byserhatt
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 198
Airpods alıp kullanan varsa yorum bırakırlarsa sevinirim 

öncelikle hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar artık bende katıldım aranıza 2 gün oldu [emoji3] pili bayağı iyi gidiyor bana göre. LG G2 den buna geçtikten sonra bile fazlasını aldım pil yönünden. Bunlarda pil sürelerim. Başlangıca göre nasıl sizce?![]()
![]()
öncelikle hayırlı olsungenelde sosyal medyada kullanmışsınız zaten gayet iyi. telefon 1 günü rahat rahat çıkarıyorsa rakamlara çok fazla takılmayın keyfini çıkarın
![]()
gayet güzelTeşekkür ederim [emoji4] 1 günü çok rahat çıkarıyor. Siz daha iyi bildiğiniz için başlangıcım nasıl onu merak etmiştim[emoji3][emoji4]
öncelikle hayırlı olsungenelde sosyal medyada kullanmışsınız zaten gayet iyi. telefon 1 günü rahat rahat çıkarıyorsa rakamlara çok fazla takılmayın keyfini çıkarın
![]()
Valla çok 1000 liraya kadar çıkabilir.
Geçmiş olsun
Ne 1000 lirası [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Silikon kılıf bende de var koruması çok çok iyi güzel bir dokusu var fakat birazcık kalınlaştırıyor teli. Şuanda spigen 7+ Liquid armor kullanıyorum buda çok güzel telefonu olduğu gibi tutuyorsun adeta hoş bir kılıf silikonumsu tavsiye ederim. Ekran koruyucusu içinse o kadar para verme taraftarı değilim silikon kılıf varsa hele. Kılıf ekranı içine alıyor ekran yere temas etmiyor kesinlikle darbe yemesi çok zor ekranda düştüğü vakit bunuda göz önüne al derim. Telefon kılıf gelsin kullan sonra ihtiyaç duyarsan koruyucu almanı öneririm.Merhabalar bu sabah itibari ile apple storedan 7 plus 128 gb mat siyah siparişimi vererek aranıza katılmış bulunmaktayım öncelikle selamlar herkese kılıf olarak apple ın kendi silikon siyah kılıfını sipariş ettim hakkında bilgi verir misiniz ekran koruyucu olarakda spigen almayı düşünüyorum farklı önerisi olan var mıdır? Bide siparişime ek olarak 12 watt adaptör istedim sanırım bu sayede şarj süresi 2 saate düşüyo şimdiden yorumlarınızı bekliyorum.
O olayı yaşıyorum apple'ın silikon kılıfı toz topluyor bu bir gerçek. Dışarıdaki havadan illaki toz birikiyor. Hergün temizleyebilirsin çok gözüme batar diyorsan ama rahatsız etmiyor haftada bir temizle ben öyle yapıyordum. Sadece ekranın kenarlarında oluyor toz(yaptığın işe de bağlı, tozlu ortamda çalışıyorsan haliyle birikir.) şu detayı vereyim spigen liquid armor var pazartesinden bu yana birikmedi Ve çizmez demir tozu vs olmadıkçaMerhaba Arkadaşlar aklıma birşey takıldı. İade etme şansım bitmeden önce sizlere bir soruyum dedim. Daha 53 tl gibi bir ücret ödeyerek aldığım şeffaf slikon kılıfın kutusunu açıp kullanmaya başlamadım. Şeffaf slikon kılıf doğal olarak toz alacaktır zaten toz almayan kılıf yoktur diye düşünüyorum çünkü tüm kılıfların bazı kısımları şarj vb.için çıkışları açık durumda.
Ama siteden bir arkadaş slikon kılıflara farklı bir bakış açısı ile yaklaşmıştı. Dikkate değer buldum o nedenle soruyum dedim. Sitedeki arkadaş " Kılıf temiz kullanılsa dahi slikon kılıflar çok toz alıyor" demişti. Gerçekten böyle bir durum herkes için geçerlimi . Yoksa bireysel kullanıma bağlı olarak değişebilecek bir durummu. Belki toz için çokta dert etmeye gerek yok arada temizlerim geri takarım denebilir. Ama aynı arkadaş bir görüş daha belirtti. "Telefonun arkasında biriken küçük tozları belli bir zaman sonra sildiğinizde telefonu çiziyor" Böyle bir durum gerçekten varmı. Arkası cam olan , plastik olan yada jet black benzeri kaplaması olan telefonlarda olabilirde metal cihazlar içinde geçerli bir durummu.Örnek vermek gerekirse iphone 7 plus mat siyah renginde de bu sorunla karşılaşırmıyız.
