- Reaksiyon puanı
- 2,238
Kardeş bacılarımı bulamıyorum sakladıktan sonra kayboldular ya ne hallere soktun bizio kadar param yok
Kardeş bacılarımı bulamıyorum sakladıktan sonra kayboldular ya ne hallere soktun bizio kadar param yok
Kardeş bacılarımı bulamıyorum sakladıktan sonra kayboldular ya ne hallere soktun bizi
Tyrion LannisterBacıların elimde seni küçük şeytan
Tyrion Lannister![]()
Arkadaşlar merhaba İphone 6s 64gb kullanıyorum.Daha 1 yıl garantisi var.Telefonumdan çok memnunum ama son zamanlarda s7 edge nin tasarımı çok hoşuma gitmeye başladı.Bu telefonu satıp s7 edge almak gibi bi düşüncem var.Sizce bu telefonu satıp s7 edge almalı mıyım ? s7 edge kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
6s den memnunsan s7 edge den daha çok memnun olursun tasarım kamera ekran etkiler seniArkadaşlar merhaba İphone 6s 64gb kullanıyorum.Daha 1 yıl garantisi var.Telefonumdan çok memnunum ama son zamanlarda s7 edge nin tasarımı çok hoşuma gitmeye başladı.Bu telefonu satıp s7 edge almak gibi bi düşüncem var.Sizce bu telefonu satıp s7 edge almalı mıyım ? s7 edge kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
İpucu: kişileri Samsung'dan iPhone'a kopyalaSAMSUNG'tan iPhone'a geçtim ve en önemli şey özellikle rehber için eski cihazdan yeni cihaza veri kopyalamaktır
Bence almalısın bende bir kaç gün önce aynısını yaptıp 6s imi satıp s7 edge aldım telefon ertesi gün su geçirip bozuldu o ayrı konu tabi alırsan sakın su geçirmez diye güveniyim demeArkadaşlar merhaba İphone 6s 64gb kullanıyorum.Daha 1 yıl garantisi var.Telefonumdan çok memnunum ama son zamanlarda s7 edge nin tasarımı çok hoşuma gitmeye başladı.Bu telefonu satıp s7 edge almak gibi bi düşüncem var.Sizce bu telefonu satıp s7 edge almalı mıyım ? s7 edge kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Sizin konuyu biliyorum. Sizin büyük ihtimal anakart yandı. Geçmiş olsun çok talihsiz bir durum. Ben 50 defa falan çeşmede yıkadım birşey olmadı ama başka bir S7 veya S7 Edge kullanıcısı kovaya atıp eprte çıkarabiliyor. 7 vey 7 Plus'da da gördüm riske atmamak gerekiyor.Bence almalısın bende bir kaç gün önce aynısını yaptıp 6s imi satıp s7 edge aldım telefon ertesi gün su geçirip bozuldu o ayrı konu tabi alırsan sakın su geçirmez diye güveniyim deme![]()