Soru İstanbul'da ucuz fotokopi çektirebileceğim yerler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eloz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eloz

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Merhaba arkadaşlar İstanbulda Beylikdüzü, Çağlayan adliyesi, şişli bu 3 mekan yakınlarında okulum hastanem ve evim buralarda yakın ucuz bir fotokopi merkezi bilen var mı aca

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Oralar değil de Beyazıt İstanbul Üniversitesi yanı fotokopiciler çok, kitap çoğaltmak için orası uygundur.

Yalnız uyarayım usb diskini onlara verdiğinde kendi bilgisayarına takmadan önce mutlaka virüs kontrolü yaptır çünkü hep virüs kapıyor :D Eski vin 7 işletim sistemli korumasız bilgisayarlarla çalışanlar bile var...

eloz

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Oralar değil de Beyazıt İstanbul Üniversitesi yanı fotokopiciler çok, kitap çoğaltmak için orası uygundur.

Yalnız uyarayım usb diskini onlara verdiğinde kendi bilgisayarına takmadan önce mutlaka virüs kontrolü yaptır çünkü hep virüs kapıyor :D Eski vin 7 işletim sistemli korumasız bilgisayarlarla çalışanlar bile var...
Yok kitap çoğaltma değil de hocalar slyat atıyor ya böyle günlük günlük ama çok o yüzden yakın aramıştım teşekkür ederimm

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Rica ederim. Başarılar dilerim.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Bence çok ihtiyacın olacaksa 2.el uygun bir laser yazıcı al. Doldurulabilir olandan.

eloz

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Bence çok ihtiyacın olacaksa 2.el uygun bir laser yazıcı al. Doldurulabilir olandan.
Evde var bi tane de.2 3 tane çekip kağıt sıkıştırıyor içinde aşırı vaktimi çalıyor. Tablet alayım dedim onlar da çok pahalı .10 taksitle falan anca alabilirim onda da tablete alışabilir miyim bilmiyorum çok sıkıntılı ya

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Evde var bi tane de.2 3 tane çekip kağıt sıkıştırıyor içinde aşırı vaktimi çalıyor. Tablet alayım dedim onlar da çok pahalı .10 taksitle falan anca alabilirim onda da tablete alışabilir miyim bilmiyorum çok sıkıntılı ya
İçini iyice temizle bezle silinen yerlerini sil. Kağıt koyma yerindeki kılavuz çizgilere uy veya sürgüyü doğru büyüklüğe ayarla. İstersen insta ver yardımcı olayım.

eloz

Asistan
Reaksiyon puanı
39
İçini iyice temizle bezle silinen yerlerini sil. Kağıt koyma yerindeki kılavuz çizgilere uy veya sürgüyü doğru büyüklüğe ayarla. İstersen insta ver yardımcı olayım.
Tamamdır hocam deneyecem teşekkür ederim. 2 kâğıdı normal çekiyor 3.yü şok hızlı alıyor basılmadan yarım hali dışarda yarım hâli içerde kalıyor.