Airpods alıp kullanan varsa yorum bırakırlarsa sevinirim![]()
Merhaba arkadaşlar artık bende katıldım aranıza 2 gün oldu [emoji3] pili bayağı iyi gidiyor bana göre. LG G2 den buna geçtikten sonra bile fazlasını aldım pil yönünden. Bunlarda pil sürelerim. Başlangıca göre nasıl sizce?![]()
![]()
İPHONE 7 PLUS 32 GB ŞARJI 2.15 DK DA FULLENİYOR %24 DEYKEN TAKTIM 2.15 DK FULLENMESİ NORMAL Mİ
Yeni dikkatimi çekti video çekerken çok yakınmış gibi çekiyor 7plus deneyebilirmisiniz. Acaba çift kamerada geçiş mi yapmıyor.
Telefonu yere düşürdüm ekranı çatladı
ekran değişimi oluyor mu yeni cihazla mı değiştiriyorlar ?
maliyeti nedir bunun
Benimde kullanım şu şekilde i7 32gb. Kullanım iyi sanırım.
Merhabalar bu sabah itibari ile apple storedan 7 plus 128 gb mat siyah siparişimi vererek aranıza katılmış bulunmaktayım öncelikle selamlar herkese kılıf olarak apple ın kendi silikon siyah kılıfını sipariş ettim hakkında bilgi verir misiniz ekran koruyucu olarakda spigen almayı düşünüyorum farklı önerisi olan var mıdır? Bide siparişime ek olarak 12 watt adaptör istedim sanırım bu sayede şarj süresi 2 saate düşüyo şimdiden yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar aklıma birşey takıldı. İade etme şansım bitmeden önce sizlere bir soruyum dedim. Daha 53 tl gibi bir ücret ödeyerek aldığım şeffaf slikon kılıfın kutusunu açıp kullanmaya başlamadım. Şeffaf slikon kılıf doğal olarak toz alacaktır zaten toz almayan kılıf yoktur diye düşünüyorum çünkü tüm kılıfların bazı kısımları şarj vb.için çıkışları açık durumda.
Ama siteden bir arkadaş slikon kılıflara farklı bir bakış açısı ile yaklaşmıştı. Dikkate değer buldum o nedenle soruyum dedim. Sitedeki arkadaş " Kılıf temiz kullanılsa dahi slikon kılıflar çok toz alıyor" demişti. Gerçekten böyle bir durum herkes için geçerlimi . Yoksa bireysel kullanıma bağlı olarak değişebilecek bir durummu. Belki toz için çokta dert etmeye gerek yok arada temizlerim geri takarım denebilir. Ama aynı arkadaş bir görüş daha belirtti. "Telefonun arkasında biriken küçük tozları belli bir zaman sonra sildiğinizde telefonu çiziyor" Böyle bir durum gerçekten varmı. Arkası cam olan , plastik olan yada jet black benzeri kaplaması olan telefonlarda olabilirde metal cihazlar içinde geçerli bir durummu.Örnek vermek gerekirse iphone 7 plus mat siyah renginde de bu sorunla karşılaşırmıyız.
Apple ın kendi silikon kılıfıda mı renk değiştiriyo bu sorunun sadece deri kılıflarda olduğunu sanıyordum.
Tabiki. Bazıları aksini iddia eder ısrarla.
Hayır. Gayet normal. LG g5 gibi bir geniş açısı yok
Geçmiş olsun. Benim tavsiyem 1100 lira verip sıfır ile değişmek.
Muhatap olacağınız yer zorlu ya da akasya
çok iyi. çoğunun istediği değerler
Merhaba. Birkaç tecrübeyi paylaşayım.
Kendi kılıfını siyah renk almakla iyi yapmışsınız zira çok çabuk kirleniyor.
Ekran koruyucu buff ve spigen cidden bu işin öncüsü.
Bu da önerim.
Buff iPhone 7 Plus Darbe Emici Ekran Koruyucu Film Fiyatı
Silikon siyah sipariş ettim telefonda mat siyah üzmez beni dimi ?aslında deri kılıflarda durum baya bi farklı deri kılıflar özellikle renkliler hem zamanla renk değiştiriyor aynı zamanda da soyuluyor ve soyulan yerler ve kir işin içine girince dahada fazla kirliymiş gibi görünüyor.
