iPhone X Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Hakkı alkan çocuğu olsa bu kadar sevinirdi ancak heralde bayağı mutlu görünüyo :):)

teknokaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone x kutu acilisi silinmis uzgunum ama bazi kesimler kaldiramadilar bunlardan biride apple turkiye bundan sonra apple lansmanlari SDN yi davet etmezler.

teknokaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 saat once yuklenen iphone x video kutu acilisi yapmis bir youtuber

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
:D
iphone x kutu acilisi silinmis uzgunum ama bazi kesimler kaldiramadilar bunlardan biride apple turkiye bundan sonra apple lansmanlari SDN yi davet etmezler.
Sebep Apple Türkiye telif mi atmış Apple Türkiye yi anlamak zor 3 kasımda satışa sunulacak olan telefonu sen anca 3 Aralık ta ya da Ocak ta getireceksin sonra hakkı abimizin videosunu sildireceksin Hakkı abimizi yedirmeyiz:D

Reaksiyon puanı
113
Gerçekten videonun silinmesi yazık olmuş, 19.000 TL verilen cihaz sonuçta. Ben Hakkı Bey ' in yerinde olsam bir daha şirketin kapasından apple ürünü sokmam.

teknokaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tunahan eger iphone daha once kullanmadiysan gecmek olmaz ama kalemi kullaniyorsan aktif olarak hic mantikli degil ama.merakini gidermek adina gidip gormen daha iyi olacaktir.:) ve eger gunluk hayatta sana note 8 yetiyorsa hic gerek yok bende note 8 var cok uzun oldugu icin satmak istiyorum ama bu sefer dusuk fiyat beni frenledi bakalim.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Note 8 den x e geçmek ne kadar mantıklı olurki
tunahan eger iphone daha once kullanmadiysan gecmek olmaz ama kalemi kullaniyorsan aktif olarak hic mantikli degil ama.merakini gidermek adina gidip gormen daha iyi olacaktir.:) ve eger gunluk hayatta sana note 8 yetiyorsa hic gerek yok bende note 8 var cok uzun oldugu icin satmak istiyorum ama bu sefer dusuk fiyat beni frenledi bakalim.

Note 8 yine duracak hocam note 8 i bırakmam :D

teknokaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gelecek yil note 9 yada note 10 olacaktir ismi ama sen onu satip 2018 de cikacak olan tahmini :) 5.7 ince geri donen bir note yi tercih edeceksindir :) simdi dersin onuda alirim :)))

The_King

Asistan
Reaksiyon puanı
38
İyi de yurtdışında takip edilen ciddi youtuber ların hemen hemen hepsi açılış videolarını sunuyor şu anda Yapılan tek şey türkçe olan bir içeriği kaldırmak başka da bir şey değil

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
gelecek yil note 9 yada note 10 olacaktir ismi ama sen onu satip 2018 de cikacak olan tahmini :) 5.7 ince geri donen bir note yi tercih edeceksindir :) simdi dersin onuda alirim :)))
Samsunun tüm modellerini takip etmem genelde iphone ile takılırım.

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Beyaz rengi gerçekten efsane olmuş :(

Yurt dışından fahiş komisyonlar istemeyenler getirse de alsak

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Haftaya bir Almanya toplantısı çıkarsa alırım 3 dene [emoji41]

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Biri siyah,biri beyaz oburu?:))
şimdi baktım da kuzene mesaj attım en ucuz yeri bulacak , yok iki gümüş bir uzay da kuzen para mı çıktı diye geri dönüş yaptı :D hesabım tutarsa alırız yoksa acelesi yok zaten okadar para ver ekranı eksik al :D

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
şimdi baktım da kuzene mesaj attım en ucuz yeri bulacak , yok iki gümüş bir uzay da kuzen para mı çıktı diye geri dönüş yaptı :D hesabım tutarsa alırız yoksa acelesi yok zaten okadar para ver ekranı eksik al :D
En ucuz kac gayme bizede yaz.yaza akraba vs gelirken soyleriz belki bi dal.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
64 GB lık versiyonu çok geldi sanki birini Telekom üzerinden kuzenin kartına konrakt yaparak alalım dedik 549 euro dedi peh peh :eek:

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
549 euro derken toplam fiyat mi?
hayır toplam fiyat 949 euro anlaşma tiplerine göre fiyat değişiyor. şimdi yine mesaj atmış en uygun uçak bileti Almanya diye orayı düşündüm olmadı gürcistana bakacam orada fiyatlar biraz daha uygun olduğunu duydum ama okadar da macera aramaya değmez bence

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
hayır toplam fiyat 949 euro anlaşma tiplerine göre fiyat değişiyor. şimdi yine mesaj atmış en uygun uçak bileti Almanya diye orayı düşündüm olmadı gürcistana bakacam orada fiyatlar biraz daha uygun olduğunu duydum ama okadar da macera aramaya değmez bence

Almanya'da peşin fiyatı 999 euro olan cihazı kontratla 950 euroya nasıl alıyorsunuz

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
950 euro bu kurlarla bile iyi.nerdeyse 7 plus parasi.birde 7 plus ne kadar ki orlarda?