iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar artık bende katıldım aranıza 2 gün oldu [emoji3] pili bayağı iyi gidiyor bana göre. LG G2 den buna geçtikten sonra bile fazlasını aldım pil yönünden. Bunlarda pil sürelerim. Başlangıca göre nasıl sizce?
e3f279b78744df5bf10e57e23844b142.png
3f2dc7405eef0ccee7f086fb5d668b77.png

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Merhaba arkadaşlar artık bende katıldım aranıza 2 gün oldu [emoji3] pili bayağı iyi gidiyor bana göre. LG G2 den buna geçtikten sonra bile fazlasını aldım pil yönünden. Bunlarda pil sürelerim. Başlangıca göre nasıl sizce?
öncelikle hayırlı olsun :) genelde sosyal medyada kullanmışsınız zaten gayet iyi. telefon 1 günü rahat rahat çıkarıyorsa rakamlara çok fazla takılmayın keyfini çıkarın :)

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
öncelikle hayırlı olsun :) genelde sosyal medyada kullanmışsınız zaten gayet iyi. telefon 1 günü rahat rahat çıkarıyorsa rakamlara çok fazla takılmayın keyfini çıkarın :)

Teşekkür ederim [emoji4] 1 günü çok rahat çıkarıyor. Siz daha iyi bildiğiniz için başlangıcım nasıl onu merak etmiştim[emoji3][emoji4]

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876

Seninki mükemmel ötesi. Ben ilk aldığım hafta 6-7 kullanım 13-14 bekleme alıyordum. Şimdi bu süre çok düştü bende. Pil değişimi isteyecem nerdeyse nolduysa bu telefona.

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
dominations oynadığım için bende de çabuk bitiyor. bende çok oynadığım zaman 5-6 saat kullanım alıyorum ama çok fazla oynamazsam 7-8 saat alıyorum.

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Merhabalar bu sabah itibari ile apple storedan 7 plus 128 gb mat siyah siparişimi vererek aranıza katılmış bulunmaktayım öncelikle selamlar herkese kılıf olarak apple ın kendi silikon siyah kılıfını sipariş ettim hakkında bilgi verir misiniz ekran koruyucu olarakda spigen almayı düşünüyorum farklı önerisi olan var mıdır? Bide siparişime ek olarak 12 watt adaptör istedim sanırım bu sayede şarj süresi 2 saate düşüyo şimdiden yorumlarınızı bekliyorum.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Merhaba Arkadaşlar aklıma birşey takıldı. İade etme şansım bitmeden önce sizlere bir soruyum dedim. Daha 53 tl gibi bir ücret ödeyerek aldığım şeffaf slikon kılıfın kutusunu açıp kullanmaya başlamadım. Şeffaf slikon kılıf doğal olarak toz alacaktır zaten toz almayan kılıf yoktur diye düşünüyorum çünkü tüm kılıfların bazı kısımları şarj vb.için çıkışları açık durumda.

Ama siteden bir arkadaş slikon kılıflara farklı bir bakış açısı ile yaklaşmıştı. Dikkate değer buldum o nedenle soruyum dedim. Sitedeki arkadaş " Kılıf temiz kullanılsa dahi slikon kılıflar çok toz alıyor" demişti. Gerçekten böyle bir durum herkes için geçerlimi . Yoksa bireysel kullanıma bağlı olarak değişebilecek bir durummu. Belki toz için çokta dert etmeye gerek yok arada temizlerim geri takarım denebilir. Ama aynı arkadaş bir görüş daha belirtti. "Telefonun arkasında biriken küçük tozları belli bir zaman sonra sildiğinizde telefonu çiziyor" Böyle bir durum gerçekten varmı. Arkası cam olan , plastik olan yada jet black benzeri kaplaması olan telefonlarda olabilirde metal cihazlar içinde geçerli bir durummu.Örnek vermek gerekirse iphone 7 plus mat siyah renginde de bu sorunla karşılaşırmıyız.

