Applemania
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,460
Kamerada zoom ve portre çekimi önemi ise 11 Pro; kameralarda gece modu ve güncellik önemli ise 12 almanı tavsiye ederim.
Kamerada zoom ve portre çekimi önemi ise 11 Pro; kameralarda gece modu ve güncellik önemli ise 12 almanı tavsiye ederim.
teşekkür ederim hocam ekstra para vermeye gerek yok o zaman pro da gayet idare eder.Kamerada zoom ve portre çekimi önemi ise 11 Pro; kameralarda gece modu ve güncellik önemli ise 12 almanı tavsiye ederim.
Hocam 11 Pro günümüz için fazlası ile yeterli.teşekkür ederim hocam ekstra para vermeye gerek yok o zaman pro da gayet idare eder.
teşekkürlerHocam 11 Pro günümüz için fazlası ile yeterli.
Fold cidden iyi telefon anlamı var tablet gibi oluyor ama flip yada Huawei pocket midir nedir tamamen fiyasko bir tasarım ?Eski bir flip 3 kullanıcısı olarak söyleyeyim flip 3 alacağına omnix sunny gibi saçma sapan telefonlardan kullan daha iyi battery drain problemi var saate bakıyorum dakika arttıkça saatte batarya düşüyor ortadaki katlama izine el takılıyor ve çok kötü duruyor katlanması cezbetti aldık bi hevesle direk sattım 1 hafta sonra sattığım arkadaşta 10 gün dayanabilmiş oda satmış zararına
Teşekkürler. Ben de heves ettim bi görüntü falan hoş tamam da kullanılmayacak bi telefonmuş sizin de dediğinize göre. Ondan vazgeçtim.Eski bir flip 3 kullanıcısı olarak söyleyeyim flip 3 alacağına omnix sunny gibi saçma sapan telefonlardan kullan daha iyi battery drain problemi var saate bakıyorum dakika arttıkça saatte batarya düşüyor ortadaki katlama izine el takılıyor ve çok kötü duruyor katlanması cezbetti aldık bi hevesle direk sattım 1 hafta sonra sattığım arkadaşta 10 gün dayanabilmiş oda satmış zararına
Şekli falan bence fold dan daha cezbedici aslında kullanım olarak standartlar gibi olsa ben flip alırımFold cidden iyi telefon anlamı var tablet gibi oluyor ama flip yada Huawei pocket midir nedir tamamen fiyasko bir tasarım ?