistan
Arkadaşlar ..... Kafama uyarak canım sıkıldığı için bilgisayarıma kali linux kurdum.Fakat kali Linux da rufus programı çalışmadığı için Win 10 format USB hazırlayamadım.Nasıl hazırlayacağım lütfen yardım edin
Hastayım o yüzden dışarı çıkamıyorum ve başka bilgisayarım yokBaşka bir pc denyada bilgisayarcıdan usb ye windows 10 kurdut sonra yükle pc ye windowsu
Aile bireylerinden yada bir tanıdığına yaptırHastayım o yüzden dışarı çıkamıyorum ve başka bilgisayarım yok![]()
Gnome disks yazılımından flash belleği formatla, içine bir partition oluştur. Bunu fat32 olarak formatla. Ardından ISO dosyasını dd komutuyla yazdırman gerekiyor. Bunu internette araştırabilirsin.
Onu yaptım fakat win 10 iso desteklemiyormuş dd komutuGnome disks yazılımından flash belleği formatla, içine bir partition oluştur. Bunu fat32 olarak formatla. Ardından ISO dosyasını dd komutuyla yazdırman gerekiyor. Bunu internette araştırabilirsin.
DeneyeyimBuraya tıklayarak WoeUSB paketini indirin ve kurun, WoeUSB ile yazdırın ISO'yu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
"dd" komutu bir işe yaramıyor Windows ISO dosyalarında.
Dd komutu ile yapmayı denedim şuan kali linux ekranında takılı kaldıBuraya tıklayarak WoeUSB paketini indirin ve kurun, WoeUSB ile yazdırın ISO'yu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
"dd" komutu bir işe yaramıyor Windows ISO dosyalarında.
yine bir anlık gaz ile kali kurup pişman olan birisi. bari dualboot ile kursaydın ya be knk. neyse linux için olan usb/dvd yazma toolları var zaten. olmadı wine ile w10 media creation toolu açmayı deneyin. kesin çalışmayabilir bu yöntem ama denemeye değer.Arkadaşlar ..... Kafama uyarak canım sıkıldığı için bilgisayarıma kali linux kurdum.Fakat kali Linux da rufus programı çalışmadığı için Win 10 format USB hazırlayamadım.Nasıl hazırlayacağım lütfen yardım edin
Knk şuan nedense kali linux ekranında takılı kaldı kali linux logosu varyine bir anlık gaz ile kali kurup pişman olan birisi. bari dualboot ile kursaydın ya be knk. neyse linux için olan usb/dvd yazma toolları var zaten. olmadı wine ile w10 media creation toolu açmayı deneyin. kesin çalışmayabilir bu yöntem ama denemeye değer.
ctrl alt f4 veya ctrl alt f2 deneyin komut sistemi açılacakmıKnk şuan nedense kali linux ekranında takılı kaldı kali linux logosu var
Tamamctrl alt f4 veya ctrl alt f2 deneyin komut sistemi açılacakmı
Haydaa şimdi bilgisayarı açtım kali ekranı bile gelmiyor select Boot device diyorctrl alt f4 veya ctrl alt f2 deneyin komut sistemi açılacakmı
Gnome disks yazılımından flash belleği formatla, içine bir partition oluştur. Bunu fat32 olarak formatla. Ardından ISO dosyasını dd komutuyla yazdırman gerekiyor. Bunu internette araştırabilirsin.
harddiskinizi seçinHaydaa şimdi bilgisayarı açtım kali ekranı bile gelmiyor select Boot device diyor
Hiçbir şey gözükmüyor hiçbir seçenek yok üstte Boot manager yazıyorharddiskinizi seçin
işletim sistemi olmayınca genelde böyle olur. başlatınca direkt boot edilecek aygıtı seçme menüsüne atar.Hiçbir şey gözükmüyor hiçbir seçenek yok üstte Boot manager yazıyor
Haydaaa acaba kali linuxu bozdum yada sildim mi ama tek yaptığım dd komutu ile format USB yapmaya çalışmak tıişletim sistemi olmayınca genelde böyle olur. başlatınca direkt boot edilecek aygıtı seçme menüsüne atar.
bilgisayarı yeniden kapayıp açın ama bilgisayar açılırken shift tuşuna basılı tutun onarma menüsüne girebiliriz belki.Haydaaa acaba kali linuxu bozdum yada sildim mi ama tek yaptığım dd komutu ile format USB yapmaya çalışmak tı
Deneyeyimbilgisayarı yeniden kapayıp açın ama bilgisayar açılırken shift tuşuna basılı tutun onarma menüsüne girebiliriz belki.
Maalesef ki olmadıbilgisayarı yeniden kapayıp açın ama bilgisayar açılırken shift tuşuna basılı tutun onarma menüsüne girebiliriz belki.