Bu arada kılıf dediğin şey her türlü renk değiştirir. Sadece bazı renklerdeki değişimleri gözün algılaması daha kolayken bazı renklerde değişimi pek algılamazKılıfların düşmanlarından biri toz ondan kurtulmanın yolu yok tamamen tozsuz bir ortam yaratmak imkansızdır sizin göremediğiniz kadar küçük tozlar gider o kılıfı bulur. Rengi bozan bu tozlardır. Kirlenmelerinin diğer bir nedeni, kılıflar işe gidersin ayrı masayla temas eder yemek yersin ayrı masaya koyarsın evde ayrı yere koyarsın haliyle kirlenir. Geldik bir numaralı düşmana "ter" Normalde eli terlemeyen biri bile olsanız telefonda oyun oynarken baya bi terler ve bu ter kılıfın üstünde birikir temizlenmeyincede kılıfın içine işler .
eğer deri alıcam derseniz sadece siyah önerebilirim ki o bile riskli
slikonda olarakta siyah,gece mavisi ve kakao
Hocam antalyadayım buradan halletme şansım yok mu :/
Ekli dosyayı görüntüle 15265 Saat akşamüzeri 4-5 de değil, gece 10.30 da çekildi bu fotoğraf , evet 7 Plus düşük ışık![]()
Silikon siyah sipariş ettim telefonda mat siyah üzmez beni dimi ?
Ben bu fotoğrafı swarm profilimden indirdim oraya yüklediğim için kalitesi biraz düşmüş buraya yüklenince düştü birde bu da benim gece çekimimEkli dosyayı görüntüle 15265 Saat akşamüzeri 4-5 de değil, gece 10.30 da çekildi bu fotoğraf , evet 7 Plus düşük ışık![]()
Ben bu fotoğrafı swarm profilimden indirdim oraya yüklediğim için kalitesi biraz düşmüş buraya yüklenince düştü birde bu da benim gece çekimimEkli dosyayı görüntüle 15265 Saat akşamüzeri 4-5 de değil, gece 10.30 da çekildi bu fotoğraf , evet 7 Plus düşük ışık![]()
Teşekkür ederim [emoji4] 1 günü çok rahat çıkarıyor. Siz daha iyi bildiğiniz için başlangıcım nasıl onu merak etmiştim[emoji3][emoji4]
Bu soruyu operatör bölümünden sorarsanız daha iyi yanıt alırsınızArkadaşlar Yaşım 19 turkcel hat alıcamda genç tariferlerden hangilerini kullanıyosun hangilerini önerirsiniz konuşma 500 dk yeter bana 4-5 gb internet olsa yeter bana varsa yada başka önerebiliceğiniz paketkullanıdığınız yada yazarsanız sevinirim.
Hayırlı olsun. Kılıf ile ekran koruyucu seçiminde güzel tercih yapmışsınız. Eğer Apple Store'den ıpad adaptörü sipariş ettiyseniz evet daha kısa sürede şarj ediyor. Ve pile olumsuz etkisi Yok ama tabi ben kullanmama taraftarıyımMerhabalar bu sabah itibari ile apple storedan 7 plus 128 gb mat siyah siparişimi vererek aranıza katılmış bulunmaktayım öncelikle selamlar herkese kılıf olarak apple ın kendi silikon siyah kılıfını sipariş ettim hakkında bilgi verir misiniz ekran koruyucu olarakda spigen almayı düşünüyorum farklı önerisi olan var mıdır? Bide siparişime ek olarak 12 watt adaptör istedim sanırım bu sayede şarj süresi 2 saate düşüyo şimdiden yorumlarınızı bekliyorum.
Hayırlı olsun. Kılıf ile ekran koruyucu seçiminde güzel tercih yapmışsınız. Eğer Apple Store'den ıpad adaptörü sipariş ettiyseniz evet daha kısa sürede şarj ediyor. Ve pile olumsuz etkisi Yok ama tabi ben kullanmama taraftarıyımMerhabalar bu sabah itibari ile apple storedan 7 plus 128 gb mat siyah siparişimi vererek aranıza katılmış bulunmaktayım öncelikle selamlar herkese kılıf olarak apple ın kendi silikon siyah kılıfını sipariş ettim hakkında bilgi verir misiniz ekran koruyucu olarakda spigen almayı düşünüyorum farklı önerisi olan var mıdır? Bide siparişime ek olarak 12 watt adaptör istedim sanırım bu sayede şarj süresi 2 saate düşüyo şimdiden yorumlarınızı bekliyorum.
