İphone dan Samsung a geçmek ?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Arkadaşlar merhaba İphone 6s 64gb kullanıyorum.Daha 1 yıl garantisi var.Telefonumdan çok memnunum ama son zamanlarda s7 edge nin tasarımı çok hoşuma gitmeye başladı.Bu telefonu satıp s7 edge almak gibi bi düşüncem var.Sizce bu telefonu satıp s7 edge almalı mıyım ? s7 edge kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bence Samsung galaxy s8 e geçiş yapın tasarımı tuhaf geliyor olabilir ama aldığınız zaman pişman olmazsınız ama bütçe sıkıntınız varsa Samsung galaxy s7 edge daha uygun olacaktır

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Arkadaşlar merhaba İphone 6s 64gb kullanıyorum.Daha 1 yıl garantisi var.Telefonumdan çok memnunum ama son zamanlarda s7 edge nin tasarımı çok hoşuma gitmeye başladı.Bu telefonu satıp s7 edge almak gibi bi düşüncem var.Sizce bu telefonu satıp s7 edge almalı mıyım ? s7 edge kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
6s den memnunsan s7 edge den daha çok memnun olursun tasarım kamera ekran etkiler seni

MaratusAquatica

Asistan
Reaksiyon puanı
40
geçen bi arkadaşın elinde gördüm ölü piksel vardı servise yollamıs servis tamir veya değişim yapmadan geri yollamıs cihazı tereddütteyim

Erikkl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SAMSUNG'tan iPhone'a geçtim ve en önemli şey özellikle rehber için eski cihazdan yeni cihaza veri kopyalamaktır

Reaksiyon puanı
4
Bence almalısın bende bir kaç gün önce aynısını yaptıp 6s imi satıp s7 edge aldım telefon ertesi gün su geçirip bozuldu o ayrı konu tabi alırsan sakın su geçirmez diye güveniyim deme :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bence almalısın bende bir kaç gün önce aynısını yaptıp 6s imi satıp s7 edge aldım telefon ertesi gün su geçirip bozuldu o ayrı konu tabi alırsan sakın su geçirmez diye güveniyim deme :)
Sizin konuyu biliyorum. Sizin büyük ihtimal anakart yandı. Geçmiş olsun çok talihsiz bir durum. Ben 50 defa falan çeşmede yıkadım birşey olmadı ama başka bir S7 veya S7 Edge kullanıcısı kovaya atıp eprte çıkarabiliyor. 7 vey 7 Plus'da da gördüm riske atmamak gerekiyor.