iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
aynısımı bilmiyorum ama spigen.com.tr den alma benden sana tavsiye
Peki nerden alabilirim bide ürünü önerir misiniz?
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar telefonum geldi ancak tek eksiğim şuan ekran koruyucu önerilerinizi bekliyorum.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
20 şarjım var müzikmi. Dinlesem telefonumu şarj etsem kararsız kaldım

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 616

Kenan___

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
spigen.com.tr den bir daha alışveriş mi hayatta yapmam 2 hafta oldu be en son mailime cevap verdiler ocağın ilk haftası diyolar istiyosan beğendiğiniz herhangi bir ürünü yollayalım fiyat farkı almadan diyolar dün cevap yazdım beğendiğim kılıfın ürün kodunu yazdım gönderdim ses seda kesildi sakın almayın telefonu değiştircek zamanım geldi hala bir kılıf gelmedi yok böyle bişey keşke gidip sağdan soldan 20-30 tlye alsaydım baksaydım keyfime bu spigenden başka bir yerden kılıf önerebilecek güvenilir en kısa sürede gelecek kaliteli bir marka bir site bileniniz varsa bekliyorum yorumlarınızı

spigen marka kılıf ve koruyucuları Hepsiburada dan rahatlıkla alabilirsin, sipariş ver ertesi gün elinde [emoji106]

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
bant ile cam ekran koruyucu çıkarılabilirmi genelde köşeden kartvizit gibi birşey sokarak çıkartılıyo ama telefona zarar verebilir diye öyle yapmayım dedim

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
spigen.com.tr den bir daha alışveriş mi hayatta yapmam 2 hafta oldu be en son mailime cevap verdiler ocağın ilk haftası diyolar istiyosan beğendiğiniz herhangi bir ürünü yollayalım fiyat farkı almadan diyolar dün cevap yazdım beğendiğim kılıfın ürün kodunu yazdım gönderdim ses seda kesildi sakın almayın telefonu değiştircek zamanım geldi hala bir kılıf gelmedi yok böyle bişey keşke gidip sağdan soldan 20-30 tlye alsaydım baksaydım keyfime bu spigenden başka bir yerden kılıf önerebilecek güvenilir en kısa sürede gelecek kaliteli bir marka bir site bileniniz varsa bekliyorum yorumlarınızı

Benimde spigen ile derdim var ekran koruyucu hakkaten kaliteli aynı telefonun orjinal ekranının hissini veriyor. Ama taktırdığım yer koruyucuyu takarken biraz aşağı kaydırmış ahize kısmında biraz kötü bi görüntü oluştu düzeltcem bana kalsa ama boşa gider diye korkuyorum

Her sistemde sıkıntılar illa ki olur herşey dört dörtlük olmuyor maalesef. Ama spigen kaliteli ve memnuniyete önem veren firma.

ordan alınmaz kardeşim hakikaten spigen marka alınabilir belki ama spigen.com.tr den alınmaz illahlah ettim artık

Iphone 7 mi yoksa plus mi. ?

Tabi Plus
Çift kamera
3 gb ram
Ve portre modu çok çok iyi .

gungnirtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Pil süresi iyi mi sizce ? Bi de benim model A1661 diğerlerinden farkı ne ?

Ekli dosyalar

• IMG_0048.PNG
    IMG_0048.PNG
    605.7 KB · Görüntüleme: 533

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Sanırım EarPod'u bozdum. Lightning çıkışındaki kabloda temassızlık var. Kulaklığı takıp cebe attığımda kırılmış herhalde. Bantla sarıp kurtarmaya çalışacam yoksa temiz 110 lira gircek.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sanırım EarPod'u bozdum. Lightning çıkışındaki kabloda temassızlık var. Kulaklığı takıp cebe attığımda kırılmış herhalde. Bantla sarıp kurtarmaya çalışacam yoksa temiz 110 lira gircek.
110 tl vermişken gider biraz daha katar senheiserden kulaklık alırsın

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Benimde spigen ile derdim var ekran koruyucu hakkaten kaliteli aynı telefonun orjinal ekranının hissini veriyor. Ama taktırdığım yer koruyucuyu takarken biraz aşağı kaydırmış ahize kısmında biraz kötü bi görüntü oluştu düzeltcem bana kalsa ama boşa gider diye korkuyorum

hocam fön makinesi ile hafif ısı verip dikkatlice yaparsan birşey olmayacaktır

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Maalesef öyle, şimdi Apple Store arıyorum mat siyahla değiştircem cihazı, umarım 10.2 harici bir alt sürümle gelir.
Umarım 10.1 İle gelir. 6s im de sadece sosyal medya WiFi forum dolaşmak ile 8 saat 10 dk almıştım. Şimdi 6 saat anca alıyorum.
Bu arada telefonların elden kayıp gitsin diye bilerek yapıyorlar. Kılıfsız koruyusuz kullananlar için ekranı kırılsın darbe alsın diye kılıfa koruyucuya mecbur tutmak için tabii ki de. 6s imin malzeme kalitesi bana rezalet geliyor. Ancak tabletim mükemmel bu konuda

Kenan___

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Umarım 10.1 İle gelir. 6s im de sadece sosyal medya WiFi forum dolaşmak ile 8 saat 10 dk almıştım. Şimdi 6 saat anca alıyorum.
Bu arada telefonların elden kayıp gitsin diye bilerek yapıyorlar. Kılıfsız koruyusuz kullananlar için ekranı kırılsın darbe alsın diye kılıfa koruyucuya mecbur tutmak için tabii ki de. 6s imin malzeme kalitesi bana rezalet geliyor. Ancak tabletim mükemmel bu konuda

Jet Black cihazımı iade ettim, mat siyah siparişi verdim sürüm 10.0.2 geldi. Telefonu şarja takıyorum şarj süresi boyunca en az 10 defa şarjı kesip tekrar başlatıyor donanımsal bir sorun olduğunu zannetmiyorum ama bu telefonu da iade edeceğim. Bu arada jb yapmayı denedim ama olmadı

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Jet Black cihazımı iade ettim, mat siyah siparişi verdim sürüm 10.0.2 geldi. Telefonu şarja takıyorum şarj süresi boyunca en az 10 defa şarjı kesip tekrar başlatıyor donanımsal bir sorun olduğunu zannetmiyorum ama bu telefonu da iade edeceğim. Bu arada jb yapmayı denedim ama olmadı
Anladım şansızlık olmuş sizinkisi hayırlısı olsun şimdiden durumlar için :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ulan kullandığım 3. iPhone, ilk defa EarPod bozdum aferin bana

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
peki ekran koruyucuyu tamamen çıkardıktan sonra toz kapmaması için nasıl muhaza etmem lazım çünkü yapışkanlı kısma tüm tozlar gelir

Bakın: Kaliteli bantlar var. Koli mahtığında ama daha kaliteli. 4 - 5 tane kesip kesip ekran boyundan biraz fazla olarak yanyana yapıştırın. yani yanyana ama tam birbirlerinin kenarlarını tutacak şekilde. Orası adeta geniş düzeyli bant olmuş olsun.sonra çıkarır çıkarmaz hemen onun üzerine yapıştırın sonrasında malum zaten.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Bakın: Kaliteli bantlar var. Koli mahtığında ama daha kaliteli. 4 - 5 tane kesip kesip ekran boyundan biraz fazla olarak yanyana yapıştırın. yani yanyana ama tam birbirlerinin kenarlarını tutacak şekilde. Orası adeta geniş düzeyli bant olmuş olsun.sonra çıkarır çıkarmaz hemen onun üzerine yapıştırın sonrasında malum zaten.
bildiğiniz marka varmı