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Merhabalar bu sabah itibari ile apple storedan 7 plus 128 gb mat siyah siparişimi vererek aranıza katılmış bulunmaktayım öncelikle selamlar herkese kılıf olarak apple ın kendi silikon siyah kılıfını sipariş ettim hakkında bilgi verir misiniz ekran koruyucu olarakda spigen almayı düşünüyorum farklı önerisi olan var mıdır? Bide siparişime ek olarak 12 watt adaptör istedim sanırım bu sayede şarj süresi 2 saate düşüyo şimdiden yorumlarınızı bekliyorum.
Silikon kılıf bende de var koruması çok çok iyi güzel bir dokusu var fakat birazcık kalınlaştırıyor teli. Şuanda spigen 7+ Liquid armor kullanıyorum buda çok güzel telefonu olduğu gibi tutuyorsun adeta hoş bir kılıf silikonumsu tavsiye ederim. Ekran koruyucusu içinse o kadar para verme taraftarı değilim silikon kılıf varsa hele. Kılıf ekranı içine alıyor ekran yere temas etmiyor kesinlikle darbe yemesi çok zor ekranda düştüğü vakit bunuda göz önüne al derim. Telefon kılıf gelsin kullan sonra ihtiyaç duyarsan koruyucu almanı öneririm.
--- Gönderi Güncellendi ---
Merhaba Arkadaşlar aklıma birşey takıldı. İade etme şansım bitmeden önce sizlere bir soruyum dedim. Daha 53 tl gibi bir ücret ödeyerek aldığım şeffaf slikon kılıfın kutusunu açıp kullanmaya başlamadım. Şeffaf slikon kılıf doğal olarak toz alacaktır zaten toz almayan kılıf yoktur diye düşünüyorum çünkü tüm kılıfların bazı kısımları şarj vb.için çıkışları açık durumda.

Ama siteden bir arkadaş slikon kılıflara farklı bir bakış açısı ile yaklaşmıştı. Dikkate değer buldum o nedenle soruyum dedim. Sitedeki arkadaş " Kılıf temiz kullanılsa dahi slikon kılıflar çok toz alıyor" demişti. Gerçekten böyle bir durum herkes için geçerlimi . Yoksa bireysel kullanıma bağlı olarak değişebilecek bir durummu. Belki toz için çokta dert etmeye gerek yok arada temizlerim geri takarım denebilir. Ama aynı arkadaş bir görüş daha belirtti. "Telefonun arkasında biriken küçük tozları belli bir zaman sonra sildiğinizde telefonu çiziyor" Böyle bir durum gerçekten varmı. Arkası cam olan , plastik olan yada jet black benzeri kaplaması olan telefonlarda olabilirde metal cihazlar içinde geçerli bir durummu.Örnek vermek gerekirse iphone 7 plus mat siyah renginde de bu sorunla karşılaşırmıyız.
O olayı yaşıyorum apple'ın silikon kılıfı toz topluyor bu bir gerçek. Dışarıdaki havadan illaki toz birikiyor. Hergün temizleyebilirsin çok gözüme batar diyorsan ama rahatsız etmiyor haftada bir temizle ben öyle yapıyordum. Sadece ekranın kenarlarında oluyor toz(yaptığın işe de bağlı, tozlu ortamda çalışıyorsan haliyle birikir.) şu detayı vereyim spigen liquid armor var pazartesinden bu yana birikmedi Ve çizmez demir tozu vs olmadıkça

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Airpods alıp kullanan varsa yorum bırakırlarsa sevinirim :)

Evdeki standart iphone kulaklığımın aynısını kablosuz olarak kullanmak istiyorum ve hayatıma çok yardımı olacak dersen alabilirsin. Çünkü ses kalitesi olarak standart kulaklıktan hiç farkı yokmuş. Ben başlarda belki apple kulaklıklar kulaktan düşmesin diye dışardan belli olmayacak şekilde de olsa iç kısmından filan farklı bir dizayn yapmıştır diye düşünmüştüm. Ama öyle bir şeyde yokmuş. Bence en büyük olumsuzluk bu. Kaybolma ihtimali çok yüksek. Bence alacak olan arkadaşların önce şunuda dikkate alması gerekli. 800 tl gibi bir ücreti bir kulaklığa rahatça verebilecek bir maddi durum varsa alınmalı. Çünkü olmasada olur bir ürün. Ses kalitesi yüksek olsaydı müziği çok sevenler bir şekilde alsın derdin. Ama bu baya lüks bir ürün olmuş
kaybolma konusunada önem verilmesi gerekli düşme ihtimalini yüksek görüyorum. Hayatımızın hareket halinde olduğumuz kısmında kullanılacak bir ürün değil. Evdeyken , ofiste , oturularak izlenen sunum,tanıtım vb gibi etkinliklerde ve masabaşı işlerden kullanılacak bir ürün.Her daim kullanıyorum ama kaybetmedim diyene helal olsun

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

Gayet iyi hayırlı olsun kardeşim

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
İPHONE 7 PLUS 32 GB ŞARJI 2.15 DK DA FULLENİYOR %24 DEYKEN TAKTIM 2.15 DK FULLENMESİ NORMAL Mİ

Tabiki. Bazıları aksini iddia eder ısrarla. :)

Yeni dikkatimi çekti video çekerken çok yakınmış gibi çekiyor 7plus deneyebilirmisiniz. Acaba çift kamerada geçiş mi yapmıyor.

Hayır. Gayet normal. LG g5 gibi bir geniş açısı yok

Telefonu yere düşürdüm ekranı çatladı

ekran değişimi oluyor mu yeni cihazla mı değiştiriyorlar ? :(

maliyeti nedir bunun

Geçmiş olsun. Benim tavsiyem 1100 lira verip sıfır ile değişmek.

