- Konuyu başlatan
Bence pişman olursun ama karar senin.Fikrimi değiştirdim arkadaşlar kesin bu sefer iPhone se alacağım çok karar değiştiren birisiyim
Eyvallah hocam uzun ömürlülük, güncelleme,garanti,ios stabilitesi vs. yüzünden iPhone se de karar kıldımBence pişman olursun ama karar senin.
Mi 10T istemiyorsanız başka telefonlara yönelin. Çok oyun oynayan ve telefondan içerik tüketen birisi SE 2020 almamalı. Tabii karar sizin.Fikrimi değiştirdim arkadaşlar kesin bu sefer iPhone se alacağım çok karar değiştiren birisiyim
Haklısınız doğru diyosunuz şöyle bi karar aldım iphone se alacağım şimdi yazın da ipad 8.nesil alacağım oyun,film vs. de onunla yapacağımMi 10T istemiyorsanız başka telefonlara yönelin. Çok oyun oynayan ve telefondan içerik tüketen birisi SE 2020 almamalı ama tabii karar sizin.
Anladım şimdiden hayırlı olsun o zaman.Haklısınız doğru diyosunuz şöyle bi karar aldım iphone se alacağım şimdi yazın da ipad 8.nesil alacağım oyun,film vs. de onunla yapacağım
Teşekkür ederimAnladım şimdiden hayırlı olsun o zaman.
Oyun oynamak kafanda varsa ikinci el temiz kullanılmış Xr al derim.Oyunla işim yok,tek elle kullanım rahatlığı ve 5 yıl performans benim için daha önemli diyorsan Se 2020 iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.Eyvallah hocam uzun ömürlülük, güncelleme,garanti,ios stabilitesi vs. yüzünden iPhone se de karar kıldım
Xr a gücüm yetmiyo maalesef iPhone se alıp yazın da ipad 8.nesil almaya karar verdim ekosistem yapmayı düşünüyorum sonra Apple watch se almayı düşünüyorumOyun oynamak kafanda varsa ikinci el temiz kullanılmış Xr al derim.Oyunla işim yok,tek elle kullanım rahatlığı ve 5 yıl performans benim için daha önemli diyorsan Se 2020 iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun.Xr a gücüm yetmiyo maalesef iPhone se alıp yazın da ipad 8.nesil almaya karar verdim ekosistem yapmayı düşünüyorum sonra Apple watch se almayı düşünüyorum
Teşekkür ederim sağolun yardımcı olduğunuz içinHayırlı olsun.
iPhone Se aldınız mı?Teşekkür ederim sağolun yardımcı olduğunuz için
almadım dostum poco x3 aldım gayet de memnunumiPhone Se aldınız mı?
Hayırlı olsun.almadım dostum poco x3 aldım gayet de memnunum
teşekkür ederimHayırlı olsun.
poco x3 aldım oyun ve medya tüketimi için kullanıyorum şu anlık memnunumKesinlikle xiaomi öneririm. Bunu bir ıphone kullanıcısı olarak söylüyorum. Ha yazılım ve kamerası ıphonedan kötü mü evet ama ortalamanın çok üstünde bir cihaz. Çok yeterli bence. Oyun için ideal. Fotoğraf için de arka kamerası iyidir ama selfi pek iyi değil xiaominin. Ki zaten senin oyun için kullanacağına inanıyorum. Xiaomi ideal. O fiyatlara mükemmel telefon bence