iPhone X Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
ya bu kadar muamma bir cihaz olamaz ülkeye ne zaman geleceği belli değil stok sorunu var apple gibi bir şirket nasıl bu kadar acemice davranabilir çok enteresan söylenen şubat ayı ile beraber tam randımana geçeceği ki türkiye gibi 3. etap ülkeler için konuşmuyorum bile tam bir fiyasko
--- Gönderi Güncellendi ---

maalesef apple için türkiye 3. dünya ülkesi ki bu muameleyi yaptığı ülke 3 desen alıyor 5 desen alıyor bu markaya en çok değer veren ülkelerden biri olmamıza rağmen bir tarafı boklu yunanistan kadar degerimiz yok yazıklar olsun

Benzer yorumu geçen sene 7 plus için yapmıştım. Bu sene yine aynı.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Yav su x’in 4-4.5 inclik bi versiyonu ciksada alsak.bazen buyuk tele geciyim diyorum,milletin elinde filan gorunce soguyorum.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Yav su x’in 4-4.5 inclik bi versiyonu ciksada alsak.bazen buyuk tele geciyim diyorum,milletin elinde filan gorunce soguyorum.
Başkan dönmüşsün sahaya hoşgeldin:)bende senin gibi düşünüyodum hatta küçük ekran diye gittim 5s aldım sonra biraz büyüğü olsun dedim iphone 7 aldım şimdi pişmanım neden daha büyüğü olan 7 plus ı almadım diye

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Başkan dönmüşsün sahaya hoşgeldin:)bende senin gibi düşünüyodum hatta küçük ekran diye gittim 5s aldım sonra biraz büyüğü olsun dedim iphone 7 aldım şimdi pişmanım neden daha büyüğü olan 7 plus ı almadım diye

Eyv sagol.ya evet buyuk ekran rahatlik vs filan ama tasimasi ayri dert,kullanmasi-elde tutmasi ayri dert.ya birde biraz komik duruyo elde canak gibi :))otobuste minibuste toplum icinde kullanmayacaksin hicbir sekilde ozel durumun filan varsa:))bugun iki onumdeki bir bayanda vardi oyle “gocaman telefon” yahu “askimlar”,”canimlar”,”cicimler” neler neler resmen gozumun icinde.istemesende goruyosun tablet gibi bisey mubarek:)))gizlilik sifir.

Tam kredi karti kadar bi telefon yapsin apple”zirrff ekran”,kac paraysa ilk ciktigi gun alicam.

KA4N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
X alınacak bir telefon değil ya. Amerikalıların çok büyük kısmı bile 5000 dolar'a almam diyor. (Yapılan anket sonucu / Türkiye'deki fiyat ile karşılaştırma amacıyla yoksa X'in fiyatı ABD'de tabi daha düşük) Arkadaşlar siz siz olun, eğer illaki alacağım diyorsanız yurt dışından alın, Türkiye'den uzak durun.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
X alınacak bir telefon değil ya. Amerikalıların çok büyük kısmı bile 5000 dolar'a almam diyor. (Yapılan anket sonucu / Türkiye'deki fiyat ile karşılaştırma amacıyla yoksa X'in fiyatı ABD'de tabi daha düşük) Arkadaşlar siz siz olun, eğer illaki alacağım diyorsanız yurt dışından alın, Türkiye'den uzak durun.

Bkz:ilkay zaman.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Eyv sagol.ya evet buyuk ekran rahatlik vs filan ama tasimasi ayri dert,kullanmasi-elde tutmasi ayri dert.ya birde biraz komik duruyo elde canak gibi :))otobuste minibuste toplum icinde kullanmayacaksin hicbir sekilde ozel durumun filan varsa:))bugun iki onumdeki bir bayanda vardi oyle “gocaman telefon” yahu “askimlar”,”canimlar”,”cicimler” neler neler resmen gozumun icinde.istemesende goruyosun tablet gibi bisey mubarek:)))gizlilik sifir.

