Mahmutcanno
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
Selamlar iPhone X kullanıyorum telefonda kasma sorunu olduğu için yazılım güncellemesi attım bilgisayardan kurdum telefonu herneyse sonrasında belirli bir zaman geçtikten sonra karşıma bir şey geldi 2 Seçenek verdi birinde bir şey yazıyordu okuyamadım birde tamam seçeneği vardı ben tamama bastım ama ne yazdığını okumadan bastım tamama
Yine ben ve yine korkularım sanıyorum ki telefona gelen saldırı ya da sızma onayını verdim ne bilim iCloud hesabına sızdılar ordan telefona sızdılar falan kötü bir şeye tamam dedim herhalde bilmiyorum aşırı derecede korkuyorum hatta okadar korktumki yeni iPhone telefona geçtiğimde iCloud değiştircem başka iCloud hesabı açacam yardımcı olan çok büyük sevap işler
Not:kurduğum bilgisayar virüslü olabilir ordan girmiş olabilirler
Yine ben ve yine korkularım sanıyorum ki telefona gelen saldırı ya da sızma onayını verdim ne bilim iCloud hesabına sızdılar ordan telefona sızdılar falan kötü bir şeye tamam dedim herhalde bilmiyorum aşırı derecede korkuyorum hatta okadar korktumki yeni iPhone telefona geçtiğimde iCloud değiştircem başka iCloud hesabı açacam yardımcı olan çok büyük sevap işler
Not:kurduğum bilgisayar virüslü olabilir ordan girmiş olabilirler
Son düzenleme: