keyloger
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 237
Başlangıç Arch olacak o zaman![]()
Ama bir ihtimal pardusta olabilir tabi.
Başlangıç Arch olacak o zaman![]()
Geniş açıklama için aşağıdaki bağlantıyı izleyebilirsiniz..Başlık sanki İslama kaç kişi davet edebildiniz gibi olmuş
Linux'un gerçekten microfostagöre oldukça avantajları var mı?
Başlık sanki İslama kaç kişi davet edebildiniz gibi olmuş
Linux'un gerçekten microfostagöre oldukça avantajları var mı?
Kendim geçmedim, kimseyi geçirmedim ama Ubuntu CD'si isteyip arkadaşlarıma dağıtıp duruyorum. 30-40 kişiye vermişimdir CD. Bu da yardım sayılır Linux'a.
Başarısız bir öğrenci için öğretmenin payı %70'tir sayın desperado64
İmam *surursa cemaat ne yapar sonra![]()
Yazdıklarının tümüne katılmakla beraber ;Arkadaşlar ben internet cafe çalıştırıyorum günde 15 saatim bilgisayar başında geçiyor ubuntu 10.04 lucid kullanıyorum. Her işimi ubuntu ile yapmayı amaçlamıştım son 1 yıldırda gayet hakim olduğumu söyleyebilirim ben cafe me şu sebeple yada bu sebeple gelen ve bilgisayarımı kullanırken tabiki müşteri yanımda beklemekte bu fatura kredi kartı ödemesi olabilir video dönüştürme işi olabilir ödev hazırlama, bağkur, ssk, ösym, bluetooth, şeklinde değişik amaçlarla gelenlerden bahsediyorum yanımda beklerken mutlaka sistemden etkilenirler. Bu kullandığınız nedir çok farklı birşey, 100- kişiden 75 i sorar çünkü daha önce görmedikleri bir şey kullandığımı farkediyorlar ozaman bende hemen damardangiriyorum olaya en çabuk etki eden faktörleri vurgulamaya başlıyorum. Virüs trojan gibi zararlıların bulaşamadığını izah ediyorum, windows gibi 3 ay içinde giderek şişip yavaşlamadığını, sistem kaynaklarını daha iyi kullandığını anlatıyorum. Programları demo olarak kullanmak zorunda olmadığımızı, kırmak için serial lerle cracklarla boğuşmak gerekmediğini, lisans problemi olmadığını tek tek izah ediyorum. Ek olarakta biraz compiz gösterisi yapınca inanılmaz bir etki yaptığına defalarca şahit oldum. Bu arada virtualbox la windows xp çalıştırıp açılışını gösteriyorum elinizin altında windowsuda bulundurabilirsiniz diyorum.Eğerki işte benim windowsta programım var yada oyunda oynamak isterim diyenleride tümden itici davranıp kaybetmememiz gerektiğini düşündüğümden Alışkanlıklardan kolay vazgeçilemeyeceğini bir linux kullanıcısı olarak bunu anlayışla karşıladığımı, ancak bunun içinde bir çözüm olduğunu belirtiyorum. windowsun yanına ubuntu kuralım ikili açılış olsun bilgisayar açılırken istediğini tercih edersin bu sayede zaman zaman ubuntu ilede açarak elini alıştırmaya çalışırsın ubuntuyada mutlaka bir şans vermelisin gördüğün gibi bu sistem gerçekten zaman ayırmayı hakediyor şeklindeki açıklamalarımdan sonra yüklemeyelim diyen olmadı şu ana kadar tam rakam vermek mümkün olmasada 75-80 i aşmıştır ayrıca bu iş birazda sabırla ve kademe kademe gerçekleşen bir olay bu şekilde bilgisayarını benden alıp giden müşterime msn den ubuntu ile ilgili sorular sorabileceğini her şekilde yardımcı olacağımıda belirtiyorum tabiki sorular geliyor sabırla kendilerine de yardımcı oluyorum bismillah üst ve alt paneli silerek başlayanlar olsada
ve bu arkadaşları da sürekli msn aracılığı ilede takib ettiğimden dolayı bu arkadaşların iki sistemede eşit şans vermesini de sağlamış olduğumdan bir süre sonra gelip windowsu tamamen kaldırmak istediklerini de söyleyenlerin sayısı az değildir. Özetle en son kendilerine söylediğim internette ne yaparsanız yapın her işinizi ubuntuda yapın oyun oynamak istediğinizde windowsa geçin oyununuzu oynayın diyorum.Son olarak aslında ticari olarak düşünen bir insanın kimsenin bilgisayarına ubuntu yüklememesi gerekir diye düşünüyorum bu gözlemlediğim bir konu özelliklede takib ediyorum ubuntu yüklediğim makinalar geri gelmiyor
windows yüklenenler mutlaka 3 ile 5 ay arasında geri gelir nekadar sağlam sistem kurulsada spy kalkanlı antimalware kalkanlı antivirüs kalkanlı firewallı spybot ta bağışıklamadan tutunda spywareblaster la exlporere özel koruma vererekte kursam windowsta geri gelme süresi fazla uzamıyor sadece deep freeze kurduklarımda süre en fazla 1 seneye çıkabildi.
Not Haps için üç kere hurra hurra hurra yaşa yaşa yaşa!!!
Yazdıklarının tümüne katılmakla beraber ;
Windows' un 3-5 ayda arızaya çıkması-geri gelmesi olayı Windows 7 ile tarihe karıştı.
Doğruya doğru
Çünkü RC build 7100 kurulu makina tam 1 yıl çalıştı, hâlâ sağlamdı.
Sadece yenilemek-yükseltmek adına formatlayıp 90 günlük Enterprise x64 yükledim.
Onun süresi bitince Mint vb. bir dağıtım yükleyeceğim![]()
İşyerinde ki xp ye trenin öküze baktığı gibi bakıyorum.
Tren öküze bakmaz öküz trene bakar değil mi?bizim trenin gözlerinde sorun var sanırsam.
bizim trenin gözlerinde sorun var sanırsam.