iPhone X Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

celalkamil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En yüksek modelleri zaten herkes alamamalı ki değeri düşmesin marka imajı sağlam kalsın.Lütfen dediklerimi kimse yanlış anlamasın ama bazı özel ürünlere ulaşmak ek zahmet getirmeli bu sayede önemini ve piyasa değerini korumalı.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Eskiden iphone prestijdi ( Bir telefon insana nasıl prestij katar anlamadığım şey ), şimdi elinde iphone olan görünce ya " enayi " yada teknolojiden uzak diyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
Çok komik bir yorum olmuş. Biraz gerçekçi olalım. Apple in politikasını bende beğenmiyorum ama insanlara o gözle bakman kedinin uzanamadığı cigeri mındar etmesi olmuş

M

Murat Burç

SDN Okuru
Çok komik bir yorum olmuş. Biraz gerçekçi olalım. Apple in politikasını bende beğenmiyorum ama insanlara o gözle bakman kedinin uzanamadığı cigeri mındar etmesi olmuş
S8 Plus kullanan birinin ulaşamayıp da mundar diyeceği bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
S8 Plus kullanan birinin ulaşamayıp da mundar diyeceği bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.
Murat her iPhone konusunda hep olumsuz yazıyorsun kardeşim sevmiyorsan Android fan boy isen git Android konularında telefonunu sevgiyle anlat. Birak insanları sevdikleri ürün konusunda tartışsınlar konuşsunlar.
Ayrıca s8 plus dediğin alet Hepsiburada da 3.300 TL. Hee şunu yapa biliyorsan her türlü olumsuz yorumuna hak vereceğim. Alırsın iPhone x i akşama kadar burada bombalarsın telefonun şu yu kötü bu yu kötü almadığınız cihaz için de bu kadar anti fikirli olunmaz. Ver 5.500 veya fazlasını al sonra istediğin kadar giydir

Reaksiyon puanı
113
Kedini uzanamadığı ciğeri mundar etmesi tabiri ne kadar yerinde bir tabir ise, benim yorumumda o kadar yerinde bence,

Tabiki de insanlar istediği cihazı almakta özgürler, ama fanboyluktan o kadar gözleri kapanmış ki neye para harcadıklarını bilmiyorlar. Ne kadar burada cihazlar elimizde olmasa da kağıt üzerindeki verilerden cihazları kıyaslayıp bilgi vermeye çalışıyoruz. " Enayi " yorumum ise bir tabir, az para verip daha iyisini almak varken sırf arkasında elma var diye para veriyorsa biri ben o insanı uyarmakla yükümlü hissediyorum. Forumun amacıda bu zaten,

önceki yorumlarıma da bakarsan AR teknolojisi vs. isteyen alsın lafım yok demiştim.

Bende mesela şuan kamerada gerçekçi renkler olduğu için 7 plus kullanıyorum.

Ama işlevsellik, kullanılabilirlik için note 8 ' e geçiyorum ay başı.

Kısa özet: Arkasında elma var diye para verdirtmeyin insanlara , kamerasına verdirin, AR teknojisine verdirin,

Saygı sevgi,

M

Murat Burç

SDN Okuru
Murat her iPhone konusunda hep olumsuz yazıyorsun kardeşim sevmiyorsan Android fan boy isen git Android konularında telefonunu sevgiyle anlat. Birak insanları sevdikleri ürün konusunda tartışsınlar konuşsunlar.
Ayrıca s8 plus dediğin alet Hepsiburada da 3.300 TL. Hee şunu yapa biliyorsan her türlü olumsuz yorumuna hak vereceğim. Alırsın iPhone x i akşama kadar burada bombalarsın telefonun şu yu kötü bu yu kötü almadığınız cihaz için de bu kadar anti fikirli olunmaz. Ver 5.500 veya fazlasını al sonra istediğin kadar giydir
Yahu istediğim cihazı istediğim şekilde eleştiririm bundan size ne?

Sıfır Noktası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35

Eski bir iphone’cu olarak diyorum ki, adamlar son 3 senedir aynı telefonu allayıp pullayıp önümüze sürüyorlar diyorum ve her ne kadar iOS iyi olsa da apple’ın Steve Jobs’tan sonra ki politikaları sebebiyle kendimi keriz gibi hissedip apple dan uzaklaştım.Steve Jobs’un ölümünden sonra Apple için FETRET DEVRİ başladı resmen.Dandroid platformundaki telefonların, taaa iPhone 5s ve iPhone 6 zamanından beri kullanıp eskittikleri teknolojileri apple daha bu sene devrim yaptık diye yeni ekliyor ! (Bknz: ön kameraya Ois sensörü, kablosuz şarj, IP68 sertifikası, hızlı şarj, Oled ekran teknolojisi vs.)
Apple’ın 2014’ten beri iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 ve iPhone 7s , pardon 8 diye tanıttılar onu herneyse diyeceğim şu ki ; “Bakın biz aynı telefonu yıllardır sadece rengini değiştirip biraz da çay kaşığı ile teknoloji ekleyip yeni telefon diye kakalarız işte bu da ispatı” demelerini hazmedemiyorum.

