ilkaybaki
Öğrenci
Bende oyun için sistem topladım 6 bin TL'ye, şimdi her oyunu oynuyorum. 16 GB dan fazlası gereksiz bence.Evet 16GB yani 2x8 Ram yetiyor, bu zamanlarda. Fazlası bana göre gereksiz. Dediklerimi sadece oyun sistemleri için dedim.
Bende oyun için sistem topladım 6 bin TL'ye, şimdi her oyunu oynuyorum. 16 GB dan fazlası gereksiz bence.Evet 16GB yani 2x8 Ram yetiyor, bu zamanlarda. Fazlası bana göre gereksiz. Dediklerimi sadece oyun sistemleri için dedim.
Oyun için öyle. İş istasyonu için 16 gb ram çok düşük kalıyor.Bende oyun için sistem topladım 6 bin TL'ye, şimdi her oyunu oynuyorum. 16 GB dan fazlası gereksiz bence.
Ona biz Nvme Pci express 3.0 ve 4.0 ssd diyoruz işte. Bir kısmı ram oluyor bu ssd lerin.Bende 8 GB var 128 olsa İşletim sistemini Ram'e kurardm.
Forumda yardımcı olduğun arkadaşlar aralarına toplanıp ram alsınlar sana üzüldüm bakMicron 4GB DDR3 (1600 Mhz) RAM kullanıyorum. Günlük işler için yetiyor, Visual Studio açıp, Opera GX ile ilgilenince sapıtabiliyor
Ekli dosyayı görüntüle 134924
Sadece bi' teşekkür yeterli.Forumda yardımcı olduğun arkadaşlar aralarına toplanıp ram alsınlar sana üzüldüm bak![]()
Bana üzülmedn mi?Forumda yardımcı olduğun arkadaşlar aralarına toplanıp ram alsınlar sana üzüldüm bak![]()
8GB ramden aşağı herkes umarım +16 gb ramine kavuşur. Sende herkeste inşallah.Bana üzülmedn mi?
İnşallah8GB ramden aşağı herkes umarım +16 gb ramine kavuşur. Sende herkeste inşallah.
Hangi dili kullanıyorsun? Ne geliştirmesi yapıyorsun? Ben de C++ ve Delphi biliyorum da belki yardımımız dokunabilir.32 gb nasıl yetmiyor diyenler için, şu an aktif geliştirme ve render yapmamama sadece altta açık olmasına rağmen %40 rami kullanıyorum 32gb'ın.
Ekli dosyayı görüntüle 134895
Chrome sen yedin ciğerimi![]()
C# .Net framework'ünde usta sayılırım. Asp .Net mcv core'a geçiş aşamasındayım masaüstü uygulamaları geliştiriyorum ama yakında browser'a geçiş yapıcam. Robotik ve endüstri sektörüne yazılımlar yapıyorum aynı zamanda youtube için video edit ve Adobe Illustrator üzerinden fuar vb. etkinlikler için tasarımlar yapmaktayımHangi dili kullanıyorsun? Ne geliştirmesi yapıyorsun? Ben de C++ ve Delphi biliyorum da belki yardımımız dokunabilir.
O halde C# kullanarak Başlat Menüsü için JumpList'li kısayol yapabiliyorsundur. Bir ara bunlardan yapabilmek için çok uğraşmıştım. Delphi'de yapılan JumpList, C#'taki kadar güzel olmuyor.C# .Net framework'ünde usta sayılırım. Asp .Net mcv core'a geçiş aşamasındayım masaüstü uygulamaları geliştiriyorum ama yakında browser'a geçiş yapıcam. Robotik ve endüstri sektörüne yazılımlar yapıyorum aynı zamanda youtube için video edit ve Adobe Illustrator üzerinden fuar vb. etkinlikler için tasarımlar yapmaktayım
Ne yani forumda zengin insanlar olamaz mı?128GB kullananlar varmış, galiba SSD depolaması olarak alıgladılar![]()
Olabilir, fakat ben gerçek olduğunu sanmıyorum. Hadi max. 64GB olur (16*4) falan, o bile 10 seneden fazla götürür.Ne yani forumda zengin insanlar olamaz mı?
Zenginlikle alakası yok benim ihtiyacım olan ram 64 GB şu anda, işim bu benim bilgisayarım iyi olacak. Taksicinin takisi olması gibi bir durum bu zenginlikle alakalı değil.Ne yani forumda zengin insanlar olamaz mı?
Jumplist vb. kısayollarla çok ilgilenmiyorum, bakılsa yapabilirim diye düşünüyorum. Çalıştığım sektör gereği ERP sistemleri, izleme ve uzaktan kontrol yazılımları üzerine çalışıyorum.O halde C# kullanarak Başlat Menüsü için JumpList'li kısayol yapabiliyorsundur. Bir ara bunlardan yapabilmek için çok uğraşmıştım. Delphi'de yapılan JumpList, C#'taki kadar güzel olmuyor.