celalkamil
Öğrenci
En yüksek modelleri zaten herkes alamamalı ki değeri düşmesin marka imajı sağlam kalsın.Lütfen dediklerimi kimse yanlış anlamasın ama bazı özel ürünlere ulaşmak ek zahmet getirmeli bu sayede önemini ve piyasa değerini korumalı.
Çok komik bir yorum olmuş. Biraz gerçekçi olalım. Apple in politikasını bende beğenmiyorum ama insanlara o gözle bakman kedinin uzanamadığı cigeri mındar etmesi olmuşEskiden iphone prestijdi ( Bir telefon insana nasıl prestij katar anlamadığım şey ), şimdi elinde iphone olan görünce ya " enayi " yada teknolojiden uzak diyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
S8 Plus kullanan birinin ulaşamayıp da mundar diyeceği bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.Çok komik bir yorum olmuş. Biraz gerçekçi olalım. Apple in politikasını bende beğenmiyorum ama insanlara o gözle bakman kedinin uzanamadığı cigeri mındar etmesi olmuş
Murat her iPhone konusunda hep olumsuz yazıyorsun kardeşim sevmiyorsan Android fan boy isen git Android konularında telefonunu sevgiyle anlat. Birak insanları sevdikleri ürün konusunda tartışsınlar konuşsunlar.S8 Plus kullanan birinin ulaşamayıp da mundar diyeceği bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.
Kedini uzanamadığı ciğeri mundar etmesi tabiri ne kadar yerinde bir tabir ise, benim yorumumda o kadar yerinde bence,Çok komik bir yorum olmuş. Biraz gerçekçi olalım. Apple in politikasını bende beğenmiyorum ama insanlara o gözle bakman kedinin uzanamadığı cigeri mındar etmesi olmuş
Yahu istediğim cihazı istediğim şekilde eleştiririm bundan size ne?Murat her iPhone konusunda hep olumsuz yazıyorsun kardeşim sevmiyorsan Android fan boy isen git Android konularında telefonunu sevgiyle anlat. Birak insanları sevdikleri ürün konusunda tartışsınlar konuşsunlar.
Ayrıca s8 plus dediğin alet Hepsiburada da 3.300 TL. Hee şunu yapa biliyorsan her türlü olumsuz yorumuna hak vereceğim. Alırsın iPhone x i akşama kadar burada bombalarsın telefonun şu yu kötü bu yu kötü almadığınız cihaz için de bu kadar anti fikirli olunmaz. Ver 5.500 veya fazlasını al sonra istediğin kadar giydir
Murat her iPhone konusunda hep olumsuz yazıyorsun kardeşim sevmiyorsan Android fan boy isen git Android konularında telefonunu sevgiyle anlat. Birak insanları sevdikleri ürün konusunda tartışsınlar konuşsunlar.
Ayrıca s8 plus dediğin alet Hepsiburada da 3.300 TL. Hee şunu yapa biliyorsan her türlü olumsuz yorumuna hak vereceğim. Alırsın iPhone x i akşama kadar burada bombalarsın telefonun şu yu kötü bu yu kötü almadığınız cihaz için de bu kadar anti fikirli olunmaz. Ver 5.500 veya fazlasını al sonra istediğin kadar giydir
O-led ekran 2k çözünürlük=2716 mAh hiç sanmıyorumIphone X , 3 GB Ram ve 2.716 mAh Batarya ile geliyor1 günü çıkarır umarım.
Yüz tanıma ne kadar tüketiyor acaba ? AR teknolojisi filan da var sıkıntı, gerçi arkasındaki elma +250 mAh yeter benceO-led ekran 2k çözünürlük=2716 mAh hiç sanmıyorum![]()
8 plus , 8 , note 8 batarya ömrü testi izledim. note 8 90 dakika kadar fark atıyor. Güncelleme ile optimizasyonun sağlayabilirler umarım. Bir kaç sitede ios 11 için batarya canavarı deniliyor şuan için.Yanliz apple da pil optimizasyonu oldukca iyi.bunu goz ardi etmeyelim
![]()
Bende de durum bu şekilde. Cihaz iPhone 7. WiFi ve Bluetooth sürekli açık. Parlaklık yarıda. Bana sanki iOS 11 pili daha çok sömürüyor gibi geldi.
E daha ne istiyosun?9 saat civaro ekran suresi verir ortalama...