iPhone SE mi almalıyım yoksa iPhone 6 mı?

KORAYZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar SDN ailesi,

Uzun zamandır bu iki telefon arasında kaldım. Performans bakımından SE üstün gibi görünse de günümüz şartlarında küçük telefon kullanmak gerçekten zor.

Şuan "S3" kullanıyorum. Küçük telefonları seviyorum. Lakin artık küçük telefon dönemi bitti gibi görünüyor.

Telefonu genellikle; müzik dinlemek, anime izlemek ve fotoğraf çekmek için kullanırım. Arada da Mobile Legends oynarım.

Sizce hangisi daha uygundur?

ea1119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
İphone almanı önermem,o fiyatlarda birçok telefon var biraz araştır bence.

Yinede ikisi arasında 6'yı öneririm.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yazık etmeyin o parayı saklayın bir köşede dursun iPhone 6 ya da SE alacağınıza. Saçmalıktan başka bir şey değil. Anlamıyorum o fiyata Mi 6 gibi telefonlar varken niye iPhone 6 gibi 2014 'ün telefonunu düşünür ki bir insan.

SE 6 dan iyi olsada 4 inç ekranla ne yapacaksın , animenin zevki mi alınır.

Al Mi 6 , Mi Note 3 , S7 , Zenfone 5 , Note FE gibi telefonlar var o fiyata. Parana yazık etme.

KORAYZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazık etmeyin o parayı saklayın bir köşede dursun iPhone 6 ya da SE alacağınıza. Saçmalıktan başka bir şey değil. Anlamıyorum o fiyata Mi 6 gibi telefonlar varken niye iPhone 6 gibi 2014 'ün telefonunu düşünür ki bir insan.

SE 6 dan iyi olsada 4 inç ekranla ne yapacaksın , animenin zevki mi alınır.

Al Mi 6 , Mi Note 3 , S7 , Zenfone 5 , Note FE gibi telefonlar var o fiyata. Parana yazık etme.
Mi 6'yı düşünmüştüm bir süre, güvenilir mi?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Mi 6'yı düşünmüştüm bir süre, güvenilir mi?
Güvenilir bir sürü kişi kullanıyor.

Eğer üst düzey oyun oynamıyorsan Mi Note 3 üde önerebilirim. Ekranı daha büyük Mi 6 dan , ön kamerası daha iyi ve 200 TL ucuz.

Celal1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selamlar SDN ailesi,

Uzun zamandır bu iki telefon arasında kaldım. Performans bakımından SE üstün gibi görünse de günümüz şartlarında küçük telefon kullanmak gerçekten zor.

Şuan "S3" kullanıyorum. Küçük telefonları seviyorum. Lakin artık küçük telefon dönemi bitti gibi görünüyor.

Telefonu genellikle; müzik dinlemek, anime izlemek ve fotoğraf çekmek için kullanırım. Arada da Mobile Legends oynarım.

Sizce hangisi daha uygundur?
Sana 2 sorum olcak
1. Kucuk ekranda mi anime izlemek istersin buyuk ekranda mi ?
2. Kucuk ekranda mi oyun oynamak istersin buyuk ekranda mi ?
Sana gore hangisi bilemem ama bana sorarsan buyuk ekranda anime izlemek daha zevklidir. Ayni sekilde oyun oynamakta oyle. Yani sana tavsiyem buyuk ekrandir ama bu kisiden kisiye degisir o yuzden bu 2 soruyu cevapla sonra kararini ver derim.
IOS takintin yoksa kendini 2 cihazda kisitlama derim o fiyatlara alinabilecek cok sayida telefon var. Benim sana tavsiyem yukardaki sorulara yanitin kucuk ekransa iphone se. Buyuk ekransa Galaxy Note FE.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Nokia 8
Xperia xz1 e bakabilirsin

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Ben olsam ikisini de almam. İlla ki İOS tarafından bir cihaz alacağım deniyorsa Iphone 7'nin altına düşülmemeli diyorum. Şu an 1500-2200TL arasında çok iyi Android cihazlar var. Xiaomi modelleri var. Öbür yandan Note FE var. Ama ben illa İOS model alacağım diyorsanız 7'nin altına düşülmemesi gerektiği kanaatindeyim. Yine de karar sizin.

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Hocam onlar yerine mi6 alın xz1 alın nokia 8 alın çok çok daha iyi cihazlar.Hem mi6 ve xz1 nin ekranı küçük denilebilir bu devirde 5 ve 5.2 artık küçük ekranlı telefon oluyor.

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
İkisine hiçbir şekilde önermem.Iphone 6 antika Iphone SE 4 inç.Iphone 5s kullandığım için bilirim 4 inçin acısını,Youtube'de tuşlara bile basmak zor oluyor.

O fiyata daha iyi cihazlar var ki yeterince öneri var yukarda.Nokia 8 de düşünebilirsin.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Hiç birini almayın.

Bekleyin yeni cihazları. Aceleniz yoksa.