Günümüzde Iphone satın alanlara enayi gözüyle bakan insanlara sonuna kadar hak veriyorum, çünkü Apple şirketinin kendisi iPhone alanlara bu gözle bakıyor, biz yerden taş alıp üzerine elma logosu koysak yine satarız kafasındalar.Yıl olmuş 2017 hatta 2018 ama hala güncel ıphonelerde full hd ekran bulunmuyor ve bu telefonun fiyatı 4.000₺ ! Android tarafına baktığımızda 1.000₺ lik gm5Plus’ta full hd ekran,Hızlı şarj vs her bok var.Yani uzun lafın kısası Apple iyi hoş bir firma ancak tüketiciyide bu kadar aptal, enayi yerine koymasının bir anlamı yok.
Eskiden Apple lansmanlarında herkes heyecanlanırdı acaba bu sene nasıl bir teknoloji tanıyacaklar diye hatta en sükseli zamanı iPhone 5steydi parmak izi vs ile şov yaptıydılar, ama bugün yaptıkları son lansmana baktığımızda “ Kaka konuşturma, horoz taklidi vb.” Saçmalıklara kadar indi seviye.Eskiden android markalar Apple’ın izinden giderdi şimdi Apple android markaların hatta bilhassa Samsun’un izinden gidiyor.Eskiden Apple kendi teknolojisini koyardı telefonuna ama artık, acaba bu sene androidde olupta iphoneda olmayan hangi özelliği seçip bizlere yeni teknoloji diye kakalayacaklar merak ediyorum, mesela seneye büyük ihtimalle Bugün samsungta İris Tanımayı da koyarlar.

Son düzenleme:

engntncy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
amerikadan almak istiyorum garantili avrupa modelini ve unlock olanı nereden bulabilirm apple storede var mıdır istesem verirler mi tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim :)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Türkiye fiyatı 5500tl olur yurtdışı almak daha mantıklı bir seçim

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şundan eminim arkadaşlar iphone 8 ve 8 plus satışı düşecek iphone X talep aratacak applede iphone 8 ve 8 plus kazanamadığı için emin olun iphone x fiyatını düşürecek şahsen almayı düşünüyorum tabi 5000veya 5.500 falan oluırsa 6 oldumu kesinlikle verilmezz o kadar sınır 5500 diye düşünüyorum sakın demeyin şimdi 5.500 veren 6000 verir diye 5.000 veren 5.500 verir diye düşünün :) ve çoğu kişiyi anlamıyorum gerçekten 4K 60fps istemiyor gerek yok diyor bence var, bazıları insan gözü 24 fps üstünü algılayamıyor diyor sizin algılamıyorsa bişey diyemem bi yorulmadan video film izlemek var bide videonun kare kare
kasması var tabi bunların hepsi kişisel görüşüm sizin farklı olabilir saygı duyuyorum. Uygun fiyatla gelmesi dileği ile :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Neyse Murat arkadaşımıza bir süre istirahat iyi gelecektir. Arkadaşlar tartışmaya gerek yok parası olan ister note 8 ister iPhone x vb modeli tercih edebilir bu yüzden kimse enayi değildir. Zevk meselesidir.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Ah be apple tamamds bu fiyat politikani az daha makuk tutsan misal her urun gaminda 700 tl gibi bir indirime gitsen,siparis yetistiremezler yeminle.

Reaksiyon puanı
113
Iphone X , 3 GB Ram ve 2.716 mAh Batarya ile geliyor :) 1 günü çıkarır umarım.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Yanliz apple da pil optimizasyonu oldukca iyi.bunu goz ardi etmeyelim

Reaksiyon puanı
113
Yanliz apple da pil optimizasyonu oldukca iyi.bunu goz ardi etmeyelim
8 plus , 8 , note 8 batarya ömrü testi izledim. note 8 90 dakika kadar fark atıyor. Güncelleme ile optimizasyonun sağlayabilirler umarım. Bir kaç sitede ios 11 için batarya canavarı deniliyor şuan için.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Yok ya batarya canavari filan diyenlere itimat etme.
4dc9cdba81340d65a6d0db72e2ec861b.jpg

1600 mah pil var telde benim.sonuc bu .parlaklik otoda.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
0f2da6d320d5b7c6700158bd48947331.png

Bende de durum bu şekilde. Cihaz iPhone 7. WiFi ve Bluetooth sürekli açık. Parlaklık yarıda. Bana sanki iOS 11 pili daha çok sömürüyor gibi geldi.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Ilk 1 sarjim kotuydu benimde.galba 1-2 sarj adaptasyon oryantasyon telefon icin :)))

Reaksiyon puanı
64
Elimin altindaki s8 plus 1 gunumu her ne kadar full cikartmasa guc tasarrufu + oto parlaklikta rahat cikartiyor. Zorda kalirsam hizli sarj var abi bu amiral gemilerinde pil sorunu kalmadi cok sukur. Iphone u bilmem tabii ama annem Ip 6s kullanicisi 2 gun kullandigi oluyor. kendisi icin telefon alo alo dur :D

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
6s alo alo ya fazla olmus :)5 bile kurtarirdi aslinda.yani amiral gemileri toparladi.pilde sorun kalmadi.bakalim x in pil ve diger performanslari nasil olacak onu cok merak ediyorum.

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Telefonun türkiyeye gelişi yıl sonunu bulur o zamana X'de eskir :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 8 ile iPhone X arasında kalanlar bence bu videoyu izlesin
"Most powerful chip in the world'' ve "Most advandec mobil OS in the world'' denilen iki şeye sahip olan 8 Plus'un dandroidli Note 8 karşısında çuvallayışı
iPhone X çözünürlük dolayısıyla daha yavaş çalışacak.

Reaksiyon puanı
113
[QUOTE="
iPhone X çözünürlük dolayısıyla daha yavaş çalışacak.
[/QUOTE]
Katılıyorum, artık bu telefon şöyle iyi filan demesin kimse. Yürüyorsanız delikanlı gibi " Elma " seviyorum diyin. Gerçi o elmada kurtlandı artık neyse,

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
iOS 11 kendini düzeltmezse ilerde herkes Samsung a geçmeye başlayacak sabah uyanıyorum bi bakıyorum wi fi bağlanmış kendi kendine şarj sömürüyor iOS 11 iPhone x te bu hatalar varsa zaten apple on işi zor