Peki neden kullanmama taraftarısınız?Hayırlı olsun. Kılıf ile ekran koruyucu seçiminde güzel tercih yapmışsınız. Eğer Apple Store'den ıpad adaptörü sipariş ettiyseniz evet daha kısa sürede şarj ediyor. Ve pile olumsuz etkisi Yok ama tabi ben kullanmama taraftarıyım
--- Gönderi Güncellendi ---
Hayırlı olsun. Kılıf ile ekran koruyucu seçiminde güzel tercih yapmışsınız. Eğer Apple Store'den ıpad adaptörü sipariş ettiyseniz evet daha kısa sürede şarj ediyor. Ve pile olumsuz etkisi Yok ama tabi ben kullanmama taraftarıyım
Sonuçta herşeyin belirli bir kapasitesi var apple sitesinde uyumludur yazsa da ben güvenemiyorum açıkçası tabi bunu hemen değil zaman ile anlaşılırPeki neden kullanmama taraftarısınız?
Silikon kılıf öneririm. Plastik olduğunda çizme ihtimali oluyor kasayı ama açık renk almayın @Hakkı Alkan kırmızı almıştı apple Store'den bir süre sonra siyahlaşmaya başlamıştı@Apocalypse_ Siz apple silikon siyah kılıf hakkında ne düşünüyorsunuz bide ekran koruyucu olarak öneriniz nedir?
Silikonda da aynı sorun var hatta hakkı Alkan'ın bu konu ile ilgili Shiftdelete YouTube kanalında video varApple ın kendi silikon kılıfıda mı renk değiştiriyo bu sorunun sadece deri kılıflarda olduğunu sanıyordum.
Ben telefonu alalı iki ay oldu artık silikon şeffaf kılıf aldım şimdiden sararmaya çok az bir şekilde başladı.aslında deri kılıflarda durum baya bi farklı deri kılıflar özellikle renkliler hem zamanla renk değiştiriyor aynı zamanda da soyuluyor ve soyulan yerler ve kir işin içine girince dahada fazla kirliymiş gibi görünüyor.
Bu arada kılıf dediğin şey her türlü renk değiştirir. Sadece bazı renklerdeki değişimleri gözün algılaması daha kolayken bazı renklerde değişimi pek algılamazKılıfların düşmanlarından biri toz ondan kurtulmanın yolu yok tamamen tozsuz bir ortam yaratmak imkansızdır sizin göremediğiniz kadar küçük tozlar gider o kılıfı bulur. Rengi bozan bu tozlardır. Kirlenmelerinin diğer bir nedeni, kılıflar işe gidersin ayrı masayla temas eder yemek yersin ayrı masaya koyarsın evde ayrı yere koyarsın haliyle kirlenir. Geldik bir numaralı düşmana "ter" Normalde eli terlemeyen biri bile olsanız telefonda oyun oynarken baya bi terler ve bu ter kılıfın üstünde birikir temizlenmeyincede kılıfın içine işler .
eğer deri alıcam derseniz sadece siyah önerebilirim ki o bile riskli
slikonda olarakta siyah,gece mavisi ve kakao
Antalya'da Premium reseller var. İnternetimde sıkıntı olduğu için adresi yazamıyorum.Hocam antalyadayım buradan halletme şansım yok mu :/
Kime sorsam o renk değişikliği deri kılıflarda oluyo silikonda bi sıkıntı olmaz denilmiştir hatta apple ile bizzat görüştüm online sohbette onlarda deride öyle bi sorun var ancak silikonda yok denmişti videodada önce silikon sonrada deri görünümlü deniyo kafam karıştı.Sonuçta herşeyin belirli bir kapasitesi var apple sitesinde uyumludur yazsa da ben güvenemiyorum açıkçası tabi bunu hemen değil zaman ile anlaşılır
Silikon kılıf öneririm. Plastik olduğunda çizme ihtimali oluyor kasayı ama açık renk almayın @Hakkı Alkan kırmızı almıştı apple Store'den bir süre sonra siyahlaşmaya başlamıştı
Silikonda da aynı sorun var hatta hakkı Alkan'ın bu konu ile ilgili Shiftdelete YouTube kanalında video var