Muhatap olacağınız yer zorlu ya da akasya

Benimde kullanım şu şekilde i7 32gb. Kullanım iyi sanırım.

çok iyi. çoğunun istediği değerler:)

Merhaba. Birkaç tecrübeyi paylaşayım.
Kendi kılıfını siyah renk almakla iyi yapmışsınız zira çok çabuk kirleniyor.

Ekran koruyucu buff ve spigen cidden bu işin öncüsü.

Bu da önerim.

Buff iPhone 7 Plus Darbe Emici Ekran Koruyucu Film Fiyatı

i5s de bile mevcut:) iphone klasik sorun

Son düzenleyen moderatör:

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Apple ın kendi silikon kılıfıda mı renk değiştiriyo bu sorunun sadece deri kılıflarda olduğunu sanıyordum.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
IMG_9136.JPG
Saat akşamüzeri 4-5 de değil, gece 10.30 da çekildi bu fotoğraf , evet 7 Plus düşük ışık;):)

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Apple ın kendi silikon kılıfıda mı renk değiştiriyo bu sorunun sadece deri kılıflarda olduğunu sanıyordum.

aslında deri kılıflarda durum baya bi farklı deri kılıflar özellikle renkliler hem zamanla renk değiştiriyor aynı zamanda da soyuluyor ve soyulan yerler ve kir işin içine girince dahada fazla kirliymiş gibi görünüyor.

Bu arada kılıf dediğin şey her türlü renk değiştirir. Sadece bazı renklerdeki değişimleri gözün algılaması daha kolayken bazı renklerde değişimi pek algılamazKılıfların düşmanlarından biri toz ondan kurtulmanın yolu yok tamamen tozsuz bir ortam yaratmak imkansızdır sizin göremediğiniz kadar küçük tozlar gider o kılıfı bulur. Rengi bozan bu tozlardır. Kirlenmelerinin diğer bir nedeni, kılıflar işe gidersin ayrı masayla temas eder yemek yersin ayrı masaya koyarsın evde ayrı yere koyarsın haliyle kirlenir. Geldik bir numaralı düşmana "ter" Normalde eli terlemeyen biri bile olsanız telefonda oyun oynarken baya bi terler ve bu ter kılıfın üstünde birikir temizlenmeyincede kılıfın içine işler .

eğer deri alıcam derseniz sadece siyah önerebilirim ki o bile riskli
slikonda olarakta siyah,gece mavisi ve kakao

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Tabiki. Bazıları aksini iddia eder ısrarla. :)

Hayır. Gayet normal. LG g5 gibi bir geniş açısı yok

Geçmiş olsun. Benim tavsiyem 1100 lira verip sıfır ile değişmek.

Muhatap olacağınız yer zorlu ya da akasya

çok iyi. çoğunun istediği değerler:)

Merhaba. Birkaç tecrübeyi paylaşayım.
Kendi kılıfını siyah renk almakla iyi yapmışsınız zira çok çabuk kirleniyor.

Ekran koruyucu buff ve spigen cidden bu işin öncüsü.

Bu da önerim.

Buff iPhone 7 Plus Darbe Emici Ekran Koruyucu Film Fiyatı

Hocam antalyadayım buradan halletme şansım yok mu :/

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
aslında deri kılıflarda durum baya bi farklı deri kılıflar özellikle renkliler hem zamanla renk değiştiriyor aynı zamanda da soyuluyor ve soyulan yerler ve kir işin içine girince dahada fazla kirliymiş gibi görünüyor.

Bu arada kılıf dediğin şey her türlü renk değiştirir. Sadece bazı renklerdeki değişimleri gözün algılaması daha kolayken bazı renklerde değişimi pek algılamazKılıfların düşmanlarından biri toz ondan kurtulmanın yolu yok tamamen tozsuz bir ortam yaratmak imkansızdır sizin göremediğiniz kadar küçük tozlar gider o kılıfı bulur. Rengi bozan bu tozlardır. Kirlenmelerinin diğer bir nedeni, kılıflar işe gidersin ayrı masayla temas eder yemek yersin ayrı masaya koyarsın evde ayrı yere koyarsın haliyle kirlenir. Geldik bir numaralı düşmana "ter" Normalde eli terlemeyen biri bile olsanız telefonda oyun oynarken baya bi terler ve bu ter kılıfın üstünde birikir temizlenmeyincede kılıfın içine işler .

