İphone se 2 almayı düşünüyorum çok fazla oyun oynayan biriyim bu yüzden de batarya ömrünün çabuk bitmesiyle o telefon artık çöp mü olur yoksa Apple ba

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Saygı duyarım tabi ki benim sadece söylemek istediğim bataryanın sanıldığı kadar kötü olmadığı yani parlaklığı açsam 5 saat 6 saat olsun oda iyi bence normal bir kullanım için zaten arkadaşa yazdım okudunuz bilmiyorum oyun oynıcaksan bu telefonu alma androide yönel dedim numarada sadece oyunoynarken kıstım çünkü çok şarj yediği için
Se 2020 benimde beğendiğim bir cihaz ve batarya konusunda iddia edildiği gibi kötü olduğunu düşünmüyorum.2 saat oyun ve 8 saat ekran bana biraz abartı geldi.Ben bu cihazı alsam oyun olayına girmemeye çalışırım.Bu cihaz 7 tasarımını seven,kibar cihaz kullanmaktan mutlu olan kesime hitap eden bir cihaz.

Candiyebiri

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Se 2020 benimde beğendiğim bir cihaz ve batarya konusunda iddia edildiği gibi kötü olduğunu düşünmüyorum.2 saat oyun ve 8 saat ekran bana biraz abartı geldi.Ben bu cihazı alsam oyun olayına girmemeye çalışırım.Bu cihaz 7 tasarımını seven,kibar cihaz kullanmaktan mutlu olan kesime hitap eden bir cihaz.
Zaten öyle ben de onu diyorum ben gerçekten 8 saat aldım ama başkası 5 alır yani kullanıma bağlı ama ben birilerine yalan söyleyerek elime bi şey geçmez ben sadece almak isteyenler için söylüyorum nasıl kullandığımıda söylüyorum demiyorum ki parlaklık fulldeyken 8 saat oyun oynadım neyse onu söylüyorum

supraadam

Asistan
Reaksiyon puanı
47
İphone se 2 almayı düşünüyorum çok fazla oyun oynayan biriyim bu yüzden de batarya ömrünün çabuk bitmesiyle o telefon artık çöp mü olur yoksa Apple batarya fln takar mı
pubgu wild rifti vs. 60 fps değilde 45 yada 30 fps de oynarsan 2 3 bataryayla seni 5 6 7 sene götürür