Yok kitap çoğaltma değil de hocalar slyat atıyor ya böyle günlük günlük ama çok o yüzden yakın aramıştım teşekkür ederimmOralar değil de Beyazıt İstanbul Üniversitesi yanı fotokopiciler çok, kitap çoğaltmak için orası uygundur.
Yalnız uyarayım usb diskini onlara verdiğinde kendi bilgisayarına takmadan önce mutlaka virüs kontrolü yaptır çünkü hep virüs kapıyorEski vin 7 işletim sistemli korumasız bilgisayarlarla çalışanlar bile var...
Evde var bi tane de.2 3 tane çekip kağıt sıkıştırıyor içinde aşırı vaktimi çalıyor. Tablet alayım dedim onlar da çok pahalı .10 taksitle falan anca alabilirim onda da tablete alışabilir miyim bilmiyorum çok sıkıntılı yaBence çok ihtiyacın olacaksa 2.el uygun bir laser yazıcı al. Doldurulabilir olandan.
İçini iyice temizle bezle silinen yerlerini sil. Kağıt koyma yerindeki kılavuz çizgilere uy veya sürgüyü doğru büyüklüğe ayarla. İstersen insta ver yardımcı olayım.Evde var bi tane de.2 3 tane çekip kağıt sıkıştırıyor içinde aşırı vaktimi çalıyor. Tablet alayım dedim onlar da çok pahalı .10 taksitle falan anca alabilirim onda da tablete alışabilir miyim bilmiyorum çok sıkıntılı ya
Tamamdır hocam deneyecem teşekkür ederim. 2 kâğıdı normal çekiyor 3.yü şok hızlı alıyor basılmadan yarım hali dışarda yarım hâli içerde kalıyor.İçini iyice temizle bezle silinen yerlerini sil. Kağıt koyma yerindeki kılavuz çizgilere uy veya sürgüyü doğru büyüklüğe ayarla. İstersen insta ver yardımcı olayım.