Peki nerden alabilirim bide ürünü önerir misiniz?aynısımı bilmiyorum ama spigen.com.tr den alma benden sana tavsiye
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar telefonum geldi ancak tek eksiğim şuan ekran koruyucu önerilerinizi bekliyorum.
Peki nerden alabilirim bide ürünü önerir misiniz?aynısımı bilmiyorum ama spigen.com.tr den alma benden sana tavsiye
spigen.com.tr den bir daha alışveriş mi hayatta yapmam 2 hafta oldu be en son mailime cevap verdiler ocağın ilk haftası diyolar istiyosan beğendiğiniz herhangi bir ürünü yollayalım fiyat farkı almadan diyolar dün cevap yazdım beğendiğim kılıfın ürün kodunu yazdım gönderdim ses seda kesildi sakın almayın telefonu değiştircek zamanım geldi hala bir kılıf gelmedi yok böyle bişey keşke gidip sağdan soldan 20-30 tlye alsaydım baksaydım keyfime bu spigenden başka bir yerden kılıf önerebilecek güvenilir en kısa sürede gelecek kaliteli bir marka bir site bileniniz varsa bekliyorum yorumlarınızı
iPhone 7 Plus Cam Ekran Koruyucu, Spigen GLAS.tR SLIM 9H 0.33mm 2 Adet - Spigen
iPhone 7 Plus Cam Ekran Koruyucu, Spigen GLAS.tR SLIM 2 Adet - Spigen
Bu iki linkteki koruyucular aynı mı yoksa biri 0.33 mm özelliğine sahip olması ile mi farklı hangisini önerirsiniz ?
Apple'ın TV uygulaması cihazıma geldi.
Nasıl oldu? Bölge mi değiştirdin?
bant ile cam ekran koruyucu çıkarılabilirmi genelde köşeden kartvizit gibi birşey sokarak çıkartılıyo ama telefona zarar verebilir diye öyle yapmayım dedim
çıkmıyo kiTak tırnağı çıkar hocam ya.
spigen.com.tr den bir daha alışveriş mi hayatta yapmam 2 hafta oldu be en son mailime cevap verdiler ocağın ilk haftası diyolar istiyosan beğendiğiniz herhangi bir ürünü yollayalım fiyat farkı almadan diyolar dün cevap yazdım beğendiğim kılıfın ürün kodunu yazdım gönderdim ses seda kesildi sakın almayın telefonu değiştircek zamanım geldi hala bir kılıf gelmedi yok böyle bişey keşke gidip sağdan soldan 20-30 tlye alsaydım baksaydım keyfime bu spigenden başka bir yerden kılıf önerebilecek güvenilir en kısa sürede gelecek kaliteli bir marka bir site bileniniz varsa bekliyorum yorumlarınızı
Benimde spigen ile derdim var ekran koruyucu hakkaten kaliteli aynı telefonun orjinal ekranının hissini veriyor. Ama taktırdığım yer koruyucuyu takarken biraz aşağı kaydırmış ahize kısmında biraz kötü bi görüntü oluştu düzeltcem bana kalsa ama boşa gider diye korkuyorum
ordan alınmaz kardeşim hakikaten spigen marka alınabilir belki ama spigen.com.tr den alınmaz illahlah ettim artık
Iphone 7 mi yoksa plus mi. ?
110 tl vermişken gider biraz daha katar senheiserden kulaklık alırsınSanırım EarPod'u bozdum. Lightning çıkışındaki kabloda temassızlık var. Kulaklığı takıp cebe attığımda kırılmış herhalde. Bantla sarıp kurtarmaya çalışacam yoksa temiz 110 lira gircek.
Benimde spigen ile derdim var ekran koruyucu hakkaten kaliteli aynı telefonun orjinal ekranının hissini veriyor. Ama taktırdığım yer koruyucuyu takarken biraz aşağı kaydırmış ahize kısmında biraz kötü bi görüntü oluştu düzeltcem bana kalsa ama boşa gider diye korkuyorum
hocam fön makinesi ile hafif ısı verip dikkatlice yaparsan birşey olmayacaktır
110 tl vermişken gider biraz daha katar senheiserden kulaklık alırsın
Umarım 10.1 İle gelir. 6s im de sadece sosyal medya WiFi forum dolaşmak ile 8 saat 10 dk almıştım. Şimdi 6 saat anca alıyorum.Maalesef öyle, şimdi Apple Store arıyorum mat siyahla değiştircem cihazı, umarım 10.2 harici bir alt sürümle gelir.
Umarım 10.1 İle gelir. 6s im de sadece sosyal medya WiFi forum dolaşmak ile 8 saat 10 dk almıştım. Şimdi 6 saat anca alıyorum.
Bu arada telefonların elden kayıp gitsin diye bilerek yapıyorlar. Kılıfsız koruyusuz kullananlar için ekranı kırılsın darbe alsın diye kılıfa koruyucuya mecbur tutmak için tabii ki de. 6s imin malzeme kalitesi bana rezalet geliyor. Ancak tabletim mükemmel bu konuda
Anladım şansızlık olmuş sizinkisi hayırlısı olsun şimdiden durumlar içinJet Black cihazımı iade ettim, mat siyah siparişi verdim sürüm 10.0.2 geldi. Telefonu şarja takıyorum şarj süresi boyunca en az 10 defa şarjı kesip tekrar başlatıyor donanımsal bir sorun olduğunu zannetmiyorum ama bu telefonu da iade edeceğim. Bu arada jb yapmayı denedim ama olmadı
Anladım şansızlık olmuş sizinkisi hayırlısı olsun şimdiden durumlar için![]()
peki ekran koruyucuyu tamamen çıkardıktan sonra toz kapmaması için nasıl muhaza etmem lazım çünkü yapışkanlı kısma tüm tozlar gelir
Servise götürebilirsiniz ilgilenirler aslında.Sanırım EarPod'u bozdum. Lightning çıkışındaki kabloda temassızlık var. Kulaklığı takıp cebe attığımda kırılmış herhalde. Bantla sarıp kurtarmaya çalışacam yoksa temiz 110 lira gircek.
Servise götürebilirsiniz ilgilenirler aslında.
Bakarlar tabii ki sorun bulurlar ise yenisini verirler.Kulaklığa bakıyorlar mı?
Bakıyorlar tabi değişimi dahi oluyorKulaklığa bakıyorlar mı?
bildiğiniz marka varmıBakın: Kaliteli bantlar var. Koli mahtığında ama daha kaliteli. 4 - 5 tane kesip kesip ekran boyundan biraz fazla olarak yanyana yapıştırın. yani yanyana ama tam birbirlerinin kenarlarını tutacak şekilde. Orası adeta geniş düzeyli bant olmuş olsun.sonra çıkarır çıkarmaz hemen onun üzerine yapıştırın sonrasında malum zaten.