- Reaksiyon puanı
- 3,014
Sende note 8 yokmuydu hocamBenim durumlar kesinleşti alacağım X nasip ederse.
Sende note 8 yokmuydu hocamBenim durumlar kesinleşti alacağım X nasip ederse.
Yok o x alacam diyordu sen başkasıyla karıştırdın galibaSende note 8 yokmuydu hocam
Sende note 8 yokmuydu hocam
Yok o x alacam diyordu sen başkasıyla karıştırdın galiba
Haydaaaaaaaaaiphone x kutu acilisi silinmis uzgunum ama bazi kesimler kaldiramadilar bunlardan biride apple turkiye bundan sonra apple lansmanlari SDN yi davet etmezler.
Sebep Apple Türkiye telif mi atmış Apple Türkiye yi anlamak zor 3 kasımda satışa sunulacak olan telefonu sen anca 3 Aralık ta ya da Ocak ta getireceksin sonra hakkı abimizin videosunu sildireceksin Hakkı abimizi yedirmeyiziphone x kutu acilisi silinmis uzgunum ama bazi kesimler kaldiramadilar bunlardan biride apple turkiye bundan sonra apple lansmanlari SDN yi davet etmezler.
Note 8 den x e geçmek ne kadar mantıklı olurkiEvet var hocam.
Note 8 den x e geçmek ne kadar mantıklı olurki
tunahan eger iphone daha once kullanmadiysan gecmek olmaz ama kalemi kullaniyorsan aktif olarak hic mantikli degil ama.merakini gidermek adina gidip gormen daha iyi olacaktir.ve eger gunluk hayatta sana note 8 yetiyorsa hic gerek yok bende note 8 var cok uzun oldugu icin satmak istiyorum ama bu sefer dusuk fiyat beni frenledi bakalim.
Samsunun tüm modellerini takip etmem genelde iphone ile takılırım.gelecek yil note 9 yada note 10 olacaktir ismi ama sen onu satip 2018 de cikacak olan tahmini5.7 ince geri donen bir note yi tercih edeceksindir
simdi dersin onuda alirim
))
Samsunun tüm modellerini takip etmem genelde iphone ile takılırım.
İmkânı dahilinde sevdiği her hobiyi yapana ne yazıkki rozet verilmiyor evetZaten samsung’un tum modellerini takip edebilene sam ceo su fahri onursal baskan rozelasi veriyormus))
Biri siyah,biri beyaz oburu?Haftaya bir Almanya toplantısı çıkarsa alırım 3 dene [emoji41]
şimdi baktım da kuzene mesaj attım en ucuz yeri bulacak , yok iki gümüş bir uzay da kuzen para mı çıktı diye geri dönüş yaptıBiri siyah,biri beyaz oburu?)
En ucuz kac gayme bizede yaz.yaza akraba vs gelirken soyleriz belki bi dal.şimdi baktım da kuzene mesaj attım en ucuz yeri bulacak , yok iki gümüş bir uzay da kuzen para mı çıktı diye geri dönüş yaptıhesabım tutarsa alırız yoksa acelesi yok zaten okadar para ver ekranı eksik al
![]()
549 euro derken toplam fiyat mi?64 GB lık versiyonu çok geldi sanki birini Telekom üzerinden kuzenin kartına konrakt yaparak alalım dedik 549 euro dedi peh peh![]()
hayır toplam fiyat 949 euro anlaşma tiplerine göre fiyat değişiyor. şimdi yine mesaj atmış en uygun uçak bileti Almanya diye orayı düşündüm olmadı gürcistana bakacam orada fiyatlar biraz daha uygun olduğunu duydum ama okadar da macera aramaya değmez bence549 euro derken toplam fiyat mi?
hayır toplam fiyat 949 euro anlaşma tiplerine göre fiyat değişiyor. şimdi yine mesaj atmış en uygun uçak bileti Almanya diye orayı düşündüm olmadı gürcistana bakacam orada fiyatlar biraz daha uygun olduğunu duydum ama okadar da macera aramaya değmez bence