Tam kredi karti kadar bi telefon yapsin apple”zirrff ekran”,kac paraysa ilk ciktigi gun alicam.
Toplu taşımalarda dikkat etmek lazım orası malesef öyle :)
Türkiye de 1100 liraya satılsa emin ol stoklar yetmez tabi ki de amerikalı 5000 bin dolara almam diyecek ülkemizde de sokak röportajlarında 6 bin liraya alır mısınız dediklerinde 100 kişiden 99 u almam diyor bu verdiğin örnek alakasız bence.yurt dışında 1100 dolar ülkemizde 6 bin lira olay bu.zengin olan alır orta halli insanlar almaz alamaz bu kadar basit bence

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bu saatten sonra iphone 7/8 düz alanları sıra dayağına çekiyorlar:D:D:D
Şaka şaka 7 plus en iyisi keşke düz modelde çift kamera portre modu yüksek ram olsa ama Apple plus'ı nasıl satacak o iş te var maddi durum varsa 7'yi sat üzerine biraz koy 7 plus al

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Şaka şaka 7 plus en iyisi keşke düz modelde çift kamera portre modu yüksek ram olsa ama Apple plus'ı nasıl satacak o iş te var maddi durum varsa 7'yi sat üzerine biraz koy 7 plus al
Lg v30 mate 10 pro düşünüyordum açıkcası mate 10 proda iç çerçeve var görünce soğudum v30 da da sorun çıkar mı endişesi var dün 8 plus alacaktım vazgeçtim bu üç telefondan birini alacağım.maddi imkanım var çok şükür zaten kullandığım iphone 7 yide 2600 e sayıyo telefoncum üstünü tamamlayıp v30 mate10 pro yada 8 plus alacağım

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250

Tamamen zevk meselesi.7’de guzel telefon plusta ama bana gore su se’yi cercevesiz yapsalar favorim.cerceveli cokmu buyuk sanki diyeceksin de maksat dahada kuculsun iste:))

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Ya onlar bizim liraya göre 4500tl fiyata alıyorlar avrupada euro üzerinden bizim paramıza göre değil euro-dolar cinsinden düşünürsek 4800 biz kaça alıyoruz 6.099tl eğer iphone x Ocak ayına gelir kur zammı binerse yani 6.499tl ya da 6.799tl olursa şayet kesinlikle aralık ayında kur zammı binmeden 8 plus alırım telefon almak için aralık ayının sonuna kadar bekleyeceğim şayet İphone X ocak ta gelirse 8 plus :D:D

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Lg v30 mate 10 pro düşünüyordum açıkcası mate 10 proda iç çerçeve var görünce soğudum v30 da da sorun çıkar mı endişesi var dün 8 plus alacaktım vazgeçtim bu üç telefondan birini alacağım.maddi imkanım var çok şükür zaten kullandığım iphone 7 yide 2600 e sayıyo telefoncum üstünü tamamlayıp v30 mate10 pro yada 8 plus alacağım

Mate 10 pro’yu direk gec.note8-iphone 8 plus fiyatila girecek piyasaya.toplumda daha dogru duzgun marka algisi,bilinirlik vs vs olusturmadan o fiyat etiketiyle girilmez arkadas.kotu demiyorum hatta iyi bile ama o isler oyle olmuyor iste.

V30-8 plus arasindan birini sec.
(Ben kafamda butceyi o sekilde belirlemis olsam ve o boyutlarda telefon tercih etsem %99 tercih edecegim telefon 8 plus)(telefoncuma soyle yurt disi tr garantili denk getirsin sana 8 plus.1000 tl’en cebinde kalir)

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Türk lirasıyla doları euroyu karıştırmayın arkadaşlar her ülkenin para birimi ve değeri ayrıdır adamlar kendi para birimlerine göre burda 6 bin lira olan cihazı 1100 dolara alıyorlar hesap budur yani

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Hayır gerçekten fiyasko bu türkiye ye geç gelme olayı, zaten karaborsaya düşüyor kimse alamıyor. Üstüne geç gelince 7 bin tl vereceğin cihazı beklemek zorunda kalıyorsun. 7 bin veriyorsam onun bana 5 kere gidip gelmesi lazım :D

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Mate 10 pro’yu direk gec.note8-iphone 8 plus fiyatila girecek piyasaya.toplumda daha dogru duzgun marka algisi,bilinirlik vs vs olusturmadan o fiyat etiketiyle girilmez arkadas.kotu demiyorum hatta iyi bile ama o isler oyle olmuyor iste.