Silikon siyah sipariş ettim telefonda mat siyah üzmez beni dimi ?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Son düzenleyen moderatör:

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Silikon siyah sipariş ettim telefonda mat siyah üzmez beni dimi ?

apple siyah slikonda kolay kolay problem yaşayacağını sanmıyorum hayırlı olsun ama aklıma gelmişken söyleyim ben görüntü olarak siyah slikonu pek beğenemiyorum neden dersen siyah slikon deriye göre mat arkadan hoş görünüyor ama önden bakın ekran daha koyu renk kılıf biraz daha koyu gri gibi ya ön tarafın bütünlüğünü bozuyo gibi geliyo

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Ekli dosyayı görüntüle 15265 Saat akşamüzeri 4-5 de değil, gece 10.30 da çekildi bu fotoğraf , evet 7 Plus düşük ışık;):)
Ben bu fotoğrafı swarm profilimden indirdim oraya yüklediğim için kalitesi biraz düşmüş buraya yüklenince düştü birde bu da benim gece çekimim
Ekli dosyayı görüntüle 15265 Saat akşamüzeri 4-5 de değil, gece 10.30 da çekildi bu fotoğraf , evet 7 Plus düşük ışık;):)
Ben bu fotoğrafı swarm profilimden indirdim oraya yüklediğim için kalitesi biraz düşmüş buraya yüklenince düştü birde bu da benim gece çekimim

Ekli dosyalar

• IMG_1594.JPG
    IMG_1594.JPG
    544.6 KB · Görüntüleme: 529

Bravess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Yaşım 19 turkcel hat alıcamda genç tariferlerden hangilerini kullanıyosun hangilerini önerirsiniz konuşma 500 dk yeter bana 4-5 gb internet olsa yeter bana varsa yada başka önerebiliceğiniz paketkullanıdığınız yada yazarsanız sevinirim.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Arkadaşlar Yaşım 19 turkcel hat alıcamda genç tariferlerden hangilerini kullanıyosun hangilerini önerirsiniz konuşma 500 dk yeter bana 4-5 gb internet olsa yeter bana varsa yada başka önerebiliceğiniz paketkullanıdığınız yada yazarsanız sevinirim.
Bu soruyu operatör bölümünden sorarsanız daha iyi yanıt alırsınız

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Hayırlı olsun. Kılıf ile ekran koruyucu seçiminde güzel tercih yapmışsınız. Eğer Apple Store'den ıpad adaptörü sipariş ettiyseniz evet daha kısa sürede şarj ediyor. Ve pile olumsuz etkisi Yok ama tabi ben kullanmama taraftarıyım
Hayırlı olsun. Kılıf ile ekran koruyucu seçiminde güzel tercih yapmışsınız. Eğer Apple Store'den ıpad adaptörü sipariş ettiyseniz evet daha kısa sürede şarj ediyor. Ve pile olumsuz etkisi Yok ama tabi ben kullanmama taraftarıyım

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26

Peki neden kullanmama taraftarısınız?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Peki neden kullanmama taraftarısınız?
Sonuçta herşeyin belirli bir kapasitesi var apple sitesinde uyumludur yazsa da ben güvenemiyorum açıkçası tabi bunu hemen değil zaman ile anlaşılır
@Apocalypse_ Siz apple silikon siyah kılıf hakkında ne düşünüyorsunuz bide ekran koruyucu olarak öneriniz nedir?
Silikon kılıf öneririm. Plastik olduğunda çizme ihtimali oluyor kasayı ama açık renk almayın @Hakkı Alkan kırmızı almıştı apple Store'den bir süre sonra siyahlaşmaya başlamıştı
Silikonda da aynı sorun var hatta hakkı Alkan'ın bu konu ile ilgili Shiftdelete YouTube kanalında video var

Ben telefonu alalı iki ay oldu artık silikon şeffaf kılıf aldım şimdiden sararmaya çok az bir şekilde başladı.
Biraz daha kirlensin dediğiniz gibi silikon siyah veya gece mavisi bir kılıf alacağım
Hocam antalyadayım buradan halletme şansım yok mu :/
Antalya'da Premium reseller var. İnternetimde sıkıntı olduğu için adresi yazamıyorum.

mertas03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Sonuçta herşeyin belirli bir kapasitesi var apple sitesinde uyumludur yazsa da ben güvenemiyorum açıkçası tabi bunu hemen değil zaman ile anlaşılır

Silikon kılıf öneririm. Plastik olduğunda çizme ihtimali oluyor kasayı ama açık renk almayın @Hakkı Alkan kırmızı almıştı apple Store'den bir süre sonra siyahlaşmaya başlamıştı

Silikonda da aynı sorun var hatta hakkı Alkan'ın bu konu ile ilgili Shiftdelete YouTube kanalında video var
Kime sorsam o renk değişikliği deri kılıflarda oluyo silikonda bi sıkıntı olmaz denilmiştir hatta apple ile bizzat görüştüm online sohbette onlarda deride öyle bi sorun var ancak silikonda yok denmişti videodada önce silikon sonrada deri görünümlü deniyo kafam karıştı.