Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
Antalya'da Premium reseller var. İnternetimde sıkıntı olduğu için adresi yazamıyorum.Hocam antalyadayım buradan halletme şansım yok mu :/
Antalya'da Premium reseller var. İnternetimde sıkıntı olduğu için adresi yazamıyorum.Hocam antalyadayım buradan halletme şansım yok mu :/
Merhabalar bu sabah itibari ile apple storedan 7 plus 128 gb mat siyah siparişimi vererek aranıza katılmış bulunmaktayım öncelikle selamlar herkese kılıf olarak apple ın kendi silikon siyah kılıfını sipariş ettim hakkında bilgi verir misiniz ekran koruyucu olarakda spigen almayı düşünüyorum farklı önerisi olan var mıdır? Bide siparişime ek olarak 12 watt adaptör istedim sanırım bu sayede şarj süresi 2 saate düşüyo şimdiden yorumlarınızı bekliyorum.
Apple ın kendi silikon kılıfını aldım renk olarakta siyah mükemmel bi görüntüsü var bence piyasadaki bütün kılıfları inceledim bu kadar güzel uyan olduğunu düşünmüyorum telefon ile aynı renk çok hoşuma gitti.Hocam hayırlı olsun bende 3 gün oldu ip7 plus mat siyah aldım 32 gb da kılıfı merak ettim ne aldınız acaba
hocam bu anormal değil ki. iPhone yazısı ve apple simgesi Çıkıntılı olduğu için izi geçmiş durumda
değiştirmeyebilirlerMaalesef öyle, şimdi Apple Store arıyorum mat siyahla değiştircem cihazı, umarım 10.2 harici bir alt sürümle gelir.
Kime sorsam o renk değişikliği deri kılıflarda oluyo silikonda bi sıkıntı olmaz denilmiştir hatta apple ile bizzat görüştüm online sohbette onlarda deride öyle bi sorun var ancak silikonda yok denmişti videodada önce silikon sonrada deri görünümlü deniyo kafam karıştı.
Apple ın kendi silikon kılıfını aldım renk olarakta siyah mükemmel bi görüntüsü var bence piyasadaki bütün kılıfları inceledim bu kadar güzel uyan olduğunu düşünmüyorum telefon ile aynı renk çok hoşuma gitti.
uygulanan jelatinin markası neydi
--- Gönderi Güncellendi ---
değiştirmeyebilirler
Ben kullanıyorum Gold aldım tavsiye ederim mat siyah ta güzelArkadaşlar ıphone 7 plus 128GB almayı düşünüyorum. Eğer kullanan arkadaşlarımız telefonla alakalı bilgi verirse çok sevinirim. Renk olarak hangisini önerirsiniz?
Ben kullanıyorum Gold aldım tavsiye ederim mat siyah ta güzel
Ses geliyor mu derken ?Peki şarjı nasıl gidiyo? Telefon ses geliyomu? Arada telefon donuyormuş doğrumu?
Ses geliyor mu derken ?
Donma filan yaşamıyorum
8.30 saat kullanım
34 saat bekleme aldım ben en
Ses geliyor mu derken ?
Donma filan yaşamıyorum
8.30 saat kullanım
34 saat bekleme aldım ben en son
Ses derken tıs sesi geliyormuş bazılarında. Telefonu nereden almıştınız?
Ses her telefonda var sonuçta içersinde donanım çalışıyor o sesi anca özel mikrofon ile dinleyerek duyabilirsiniz Samsung da olsa HTC de olsa lg de olsa duyarsınız
Türkcell'denSiz internettenmi getirdiniz telefonunuzu?
IOS sürümü nedirTasarım her ne kadar aynıya yakın olsa da IP67 önemli bir artı. Bir de şu kameraya girerken donma sorununu çözseler çok iyi olacak.
bende o tarz bir sorun yokTasarım her ne kadar aynıya yakın olsa da IP67 önemli bir artı. Bir de şu kameraya girerken donma sorununu çözseler çok iyi olacak.
spigen.com.tr den bir daha alışveriş mi hayatta yapmam 2 hafta oldu be en son mailime cevap verdiler ocağın ilk haftası diyolar istiyosan beğendiğiniz herhangi bir ürünü yollayalım fiyat farkı almadan diyolar dün cevap yazdım beğendiğim kılıfın ürün kodunu yazdım gönderdim ses seda kesildi sakın almayın telefonu değiştircek zamanım geldi hala bir kılıf gelmedi yok böyle bişey keşke gidip sağdan soldan 20-30 tlye alsaydım baksaydım keyfime bu spigenden başka bir yerden kılıf önerebilecek güvenilir en kısa sürede gelecek kaliteli bir marka bir site bileniniz varsa bekliyorum yorumlarınızı
bu seferde paranın hesaba geri dönmesini beklemek var kaç günde gelir kimbilir ama asıl sorun başka bir arkadaşımın kredi kartından aldım şimdide okulda dönem bitti internetten de almak için kredi kartı lazım bende de o yok o yüzden değiştirmek için zorladım ama olacak gibi değil yarında dönmezlerse iptal edicem başka yolu kalmadıiptal neden etmiyorsun ki
Benimde spigen ile derdim var ekran koruyucu hakkaten kaliteli aynı telefonun orjinal ekranının hissini veriyor. Ama taktırdığım yer koruyucuyu takarken biraz aşağı kaydırmış ahize kısmında biraz kötü bi görüntü oluştu düzeltcem bana kalsa ama boşa gider diye korkuyorumbu seferde paranın hesaba geri dönmesini beklemek var kaç günde gelir kimbilir ama asıl sorun başka bir arkadaşımın kredi kartından aldım şimdide okulda dönem bitti internetten de almak için kredi kartı lazım bende de o yok o yüzden değiştirmek için zorladım ama olacak gibi değil yarında dönmezlerse iptal edicem başka yolu kalmadı
ordan alınmaz kardeşim hakikaten spigen marka alınabilir belki ama spigen.com.tr den alınmaz illahlah ettim artıkBenimde spigen ile derdim var ekran koruyucu hakkaten kaliteli aynı telefonun orjinal ekranının hissini veriyor. Ama taktırdığım yer koruyucuyu takarken biraz aşağı kaydırmış ahize kısmında biraz kötü bi görüntü oluştu düzeltcem bana kalsa ama boşa gider diye korkuyorum
aynısımı bilmiyorum ama spigen.com.tr den alma benden sana tavsiyeiPhone 7 Plus Cam Ekran Koruyucu, Spigen GLAS.tR SLIM 9H 0.33mm 2 Adet - Spigen
iPhone 7 Plus Cam Ekran Koruyucu, Spigen GLAS.tR SLIM 2 Adet - Spigen
Bu iki linkteki koruyucular aynı mı yoksa biri 0.33 mm özelliğine sahip olması ile mi farklı hangisini önerirsiniz ?
Iphone 7 mi yoksa plus mi. ?
spigen.com.tr den bir daha alışveriş mi hayatta yapmam 2 hafta oldu be en son mailime cevap verdiler ocağın ilk haftası diyolar istiyosan beğendiğiniz herhangi bir ürünü yollayalım fiyat farkı almadan diyolar dün cevap yazdım beğendiğim kılıfın ürün kodunu yazdım gönderdim ses seda kesildi sakın almayın telefonu değiştircek zamanım geldi hala bir kılıf gelmedi yok böyle bişey keşke gidip sağdan soldan 20-30 tlye alsaydım baksaydım keyfime bu spigenden başka bir yerden kılıf önerebilecek güvenilir en kısa sürede gelecek kaliteli bir marka bir site bileniniz varsa bekliyorum yorumlarınızı