V30-8 plus arasindan birini sec.
(Ben kafamda butceyi o sekilde belirlemis olsam ve o boyutlarda telefon tercih etsem %99 tercih edecegim telefon 8 plus)(telefoncuma soyle yurt disi tr garantili denk getirsin sana 8 plus.1000 tl’en cebinde kalir)
Yurt dışı olaylarına hiç girmedim girmemde ya.Ama şöyle durum söz konusu mesela millet telefon alıyor kutusunu açmadan telefonculara satıyor öyle denk getirdiğinde haber verir hep sağolsun ben iphone 7 3500 lirayken 3100 liraya almıştım mesela 64 lük 8 plus mağazalarda 4.699 lira ben gene 4200 e falan alabilirim önce karar verelimde

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Ya onlar bizim liraya göre 4500tl fiyata alıyorlar avrupada euro üzerinden bizim paramıza göre değil euro-dolar cinsinden düşünürsek 4800 biz kaça alıyoruz 6.099tl eğer iphone x Ocak ayına gelir kur zammı binerse yani 6.499tl ya da 6.799tl olursa şayet kesinlikle aralık ayında kur zammı binmeden 8 plus alırım telefon almak için aralık ayının sonuna kadar bekleyeceğim şayet İphone X ocak ta gelirse 8 plus [emoji1][emoji1]

Onu oyle disunmeyeceksin iste.oradaki calisan(asgari ucretle)1500 birim(dolar) eline gecen ayligi.o paranin 1000 birimiyle(dolariyla) catirt diye iphone x’i yada istedigi baska birseyi alabiliyor.bizim burada 1500 birim(tl) alan calisan p paranin 1000 birimiyle hangi telefonu(yada baska birseyi) alabiliyor?boyle dusunmek lazim.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Hayır gerçekten fiyasko bu türkiye ye geç gelme olayı, zaten karaborsaya düşüyor kimse alamıyor. Üstüne geç gelince 7 bin tl vereceğin cihazı beklemek zorunda kalıyorsun. 7 bin veriyorsam onun bana 5 kere gidip gelmesi lazım :D
Kesinlikle hemen her konuda bu muameleyle karşılaşıyoruz

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Yurt dışı olaylarına hiç girmedim girmemde ya.Ama şöyle durum söz konusu mesela millet telefon alıyor kutusunu açmadan telefonculara satıyor öyle denk getirdiğinde haber verir hep sağolsun ben iphone 7 3500 lirayken 3100 liraya almıştım mesela 64 lük 8 plus mağazalarda 4.699 lira ben gene 4200 e falan alabilirim önce karar verelimde

Iyiymis valla senin durumlar 7 plus zaten 3800-4000.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Benim durumlar kesinleşti alacağım X nasip ederse.

exalibur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ne iphone x ne de iphone 8 ile ilgili acılan forum sayfalarında hic heyecan yok insanlar yorum bile yapmıyor 2 gun girmiyorum sadece 2 yorum yapilmis hic ios sever yokmu bu forumda yahu

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bekleneni veremediler demek ki insanlar ilgi göstermiyor :)
8 desen aynı kasa X desen ekranın üstünde koca bir çentik hala uygulamaların nasıl optimize edileceğini bilmiyoruz bu sene X e rağbet in sebebi OLED ekran ve Face id başka bir şey yok bir de ana tuşun gidip kasa ekran oranının düzeltilmesi

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
8 desen aynı kasa X desen ekranın üstünde koca bir çentik hala uygulamaların nasıl optimize edileceğini bilmiyoruz bu sene X e rağbet in sebebi OLED ekran ve Face id başka bir şey yok
Aynen öyle ben 7 kullanıyorum bi an 8 plus alayım dedim gene vazgeçtim ya android e geçecem yada 7 ile devam edecem bi süre daha

exalibur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bekleneni veremediler demek ki insanlar ilgi göstermiyor :)
Hocam fikrine saygı duymakla beraber sunu soyleyebilirim cok bilindik bir teknoloji sitesinin forum bolumunde yuzlerce yorum yapiliyor hatta urunu alanlarin yorumlari cogu bence bizim forumun ilgi seviyesi ile alakali bir durum ve hatta yurtdisindan x siparisi verip x icin bir cok yorum gordum sdn sever ve takip eden biri olarak foruma kayitsiz kalinmasi hos olmuyor benim dusuncem bu ayrica son olarak iphone x bir devrim mobil sektorde bu buyuk bir gercek gosterilen ilgi ve talep bunu kanitliyor

hysahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Hersene yeni iphone modelleri alan ben bu sene almayacağım modellerde bideğişiklik yok x dersen 6100 tl nedemek abi ya