- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 4,723
Olayı bi sen yanlış anlamışsın, kızlara kimse silah dayamıyor maganda ile takıl diye gidip kendileri seçiyor, şöyle düşün akreple oynarsan bir gün seni sokar unutma bunu ama bülbülle oynarsan ondan keyif alırsın.Başlıktan bile anlaşılıyor ne demek istediği, uğraştırmayın beni.
yani hem akreple oynayıp hemde ben sokulmak istemiyorum akreple mutlu olmak istiyorum diye bir dünya YOK kardeşim.
akrebin sonu bellidir, bu sonuda bilmiyorum bilemedim diye bir düşünce yok bilmiyorsa bu hepsinden daha kötü ?
daha iyi anlaman için şunuda söyleyim, cinsiyetini bilmiyorum ama, akrep örneğini vereyim, bende bir eskort sitesinden bir kız bulsam evlensem 6 ay sonra boşansam ve buraya konu açsam desem böyle böyle sitede buldum götürdüm nikah salonuna evlendim 6 ay sonra fark ettim baktım ki erkekleri doldurmuş eve sonra boşandım konu açtım dedim böyle böyle karım beni aldattı sende bana sordun?
- nerden tanıştın?
- eskort sitelerinde buldum evlendim.
- neden evlendin?
- manken gibiydi ateşli cinsellik yapıyordu çok güzeldi, her şeye açıktı zevkliydi.
bundan sonra ne dersin bana?
akrep bu sonu belli.
şimdi anlatabiliyormuyum lütfen bana iftira atma cinayeti meşrulaştırmıyorum, çok üzülüyorum ama kızlar kendini değiştirmiyor iyi insan iyi insanla birlikte olmalı anlatabiliyormuyum?
inşAllah bu sefer anlamışsındır