iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar bu sabah itibari ile apple storedan 7 plus 128 gb mat siyah siparişimi vererek aranıza katılmış bulunmaktayım öncelikle selamlar herkese kılıf olarak apple ın kendi silikon siyah kılıfını sipariş ettim hakkında bilgi verir misiniz ekran koruyucu olarakda spigen almayı düşünüyorum farklı önerisi olan var mıdır? Bide siparişime ek olarak 12 watt adaptör istedim sanırım bu sayede şarj süresi 2 saate düşüyo şimdiden yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam hayırlı olsun bende 3 gün oldu ip7 plus mat siyah aldım 32 gb da kılıfı merak ettim ne aldınız acaba

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Hocam hayırlı olsun bende 3 gün oldu ip7 plus mat siyah aldım 32 gb da kılıfı merak ettim ne aldınız acaba
Apple ın kendi silikon kılıfını aldım renk olarakta siyah mükemmel bi görüntüsü var bence piyasadaki bütün kılıfları inceledim bu kadar güzel uyan olduğunu düşünmüyorum telefon ile aynı renk çok hoşuma gitti.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Arkadaşlar, Telefonunu iPad adaptörü ile doldurmak isteyenler var ise tavsiye etmiyorum. Hemen etkisi hissedilmeyecek ama uzun vadede Bataryanızın yavaş yavaş verimsizleştiğini göreceksiniz. Çok acil işiniz olmadıktan sonra doldurmayın.

Yan saniyeleri saymıyorum bile. Taktıktan sonra dokunmatik çalışmayanları gördük:)

Kime sorsam o renk değişikliği deri kılıflarda oluyo silikonda bi sıkıntı olmaz denilmiştir hatta apple ile bizzat görüştüm online sohbette onlarda deride öyle bi sorun var ancak silikonda yok denmişti videodada önce silikon sonrada deri görünümlü deniyo kafam karıştı.

Deri de renk değişikliği, silikonda kirlenme olur.

Derinin renk değişmesinde Apple suçlu değil. Derinin kanunu bu. Deri eskidikçe daha estetik olur.

Son düzenleyen moderatör:

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Apple ın kendi silikon kılıfını aldım renk olarakta siyah mükemmel bi görüntüsü var bence piyasadaki bütün kılıfları inceledim bu kadar güzel uyan olduğunu düşünmüyorum telefon ile aynı renk çok hoşuma gitti.

2b30eb42fe1ad89fff57a558be3e91ed.jpg

Bunu aldım bende 20 lira ama gerçekten şık durdu rengi falan birebir

Kenan___

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
uygulanan jelatinin markası neydi
--- Gönderi Güncellendi ---

değiştirmeyebilirler

Jet Black telefonu 4 gün kullandım sadece dostum, Apple Store 14 gün icin de sorgusuz iade alıyor, iade kaydi oluşturdum bugün gönderiyorum cihazı. Yen'i mat siyah cihazımı da aldım.

furkannosmann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar ıphone 7 plus 128GB almayı düşünüyorum. Eğer kullanan arkadaşlarımız telefonla alakalı bilgi verirse çok sevinirim. Renk olarak hangisini önerirsiniz?

furkannosmann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Ses her telefonda var sonuçta içersinde donanım çalışıyor o sesi anca özel mikrofon ile dinleyerek duyabilirsiniz Samsung da olsa HTC de olsa lg de olsa duyarsınız

altınsoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tasarım her ne kadar aynıya yakın olsa da IP67 önemli bir artı. Bir de şu kameraya girerken donma sorununu çözseler çok iyi olacak.

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
spigen.com.tr den bir daha alışveriş mi hayatta yapmam 2 hafta oldu be en son mailime cevap verdiler ocağın ilk haftası diyolar istiyosan beğendiğiniz herhangi bir ürünü yollayalım fiyat farkı almadan diyolar dün cevap yazdım beğendiğim kılıfın ürün kodunu yazdım gönderdim ses seda kesildi sakın almayın telefonu değiştircek zamanım geldi hala bir kılıf gelmedi yok böyle bişey keşke gidip sağdan soldan 20-30 tlye alsaydım baksaydım keyfime bu spigenden başka bir yerden kılıf önerebilecek güvenilir en kısa sürede gelecek kaliteli bir marka bir site bileniniz varsa bekliyorum yorumlarınızı

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
spigen.com.tr den bir daha alışveriş mi hayatta yapmam 2 hafta oldu be en son mailime cevap verdiler ocağın ilk haftası diyolar istiyosan beğendiğiniz herhangi bir ürünü yollayalım fiyat farkı almadan diyolar dün cevap yazdım beğendiğim kılıfın ürün kodunu yazdım gönderdim ses seda kesildi sakın almayın telefonu değiştircek zamanım geldi hala bir kılıf gelmedi yok böyle bişey keşke gidip sağdan soldan 20-30 tlye alsaydım baksaydım keyfime bu spigenden başka bir yerden kılıf önerebilecek güvenilir en kısa sürede gelecek kaliteli bir marka bir site bileniniz varsa bekliyorum yorumlarınızı

iptal neden etmiyorsun ki

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
iptal neden etmiyorsun ki
bu seferde paranın hesaba geri dönmesini beklemek var kaç günde gelir kimbilir ama asıl sorun başka bir arkadaşımın kredi kartından aldım şimdide okulda dönem bitti internetten de almak için kredi kartı lazım bende de o yok o yüzden değiştirmek için zorladım ama olacak gibi değil yarında dönmezlerse iptal edicem başka yolu kalmadı

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
bu seferde paranın hesaba geri dönmesini beklemek var kaç günde gelir kimbilir ama asıl sorun başka bir arkadaşımın kredi kartından aldım şimdide okulda dönem bitti internetten de almak için kredi kartı lazım bende de o yok o yüzden değiştirmek için zorladım ama olacak gibi değil yarında dönmezlerse iptal edicem başka yolu kalmadı
Benimde spigen ile derdim var ekran koruyucu hakkaten kaliteli aynı telefonun orjinal ekranının hissini veriyor. Ama taktırdığım yer koruyucuyu takarken biraz aşağı kaydırmış ahize kısmında biraz kötü bi görüntü oluştu düzeltcem bana kalsa ama boşa gider diye korkuyorum

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Benimde spigen ile derdim var ekran koruyucu hakkaten kaliteli aynı telefonun orjinal ekranının hissini veriyor. Ama taktırdığım yer koruyucuyu takarken biraz aşağı kaydırmış ahize kısmında biraz kötü bi görüntü oluştu düzeltcem bana kalsa ama boşa gider diye korkuyorum
ordan alınmaz kardeşim hakikaten spigen marka alınabilir belki ama spigen.com.tr den alınmaz illahlah ettim artık

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Iphone 7 mi yoksa plus mi. ?

Ben tercihimi 7 Plus tan yana kullandım. Telefonda video izlemeyi tercih ediyorum o yüzden plus aldım çok da memnunum.
Ayrıca plus modellerin pil kapasitesi daha büyük o yüzden bir günü çok rahat çıkarıyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---

Ben vrsdesign kılıf kullanıyorum, memnunum

VRSDESIGN iPhone 7 Plus High Pro Shield Series Kılıf

İncelemeni tavsiye ederim.